Jump to content

christaras

Premium Members
  • Posts

    1.113
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by christaras

  1. Καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα. Μπορω σε καποιο απο αυτα τα μαγαζια να γινει κοψιμο του πλαινο του κουτιου  και να φτιαχτει και το plexi? ευχαριστω.

  2. Το dac σε σχέση με μια consumer κάρτα ήχου θα προσφέρει κλάσεις ανώτερη ποιότητα ήχου ,εγω σε κάποια παιχνίδια που παίζω ,έχω σε ολα virtual surround ,καθώς συνήθως αυτό γίνεται μέσα στη μηχανη του game ,και ειναι ένα απλο παίξιμο με.τη stereo εικόνα ,δεν ξέρω αν X sonar δημιουργούν κάποιο επιπλέον effect .

    Αυτό που συνήθως δεν κάνουν τα dac είναι dts και τέτοια.

    το ξερω φιλε για αυτο κανω την αλλαγη αυτη και με στερεο ηχο το εχω και τωρα μιας και στο csgo που παιζω εχει χειροτερο ηχο με τα εφε για εμενα.Σκεφτομαι να παρω το filo e10k αν το εχει κανεις ας πει τη γνωμη του αν αξιζει.

  3. Παιδια καλημερα αν γνωριζει καποιος να μου πει πως δουλευει το μικρόφωνο στο παιχνιδι χωρις να παταω το κουμπι (K) να μου πει.Οταν το βαζω στο open απο το παιχνιδι δεν μου λειτουργει παρα μονο με την επιλογη με το κουμπι...στο google δεν βρηκα κατι,ευχαριστω

  4. Μου αρέσει που ζητάς βοήθεια ,θες να πάρεις ακουστικά που εχουν μεταχειρω 350 € να ακούς με μια xonar ,σου λενε εδω πεντε πραγματα και ανεβαζεις βιντεακι με τίτλο" οι audioφιλ και οι μαλακιες τους " .

    Εγω φιλαράκι σορυ ,αλλα λυπάμαι που σου απαντησε οποιοσδήποτε εξαρχής .

    Καταρχάς κοροϊδεύεις το εαυτό σου γιατί το βιντεακι αυτο μιλάει ακριβώς για άσχετους που πετανε τα λεφτα τους σε πραγματα επειδη καπου διάβασαν οτι ειναι καλα . Εσυ νομίζεις οτι με ενα φτηνο ενισχυτακι θα εχεις καλύτερο ηχο απο οτι με φτηνότερα ακουστικά και καλύτερο ενισχυτή.

    Αν νομίζεις οτι δε μπορεις να διακρίνεις τη διαφορα ,πολυ κακώς σε κατευθεινε οποιοςμτο έκανε στα συγκεκριμένα ακουστικα που ειναι για audioφιλ ,για αυτους τους μαλακες που κοροϊδεύεις με το βιντεακι αυτό.

    Κατά δεύτερον οποιος λεει οτι δεν εχουν λόγο ύπαρξης οι ακριβοί ενισχυτές ειναι επίσης άσχετος , δε μιλαμε για μύθους εδω περα ,μιλαμε για κυκλώματα ,για τάξεις ενισχυτών και σχεδιαγράμματα ,για απτα πραγματακια .

    Εγω θα σου κανω μια πρόβλεψη.

    Οποια ακουστικα και να πάρεις, δε θα εχεις προβλημα .

    Άλλωστε το βιντεακι μιλάει , ειναι στο ίντερνετ ,θα ισχύει.

     

     

    Το βιντεακι το ανεβασα γιατι το ειδα προσφατα  για να πεσει  κανενα σχολιο.

     

    Das δεν  ειπα κανεναν μλκ και γενικα μην απαντας αν σε θίγουν οι ερωτησεις μου. 

  5. Τα ακουστικα τα παιρνω ελαφρως μτχ 350ε και σκοπευω να παρω ενα dac/amp δεν θα μεινω με την dx απλα τωρα τα βρηκα καλη τιμη . Όποιος έχει γνώση και θέλει να την μοιραστεί ας προτείνει μεχρι 200-250 dac/amp για τα hd700.

    Τωρα τα ακουστικα τα παιρνω γιατι θελω να ακούω όσο ποιο καλά μπορώ για τα χρήματα που θα δώσω όχι για να λέω τι έχω κλπ.

    Αν με 350ε υπαρχουν καλυτερα ακουστικα απο αυτα ειμαι ανοιχτος σε προτασεις.Ευχαριστω.

     

     

    οποιος εχει χρονο ας ριξει μια ματια.

  6. Βρήκα τα hd700 σε καλή τιμή και σκέφτομαι να τα πάρω, Λογικά θα δω μεγάλη διάφορα από τα δικά μου ακόμα και με την dx, τα φώτα σου Petrossortep

  7. Ευχαριστω για το χρονο σου και επειδη εχω διαβασει κατα καιρους πραγματα που γραφεις σχετικα με ηχο φαινεται οτi γνωριζεις οποτε με ενδιαφερει πολυ η γνωμη σου.Η διαφορα τιμης ειναι 100ε χοντρικα απο οτι ειδα,αλλα αν αυριο αλλαξω ακουστικα (πχ hd700) θα χρειαστει να ξανα αγορασω και dac/amp??Aυτο που θα ηθελα ειναι να παρω το μεγιστο απο τα ακουστικα μου, για αυτο και σκεφτομουν την αγορα ενος dac/amp, καθως θεωρω πως η dx αν και αριστη για τα λεφτα της με κοβει στα ακουστικα.Τωρα αν με αυτα τα χρηματα δεν δω μεγαλη διαφορα οπως ειδα με την αλλαγη ακουστικων τοτε δεν θα προχωρησω.

  8. Καλησπερα μολις πηρα τα ακουστικα, την καρτα την ειχα απο πριν.Θελω να ρωτησω οποιον ξερει επειδη αυτη η καρτα ηχου δεν εχει ενισχυτη ακουστικων αν θα επαιρνα καποια που εχει θα εβλεπα αισθητη διαφορα?Αν ναι ποια.Πριν ειχα τα superlux hd681evo πολυ καλα καλα για τα λεφτα τους αλλα καμια σχεση μεταξυ των 2 οπως και στην τιμη τους.Η κατι τετοιο?http://audioengineusa.com/Store/D1-24-Bit-DAC

    Ευχαριστω.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.