Jump to content

Delijohn

Premium Members
  • Posts

    5.188
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    4

Posts posted by Delijohn

  1. Θες να σου πω τι να την κάνει ο καθένας την καχυποψία του;;; 

    Έχουν καταγραφεί περιστατικά στο άγιο όρος; 

    Επίσης υπάρχουν περιστατικά με παιδόφιλους δάσκαλους/ταξιτζήδες/administrators και οποιοδήποτε άλλη κοινωνική ομάδα. Κι ο michael jackson έκανε τέτοια αίσχη.. δεν είδα κανέναν να πιστεύει ότι ο κάθε διάσημος τραγουδιστής είναι παιδόφιλος.. 

    Είναι τραγικό να υπονοούμε άρρωστα πράγματα και προσβλητικό για οποιαδήποτε κοινωνική ομάδα. Η διατύπωση δεν είναι απλά άκομψη... δε νομίζω να την ανεχόταν κανείς αν ήταν για τον εαυτό του ή για κάποιο δικό του πρόσωπο.. ούτε είναι ωραία τα άρρωστα υπονοούμενα πίσω από την ανωνυμία του πληκτρολογίου μας...

    Λοιπόν, δεν θα συνεχίσω να δείχνω τον ελέφαντα στο δωμάτιο. Είναι ανεκτά ή όχι, τέτοια αστειάκια "λόγω καχυποψίας" στο φόρουμ;;; 

    • Like 3
  2. Πολύ μ'αρέσει που κατάλαβες κι εσύ πως "στηλιτεύει με σαρκασμό".. αρκεί να μη λέμε ό,τι θέλουμε (όσο ηλίθιο κι αν είναι) προκειμένου να "στηλιτεύουμε με σαρκασμό". 

    Έχει ακούσει κανείς σας κάποιο ανάλογο περιστατικό στο άγιο όρος (όχι ότι ένα περιστατικό θα έδινε το δικαίωμα στον καθένα να λέει τέτοια αίσχη) ή είναι κάποιος από εσάς παθόν; Το θεωρώ ΤΡΑΓΙΚΟ και  ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ να τσουβαλιάζουμε έτσι κόσμο, προσπαθώντας να πούμε τη μαλακία μας... όταν είναι για κάτι τόσο σοβαρό και αφορά κι ένα παιδί.. λίγο σεβασμός και ντροπή τουλάχιστον.

    Και καλώ τους υπεύθυνους αυτού του φόρουμ να πάρουν  μια απόφαση για το αν είναι "ανεκτές" τέτοιες χοντράδες  και χιουμοράκια εδώ μέσα. Να πάρω τα μπογαλάκια μου αν είναι και να σας αφήσω ήσυχους.. σε τέτοιο φόρουμ, ντρέπομαι να συνεχίσω να μπαίνω.. 

    • Like 4
  3. πριν 11 ώρες, το μέλος UltraB έγραψε:

    @Delijohn αφού είχε αυτάκια, δε μπορούσες να ανεβάζεις / κατεβάζεις όπου έβλεπες ότι δεν λειτουργούσε όπως το θες;

    Προφανώς και θα έπρεπε να λειτουργεί σωστά αλλά έστω άμα μπορείς να παρέμβεις είναι θετικό.

     

    Επίσης μήπως δοκίμασεις να πατήσεις λίγο φρένο πριν τις προσπεράσεις; Όχι για να ελατώσεις ταχύτητα, ίσα ίσα ένα άγγιγμα.

    Κάπου είχα διαβάσει / ακούσει ότι έτσι κατεβάζουν ταχύτητα.

    όταν οδηγείς με το φουλ αυτόματο, ξεχνιέσαι είναι η αλήθεια... οπότε όταν δεν σταματά εντελώς, δεν ξέρεις πότε να το περιμένεις για να αρχίσεις εσύ τα ανεβοκατεβάσματα.. 

    πριν τις προσπεράσεις είναι λίγο επικίνδυνο επίσης να χαϊδέψεις λίγο το φρένο, μια και μπορεί να τρομάξεις τους πίσω σου.. κι οι ελβετοί αφήνουν αποστάσεις, οι γάλλοι καθόλου... 

    ευτυχώς μετά τις πρώτες ώρες, έμαθα να κατεβάζω μόνος, πριν βγω για την προσπέραση.. 

     

    πριν 9 ώρες, το μέλος and64 έγραψε:

    @Delijohn επειδή ζώ 7 χρόνια τώρα με το dsg θέλει λίγο συνήθεια για το πόσο πατάς το γκάζι και πότε!

