Jump to content

Proteas

Premium Members
  • Posts

    6.330
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    19

Posts posted by Proteas

  1. WWW.DEFENCE-POINT.GR

    Νέα διδακτέα ύλη που αποφάσισε το τουρκικό υπουργείο Παιδείας προβλέπει ότι πρέπει να προβάλλεται ο χάρτης της Γαλάζιας...

     

    Bonus link https://twitter.com/cultureGR/status/1784841292028998123

    ...

    • Like 2
  2. WWW.ESTIANEWS.GR

    Πρός συνυποσχετικό γιά ὁριοθέτηση ὑφαλοκρηπῖδος μέ ἑλληνικά χωρικά ὕδατα στά 6 μίλια παντοῦ! – Τό Αἰγαῖο στά δύο – Ἰδού γιατί...

    Κοψτε φατσες που ασκουν εξωτερικη πολιτικη, ο οσφυοκαμπτης, το δουλικο ο Γεραπετριτης μαζι με τον Σημιτικο Ροζακη.

    Απο τοτε φυσικα που κοπηκε το πιπερι στο στομα εχουμε παρει την κατω βολτα..

     

    Γ. ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ: Ἐγώ θέλω νά ἀφήσω μία παρακαταθήκη ἥσυχης γειτονίας.

    Εγω παλι θελω να αφησουμε παρακαταθηκη την Πολη! Νταρλα ντιρλανταντα..

     

    Πως την βλεπουν ορισμενοι μου κανει μεγαλη εντυπωση παντως, μιλανε λες χωριζουν το χωραφι τους και δινουν κατι παραπανω στην γλωσσου την κορη τους για

    να μην την ακουνε, την στιγμη που το χωραφι ηταν του παππου και μεριδιο εχουν απο αδερφια, θειτσες μεχρι και δευτεροξαδερφια.. Καλα θα παει αυτο Γιωργη!

    • Like 1
  3. Αυτην την νοοτροπια πρεπει να σπασουμε, τι παει να πει κλεινω κομματι του παιχνιδιου γιατι μπορω..

    Δωσε την ευκαιρια στο κοινο σου να διαχειριστει το παιχνιδι, απο την στιγμη που δεν θελεις/μπορεις ασε αλλον να το κανει. 10 και 20 χρονων

    παιχνιδια θα επρεπε να γινονται DMR free και να δινονται τα καταλληλα εργαλεια ωστε αυτοι που θελουν να παιζουν να μπορουν.

     

    • Like 2
    • Agree 3
  4. Η νεα γενια δεν ξερει που πανε τα 4.. αρχες του 2000 εταιρια να βγαλει παιχνιδι και να θελει patch ηταν αδιανοητο και την εριχνε στα ματια του κοσμου.

    Σημερα εχουμε φτασει να ανακοινωνουν patch πριν καν δωθει το παιχνιδι στην κυκλοφορια και δεν τρεχει τιποτα.

     

    Για τα microtransactions στην δικη μου περιπτωση ο γιος μου τα εχωνε στο LOL, οταν λοιπον κατεβασαμε την δραστηριοτητα του στο παιχνιδι ειδαμε οτι

    εχει δωσει πανω απο 300 ευρω σε skins.. ευτυχως καταλαβε την βλακεια του νωρις, πλεον αγοραζει μονο το παιχνιδι και πολυ σπανια DLC's.

     

     

  5. Την γρια που εχω ενα GPZ 900 και ενα 43αρι φορτωμενο 60 τονους μπακαλικι σε ανηφορα. 😂

    Δεν οδηγω ΙΧ σπανια να τυχει, αλλα ως μετρο συγκρισης ας πουμε ενα astra j 1.3 diesel με 94 αλογα ενω αυτο το MG ειναι 1.5 106 αλογα βενζινη.

    Καμια σχεση το ενα με το αλλο στο θεμα πενταλ, βεβαια στο astra βοηθαει και η τουρμπινα που εχει αλλα και παλι το lag στο γκαζι που εχει το MG

    ειδικα εκτος πολης με παιχνιδιαρικη οδηγηση φαινεται ξεκαθαρα.

  6. 10 ώρες πριν, το μέλος slalom έγραψε:

    Εκανες και βιντεο??

    Καταρχας δεν ειμαι κοντος με γιαλια και μπακα, λεγοντας αυτο και βλεποντας το video μπορω να πω οτι παρουσιασεις ετσι κανω και εγω που ειμαι και ποιο ομορφος :hehe:

     

     

     

     

    • Haha 1
  7. Eνα MG ZS. Το δηλαδη ειναι οτι  "Η εφαρμογή αυτή (ΑPP) του ηλεκτρονικού γκαζιού έχει ως αποτέλεσμα την μειωμένη απόκριση του γκαζιού και κατ’ επέκταση την κακή επιτάχυνση

    του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται  προβλήματα στην οδήγηση (δυσκολία στο ξεκίνημα, στα ανηφορικά σημεία, στις αλλαγές ταχυτήτων, στις προσπεράσεις κλπ)"..

     

    Το λοιπον, να πατας γκαζι και το το αυτοκινητο να κοβει για κλασματα μεν αλλα τοσο θελει για να γινει ειδικα οταν εισαι αναμεσα σε νταλικες και να ερχεται απο πισω αλλος καρφωτος

    ειναι απαραδεκτο, χωρις να κανω διαφημιση αν και Ελληνικη η πατεντα δειτε και πειτε μου οτι ειναι ενταξει να δουλευει ετσι το συστημα του γκαζιου πριν την πατεντα..

     

     

  8. 7 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε:

    Σου έβγαλε βλάβη? 

    Βλαβη ειναι ολος ο σενσορας, απορω που δεν εχει γινει θεμα ως τωρα τετοια μλκια συστημα.

     

  9. 7 ώρες πριν, το μέλος fatalara έγραψε:

    Για μένα πρέπει να βγει καινούργιο hardware και από Σόνυ και από Microsoft. Έχει ξεπεραστεί πολύ πιο γρήγορα από άλλες γενιές.

    To εσωσες εδω.

  10. Οποιος ανακαλυψε το ΑPP η Accelerator Pedal Position Sensor και οποιος το τοποθετησε στα αυτοκινητα πρεπει να τους κρεμασουν αναποδα στην πιστα της Νυρεμβεργης.

    p.s. Οσο ποιο ψηλα τοσο ποιο καλα.

    • Haha 3
    • Wow 1
  11. 17 λεπτα 3 μαντραχαλοι αμα παει η δεν παει ο Ζεν.. ας παει στον Λευκο τον Πυργο νσ παρει τα φιλια του να πιει και κανα καφε..

    Το προβλημα ειναι οι χρηστες αλλα αυτο ειναι αλλη συζητηση..δεν πειραζει εχει στην Κολαση του gaming ειδικη θεση για αυτους.

    ΚΑΙ. Αυτα τα "ολοι gamers ειμαστε" να τα ξεχασετε αυτα τα λενε κομμουνιστες..

  12. Ρε αστρο ο ιδιος κωδικος ειναι με αυτον με το ερωτηματικο, βγαζεις ? και = και βαζεις το γραμμα στο τελος.

    Αυτο το κανουμε για να μην τρωνε τα bot τα κλειδια.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.