Jump to content

narta

Premium Members
  • Posts

    4.976
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    2

Είδηση Comments posted by narta

  1. Σε τι; Timeline scrubing; Export; Σε τι encoding preset; (h.264/h.265/ mpeg/ cineform?/DNxHR) 

    Το fcpx είναι πιο γρήγορο ναι αλλά παιδικο. Η σουίτα της Adobe από την άλλη όσο ξέρω είναι ίσα βάρκα ίσα γιαλός σε hardware με ίδια χαρακτηριστικά.

    i5 με 1700x φυσικά έχουν διαφορά μιας και ολόκληρη η σουίτα δίνει βάρος στο stp. Εδώ το Lightroom ΑΚΟΜΑ είναι καθαρά single core bound

     

  2. 8 hours ago, GoMaR said:

    Πάντως έχει σημασία και τι λειτουργικό φοράς. Το adobe premiere πάει ΠΟΛΥ καλύτερα σε ένα mac απο ότι σε windows.

    Πρώτου αρχίσετε τα μα μου έχω τεστάρει ίδιο βίντεο, ίδια έκδοση (αγορασμενη και μη) ίδια φίλτρα και στο μακ κάνει χρήση 100% τν πυρήνων Ενώ στα windows 20-30% 

     

    Το να κάνει χρήση 100% των 10 από τους 32 πυρήνες δεν λέει κάτι. Τουλάχιστον έχουν φτιάξει το media encoder το οποίο γεμίζει μέχρι 18 πυρήνες για την ώρα.

  3. 8 hours ago, billpeppas said:

    Όσο και να θες, αρκετοί αλγόριθμοι και λειτουργίες ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ να παραλληλιστούν εκ φύσεως.

     

    Ασχολουμαι με video editing ημιεπαγγελματικα και βαζω και λιγο σαλτσα απο vfx με adobe ae. Μου ειναι αδυνατο να καταλαβω γιατι ακομα δεν εχουν γινει πολυνηματικα τα εργαλεια που χρησιμοποιω μια και μιλαμε για frames τα οποια δεν χρειαζονται να περιμενουν input αποτελεσματος απο κατι αλλο οταν κανεις scrub στο timeline. Το μονο που μπορω να υποθεσω ειναι οτι οι προγραμματιστες δεν ξεκουνανε να αλλαξουν τον κωδικα γιατι ειναι περιπλοκος και θα απαιτησει πολλες εκατονταδες/χιλιαδες εργατοωρες. Αν ομως οι πολυπηρυνοι επεξεργαστες γινουν κατεστημενο και προσιτοι (οπως γινονται μεσω AMD) τοτε πολυ απλα ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ να το κανουν αλλιωε θα χασουν πελατακια. Ας ξεκουνησουν λοιπον και ας προσαρμοστουν στην νεα πραγματικοτητα. ΟΛΟΙ.

    • Like 2
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.