Jump to content

tim

Premium Members
  • Posts

    188
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by tim

  1. Καλησπέρα,

     

    Σκέφτομαι να αγοράσω καινούργια οθόνη και ψάχνοντας βρήκα την ASUS MG28UQ. Προσπάθησα να βρω reviews αλλά από ότι βλέπω δεν υπάρχουν αρκετά. Ποια είναι η γνώμη σας για την συγκεκριμένη οθόνη; Γενικά με gaming δεν ασχολούμαι πολύ. Συνήθως Fifa, project cars, battlefied. Η κάρτα μου είναι η nvidia 970. Αν θέλω να παίξω κάποιο καινούργιο παιχνίδι π.χ Battlefied 1 φαντάζονται με την συγκεκριμένη κάρτα θα έχω πρόβλημα. Σε χαμηλότερη ανάλυση θα μπορώ να παίζω ή θα φαίνονται θολά; Γενικά αξίζει να πάω σε 4k monitor? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

  2. Ok, Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. :D  Αναμένω λοιπόν μέχρι αρχές-μέσα Ιουνίου και επανέρχομαι.

    @yanni Εξαιρετική ανάλυση. Σχεδόν με έπεισες να κινηθώ προς AMD ;)

  3. Η 290X είναι πιο future proof από την 970. Η 970 κερδίζει όσο η Nvidia κάνει optimizations για την εν λόγω κάρτα στα DX11 games. Μελλοντικά η 290Χ αναμένω να βρεθεί πάνω από την 970. Αν κάποιος θέλει κάρτα για 6-12 μήνες ας πάει στην 970. Αν θέλει για 2-3 χρόνια, προσωπικά θα πήγαινα στην 290Χ.

    Τι κάνει την 290x πιο future proof;

    Από υλοποιήσεις τι προτείνεται για 970 ή 290x;

    Τελικά δεν κατάλαβα αξίζει να περιμένω ή όχι :)  Άλλοι λένε για 10-15 μέρες αναμονή και άλλοι για 3 μήνες. Τι ισχύει τελικά;

  4. 1 μήνα για ανακοίνωση, άλλον έναν για διαθεσιμότητα και άλλον έναν για να σταθεροποιηθούν οι τιμές και να συμπαρασύρουν πιθανώς άλλες. Μήπως να πήγαινες για 970; :)

    Αν είναι έτσι πιθανότατα να πάω για 970. Σε αυτήν την περίπτωση ποια υλοποίηση προτείνετε; Βλέπω οι περισσότεροι επιλέγουν την G1 της gigabyte. Έχει νόημα να σκεφτώ την αγορά 290x;

  5. Καλημέρα,

     

    Εδώ και 3 χρόνια είμαι με την nvidia 560ti. Καθώς βγαίνουν καινούργια παιχνίδια (project cars, gta κτλ) σκέφτομαι να πάω σε μια καλύτερη κάρτα. Η ανάλυση που παίζω είναι 1080 και το CPU μου είναι το i5 2500K. 

    Αυτή τη στιγμή η αγορά της 970 είναι καλή κίνηση; Υπάρχει περίπτωση αν περιμένω να βγάλει η AMD να πάρω κάτι καλύτερο σε επιδόσεις; Ο επεξεργαστής που έχω(και η έλλειψη PCI express 3.0) αποτελούν bottleneck για την 970;

    Οποιαδήποτε πρόταση δεκτή. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.