Jump to content

georgeadams

Premium Members
  • Posts

    835
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by georgeadams

  1. Αρχική απάντηση από ang3l

    Όμως δεν την βρίσκω πουθενά! Μη μου απαντήσετε skroutz, το έχω δοκιμάσει. Βγάζει μπόλικα αποτελέσματα και με όσα μαγαζιά επικοινώνησα μου είπανε ότι δυστυχώς δεν έχουν επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας απο την αντιπροσωπεία για το συγκεκριμένο μοντέλο..

    Κι εγώ, εδώ κι ένα μήνα τώρα, περιμένω να κυκλοφορήσει η P7. Τα τελευταία νέα λένε πως έρχεται μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Για να δούμε...

  2. Αρχική απάντηση από spresv

    Ρε παιδια το Lian-Li ΔΕΝ ειναι btx. Ειναι btx-like. Οποιος καταφερει και βαλει μεσα σε lian-li μητρικη btx του κανω δωρο αλλο ενα lian-li. Απλα το κουτι ειναι αλλιως προσανατολισμενο και η μητρικη μπενει upside down.

    Ναι, μάλλον έτσι θα είναι, γιατί ρίχνοντας μια ματιά στο site της, βλέπω πως αναφέρει για το V2000: "M/B Type: EXT ATX M/B (max size: 12"x13")", ενώ για άλλο κουτί της που είναι BTX ready (PC-767) αναφέρει: "EXT ATX M/B (max size: 12"x13"); option back plate of M/B tray for BTX M/B"...

  3. Αρχική απάντηση από BeetleJuice

    παγωμενε frost τι ειναι αυτο το κτηνος στην φωτο που εβαλες?

    το μαυρο λεω...

    Βασικό σημείο της BTX σχεδίασης είναι η τοποθέτηση του επεξεργαστή σε τέτοιο σημείο πάνω στη motherboard, έτσι ώστε με ένα και μοναδικό ανεμιστήρα να έχουμε ροή αέρα σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κομμάτι της motherboard γίνεται. Βλέπεις που το chipset είναι αμέσως μετά από τη CPU & η κάρτα γραφικών από πάνω, έτσι ώστε να ωφελούνται από τη ροή του αέρα?

    Απλά βάζοντας τη motherboard ανάποδα δεν σημαίνει αυτόματα πως είναι και BTX.

    Βέβαια, μη νομίζεις πως με αυτά που λέω επικροτώ το BTX σαν σχεδιαστική λύση. Μου φαίνεται πολύ περιοριστικό σαν πρότυπο, προορισμένο περισσότερο για μικρά, μαζεμένα συστήματα, χωρίς πολλούς ανεμιστήρες, αλλά όχι τόσο ευέλικτα στο πλήθος και το είδος των περιφεριακών που δέχονται... (πχ έχεις δει ποτέ BTX motherboard με πολλές PCI ή PCIe?)

  4. http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=2307

    Athlon64 3000+

    CBBFD 0442SPFW

    στα 1.67V πάνω σε DFI LP UT nF4 Ultra-D με μνήμες Corsair (tccd) και υδρόψυξη.

    Ακόμα δεν έχω "ψαχτεί" καθόλου με τις ρυθμίσεις της μνήμης. Έβαλα τις ίδιες που είχαν ποσταριστεί εδώ (νομίζω από τον Husky) για tccd. Ακόμα κι έτσι, είναι πολύ καλύτερα από την MSI Neo2 που οι ίδιες μνήμες έπαιζαν στα 196MHz και η CPU στα 2655MHz :)

  5. Αρχική απάντηση από Shaman
    Αρχική απάντηση από stamatas [Σήμερα, στις 01:26]

    αν δε λεγαμε οχι στους ιταλους σημερα 8α βλεπαμε campionato καθε κυριακη και οχι ελληνικο πρωταθλημα(αυτο καλο μου ακουγεται)

    Αυτό πάντως το έχει πει ο Γεωργίου

  6. Ρε παιδια χωρις ιντερνετ δεν μπορω να παιξω???

    Την πρώτη φορά μετά την εγκατάσταση ΠΡΕΠΕΙ να συνδεθείς στο Internet για να γραφτείς στο Steam, να δώσεις το serial number του παιχνιδιού για να "ξεκλειδώσει" και να κατεβάσεις και κάτι updates γύρω στα 20MB.

    Από εκεί και μετά, μπορείς να παίζεις σε Off-line mode.

  7. Αρχική απάντηση από Bax

    Είχα κι εγώ το πρόβλημα με τον αντάπτορα απο ΒΤΧ σε ΑΤΧ αλλά τελικά τον στρίμωξα ανάμεσα σε ψύκτρα και κουτί, πάνω απο τα μόσφετ.

    Μπορείς να παραλείψεις τελείως τον αντάπτορα. Κούμπωσε στη μητρική κατευθείαν το 24-pin BTX καλώδιο έτσι ώστε να περισσεύουν στη μία άκρη τα pin 11, 12, 23 και 24 (τα 4 ακριανά με χρώμα κόκκινο, κίτρινο, μαύρο, πορτοκαλί). :)

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.