    Δεν είχε πρόγραμμα sport? Στα τελευταία vw δεν εχει extra θέση s ο λεβιές όπως στα παλιότερα, αλλά ξανατραβάς το μοχλό μια πίσω οπως ειναι στο d και μπαίνει στο s (θα έπρεπε δίπλα στο λεβιέ να έλεγε d/s) 

     

    Οσο για τις προσπεράσεις, δεν ξερω και τι μοτέρ είχε, αλλά θέλει ή να παίζεις με τα paddles και να εχεις κατεβάσει ήδη με το χέρι ή να μάθεις να πατας το γκάζι τέρμα αλλα χωρίς να ενεργοποιείς το kick down (λογικά είχε ένα κουμπί στο τέλος της διαδρομής του πεντάλ, στο golf τουλάχιστον έχει και το καταλαβαίνεις πότε το πατάς) oπότε κατεβάζει 1-2 σχέσεις αλλιώς με το kickdown θα κατεβάσει τη μικρότερη δυνατή, από 7η θα βάλει ακόμα και 2α αν το επιτρέπουν οι στροφές...

    Τώρα που το λες, εξηγούνται πολλά. Έχεις δίκιο, έχει d/s, αλλά δεν μπορούσα να μυρίσω κι εγώ τα νύχια μου ότι αν το πας λίγο πιο πίσω κατά τη μεταφορά σε εκείνο το σημείο, ότι βγαίνει τελείως το αυτόματο ή το πάει σε πιο σπορ mode. Και δένει γιατί π.χ. σε μια φάση σταματήσαμε σε ένα πάρκινγκ δεξιά και μετά φύγαμε λίγο βιαστικά και παρατήρησα ότι μετά μου έκανε τις αλλαγές σε πιο ψηλές στροφές.. και μου έκανε εντύπωση! Οπότε ίσως πάνω στη βιασύνη το πήγα λίγο πιο απρόσεκτα "πίσω" και κάρφωσε το σπορ πρόγραμμα. Βέβαια μετά, με ένα-δυο ανεβοκατεβάσματα με αυτάκια, επέστρεψε στην "οικονομία", οπότε εγώ νόμιζα ότι έκανε τα κουλά του. Όπως και να'χει, για πρώτη φορά, φαίνεται ότι θέλει έναν χρόνο να το συνηθίσεις, μέχρι να πεις ότι το'μαθες.. προσωπικά δεν είχα χρόνο σε μια αλάνα, να πω ότι "το κατάλαβα", μιας κι είχα πάντα τα άτομα πίσω και ήμασταν στο εθνικό δίκτυο, μέρος που δεν χωράνε πειραματισμοί κι οι κάμερες παραμονεύουν.. για kickdown δεν είδα κάτι.. ίσως ήταν και σε κάποιο κουμπί και εγώ δεν το πρόσεξα. Πραγματικά όταν έχεις κόσμο μέσα και τρέχεις, δεν είναι κι εύκολο να δοκιμάζεις... :)

     

    • Like 1
  4. Θεωρώ, χωρίς να'μαι σίγουρος, πως δεν είναι έτσι ακριβώς.. άλλο ο τίτλος, άλλο η αλήθεια. Πρώτα απ'όλα, δεν είναι επιτρεπτή η πρόσβαση στο Άγιο Όρος, σε άτομα ανήλικα, χωρίς συνοδό. Από τους κανόνες για το διαμονητήριο:

    Παράθεση

    Όσοι είναι κάτω από 18 ετών πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικα (π.χ. πατέρα τους). Νέοι που επισκέπτονται το Άγιον Όρος σαν group με ενήλικο αρχηγό για εκπαιδευτικούς λόγους, πρέπει να έχουν μαζί τους έγγραφη άδεια από τους γονείς τους επικυρωμένη από επίσημη αρχή.

    Επίσης, για να γίνει κάποιος μοναχός στο άγιο όρος, δεν είναι εύκολο πράγμα. Περνά μια περίοδος που μένει σαν επισκέπτης.. μετά πάει στο επόμενο στάδιο, που μένει στο συγκεκριμένο μοναστήρι που επέλεξε σαν "δόκιμος" (μοναχός) και αν στο τέλος ο ηγούμενος ή οι άλλοι μοναχοί κρίνουν πως είναι ικανός, τότε θα γίνει σιγά σιγά, μόνιμο μέλος της μοναστηριακής κοινότητας.

