Jump to content

dunkel_Stern

Premium Members
  • Posts

    7.978
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    16

Είδηση Comments posted by dunkel_Stern

  1. 23 ώρες πριν, το μέλος astrolabos έγραψε:

    και λέει το κοντρόλ να έχει μείνει από μπαταρίες :hehe: 

    Μ αρέσει που γράφεις "Πάρα πολλά άλλα πράγματα μπορούν να πάνε τόσο καταστροφικά στραβά όταν ταξιδεύεις υποβρυχίως. Ένα ρήγμα στο κύτος, η απώλεια καυσίμων ή η διαρροή σε ένα δοχείο οξυγόνου είναι πιο πιθανοί ένοχοι." Και μετά αυτό 

    • Haha 1
  2. επιτέλους αυτό το σκουπιδαριό έκλεισε, τα προϊόντα τους ούτε για τα κινεζικα standard δεν άξιζαν... έπαιρνες περιφερειακό από αυτούς μονο σε κάποιον που μισούσες

  3. 4 minutes ago, fatalara said:

    Ξερω τι ειναι η Maybach ειχα νοικιασει μια για να παω σε γαμο στο λονδινο, αλλα δεν το χαρηκα οπως επρεπε γτ σε αυτα τα αυτοκινητα πρεπει να καθεσαι πισω και οχι να εισαι οδηγος.

    Ασχετα απο το παραπανω, για να καταλαβω, θεωρεις οτι οποιος εχει προβλημα να αντεπεξελθει οικονομικα στο να καλυψει βασικες αναγκες του οπως αυτη του μεσου μεταφορας ειναι λογικο να δωσει λεφτα να αγρασει iphone?  

     

    θωρείς πως το αυτοκίνητο είναι ανώτερο από το λεωφορείο ειδικά στο κέντρο της πόλης?

    το concept πως δεν χρειάζονται αυτοκίνητο και δεν γουστάρουν την μηχανή? ούτε περνάει σα ιδέα?

    βλέπω οποιον έρχεται στο γραφείο με αυτοκίνητο που τρώει χωρίς υπερβολή 30' για να βρει parking, και τους άλλους που έρχονται με μηχανή και μπουφάν μοτοσικλέτας καλοκαιριάτικα και με λεωφορείο κάθε φορα που βρέχει

     

    μην συγκρίνεις ανομία πράγματα, so simple

  4. 1 minute ago, fatalara said:

    Οτι εισαι κοροιδο που εδωσες τοσα λεφτα για να παρεις κατι αλλο εκτος απο Iphone. :hehe:

    Περα απο την πλακα, το οτι δεν παιρνεις μηχανακι για δικους σου λογους δεν ακυρωνει το οτι καποιος που δεν εχει μεταφορικο μεσο θα μπορουσε αντι για iphone να δωσει τα λεφτα να παρει κατι να κανει τη δουλεια του και να αγορασει φθηνοτερο κινητο.

     

    η λογική του "άμα η γιαγιά μου είχε καρούλια" δεν είναι λογική...

    το αφεντικό μου που έχει Maybach (αν ξέρεις τι είναι αυτό) και για κινητό έχει το m7 dual sim και πριν από αυτό ένα samsung duos... τι σημαίνει αυτό  δηλαδή?

  5. 17 minutes ago, fatalara said:

    Γιατι οχι? Παιρνεις μηχανακι με 1000 ευρω.

    Εκτος αν θες μονο Bentley για τις μετακινησεις σου.

    εγώ πχ δεν περνώ μηχανάκι γιατί δεν θέλω να μείνω ανάπηρος και αυτοκίνητο γιατί δεν υπάρχει μέρος που να το παρκάρω ούτε στην δουλειά ούτε στο σπίτι, και έχω το S7 edge... τι σημαίνει αυτό?

     

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.