    Όπως διάβασα σε άλλο άρθρο, το συγκεκριμένο παιδάκι, πήγε στο άγιο όρος σαν σπουδαστής της Αθωνιάδας Ακαδημίας, κάτι πολύ διαφορετικό και απόλυτα φυσιολογικό. Πέρα από τα ιστορικά στοιχεία, έχω επισκεφτεί τη συγκεκριμένη σχολή και τη θεωρώ πρότυπο. Τα παιδάκια εκεί είναι αξιοθαύμαστα!!! Δεν σημαίνει ότι οι απόφοιτοι, θα γίνουν μοναχοί ή ιερείς. Μπορεί να γίνουν απλοί θεολόγοι. Σίγουρα το θέλουν πάντως και δεν τους επέβαλλε κανείς να είναι εκεί. Επίσης βγαίνουν να συναντήσουν τις οικογένειές τους ή τα επισκέπτονται οι δικοί τους (ο πατέρας τους π.χ.).

    Τέλος, ας μην πάει το μυαλό μας στο κακό και στο πονηρό κατά κανόνα. 

    • Like 5
  5. Η μέρα σήμερα θα'ναι σίγουρα καλή :D αν ακούσετε γέλια σε κάνα δίωρο, θα'χω πάει να κάνω εντύπωση/θραύση σε μια εταιρεία με το πουκαμισάκι κ τη γαματοσύνη μου B):hehe:

    Προφανώς αν δεν τους κάνω, αυτοί θα χάσουν :D

    • Like 4
  6. Εσύ μίλησες για bottleneck, πού να ξέρω τι θα τρέχει για να σου πω αν θα'χει bottleneck; Αν μας πεις χαρακτηριστικά, ευχαρίστως να σου πούμε και για bottleneck.. όσο παλιό κι αν είναι το σύστημα, αν παίζει lol ή παιχνιδάκια στο fb, δεν θα'χει bottleneck.. να παίζει κάτι άλλο δεν ξέρω.. κι αναλόγως την ανάλυση αν τώρα τρέχει προγράμματα μόνο, εκεί δεν ξέρω τι ρόλο παίζει η κάρτα γραφικών και η ύπαρξη bottleneck. Δε νομίζω να κάνει επεξεργασία βίντεο.

    Σε win7 θα παίζει, τα υποστηρίζει ακόμα η nvidia με drivers. 

    Για παραπάνω, κυρίως η μητρική/cpu/ram θα μας βοηθήσει.. 

  7. Καλύτερα να μας πεις τι σύστημα έχει ή τι χρήση θέλει να κάνει. Είδα προγράμματα κι όχι παιχνίδια... είδα οθόνη, αλλά όχι ανάλυση. Δεν πάμε σιγά σιγά να μας βοηθήσεις, να σε βοηθήσουμε κι εμείς; Αν δεν βρίσκεις άκρη, δοκίμασε το Speccy και ρίξε screenshot ή copy-paste τα δεδομένα εδω :)

    (καλώς μας ήρθες)

     

    υ.γ.: ως εδώ, με όσα είπες, συμβατό σύστημα ακούγεται.. αλλά μας είπες λίγα 

  8. Εδώ ένα τεστάρισμα των 2 καρτών (480 vs 1060) λίγο καιρό μετά από όταν βγήκαν. Πώς τα πάνε σήμερα σε σχέση με τότε; Τα συμπεράσματα δικά σας!

    Εδώ ένα βίντεο με crossfire για τους λάτρεις...

     

     

    (δεν προωθώ τα παιδιά, δεν τα ακολουθώ καν)

    μπράβο τους όμως για την προσπάθεια, ειδικά για ελλάδα

  9. έβαλα να ακούσω τα αμάξια που λένε τα παιδιά στο θρεντ της αυτοκίνησης... και είχα ξεχάσει το δεύτερο να παίζει.. κι όπως φοράω τα ακουστικά, έφτασε στο τέλος του βίντεο που παίζει μια 458 speciale με custom εξάτμιση... χέστηκα πάνω μου... έτριξε το αυτί μου ρε... γιατί καταστρέφουν με τα κωλοturbo αυτά τα υπέροχα αμάξια ρε φίλε :wub: λες κι αυτά τα αμάξια κάνουν την "ρύπανση" στο πλανήτη μας... 

     

  10. πριν 13 λεπτά, το μέλος eleozz έγραψε:

    οκ τον προηγούμενο μήνα ήμουν γκαντέμης,  άλλα κι αυτόν?

     

    5 δουλειές πάω να κάνω, 11 θα γίνουν σκ@$&...

     

    FML

    story of my life

     

    μόνο χθες και σήμερα:

    έβαλα 2 πλυντήρια (ταυτόχρονα) και το ένα μπούκωσε επειδή είχε βάλει μια προηγούμενη σουτιέν και κράτησε το συρματάκι της μπανέλας.. έμεινε μέσα το νερό, μύριζαν βούρκο τα ρούχα, μπλόκαρε και το πλυντήριο γιατί ήταν ηλεκτρονικό κι έπρεπε να το ανοίξω να βγει το νερό, αλλιώς δεν άνοιγε η πόρτα.. ξανά πλυντήριο κι άπλωμα... τελειώσαμε με τον κολλητό 3 τη νύχτα (πάνω από τα πλυντήρια είχε προειδοποίηση για τα σουτιέν) :angry::rant85:

     

    κλείνω το βράδυ εισιτήρια για ελλάδα για την επόμενη βδομάδα.. με τα χίλια ζόρια κι αφού μου δέχτηκε την τρίτη κάρτα.. οι άλλες δυο έτρωγαν άκυρο.. σήμερα το πρωί σκάει μήνυμα από την τράπεζα ότι έκανα κάτι σαν υπερανάληψη και πρέπει να καλύψω το ποσό (ούτε ήξερα ότι μπορώ) έως το μεσημέρι.. και σκάει και mail από δουλειά για συνέντευξη εκείνη τη μέρα (οπότε πρέπει να μεταφέρω τα εισιτήρια άλλη μέρα)

  11. πριν 4 ώρες, το μέλος xkabamarux έγραψε:

    Ασχετο το ποστ μου...αλλα ειμαστε στο πειτε οτι θελετε και μιας και πηραν τωρα τηλεφωνο οτι ερχονται ειπα να σας ενημερωσω. Μπορει καποιος απο την εδω παρεα μας να εχει προβλημα και να βοηθηθει.:)

     

    Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες! 2 είδα έως τώρα να αναφέρονται αλλά κι όσους έχετε.. υγεία κι ό,τι καλύτερο παιδιά!  

  12. Ρε παιδιά επειδή δεν θυμάμαι.. όταν λέμε για χειραποσκευή ότι η χ ή ψ εταιρεία, επιτρέπει.. επιτρέπει ΚΑΙ τσάντα λάπτοπ ξεχωριστά;

    Παλιά το'χα κάνει με Aegean (βαλίτσα, χειραποσκευή και στην πλάτη τσάντα λάπτοπ).. τώρα δεν βλέπω κάτι στο site τους

    H Swiss βλέπω το επιτρέπει ακόμα.. 

  13. πριν 3 ώρες, το μέλος Thresh86 έγραψε:

     

    Ωραίο.

     

    Και παίζει λεει το ερώτημα : έχεις 50-60000 ευρώ , τι επιλέγει κανείς ?

     

    Το ικανό all-rounder με τον εθιστικό ήχο και την κάπως ευνουχισμένη συμπεριφορά RS-3 ?

    Το θέοτρελο Mercedes-Benz A45 AMG με τη κορυφαία απόδοση 2λιτρου turbo αυτή τη στιγμή στο κόσμο ? 

    Το Focus , με τον ενδιαφέρον συνδυασμό κινητήρα (ωραίος ήχος) , τα καλά φρένα μα και τις όποιες υπόνοιες για under-engineered hardware ?

    Το Civic Type R με την απαίσια εμφάνιση αλλά με εξαιρετικό επιλογέα, κινητήρα και fwd στήσιμο ?

     

    ή κάνεις την υπέρβαση για  M2, που τη θαυμάσαμε και τώρα πρόσφατα στο TGT S01E02  ? 

    προσωπικά, θεωρώ τα αμάξια μεγάλο πέταμα χρημάτων.. οπότε σκέφτομαι να μην επενδύσω ποτέ (ξανά) σε καινούριο. "Καλό"μεταχειρισμένα αυτοκίνητα (όχι παλιά, χωρίς πολλάαααααα χλμ) θεωρώ πως είναι καλύτερη λύση. Π.χ. εδώ ελβετία, με τόσα λεφτά νομίζω παίρνω άνετα μια cayman (όχι από τις νέες με το turbo).. δεν το'χω ψάξει βέβαια πολύ, γιατί δεν είμαι σε τέτοια φάση. Στην ελλάδα είναι άλλη πργματικότητα. Βάλε και τους φόρους και τις ασφάλειες και τα τέλη κυκλοφορίας και όλα... από όσα ανέφερες, είτε σε Α45, είτε σε M2.. μη σου πω σε 235 θα πήγαινα.. δεν ξέρω καν αν αξίζει τέτοια αμάξια στην ελλάδα βέβαια... 

    • Like 4
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.