Jump to content

ΓιαγκΤ

Premium Members
  • Posts

    14.054
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    78

Είδηση Comments posted by ΓιαγκΤ

  1. Ο μόνος ανόητος είναι ο αρθρογράφος. Όταν γράφεις «ενώ δημοκρατικά καθεστώτα με πλουραλισμό απόψεων, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ισπανία και η Νότια Κορέα βαθμολογήθηκαν πολύ χαμηλά» σημαίνει ότι δεν αντιλαμβάνεσαι την ολιγαρχία που κατέχει τα μέσα ενημέρωσης και χρηματοδοτεί τους πολιτικούς για να ψηφίζουν νόμους υπέρ τους και εις βάρος της πλειοψηφίας. Το αντιλαμβάνεται όμως ο κόσμος. Μπορεί να αστοχεί σε γραφικούς τύπου Τραμπ όμως προσπαθεί για τον αντισυστημικό.

    Ακόμα και αν κάνουν λάθος για τύπους σαν τον Πούτιν τον Ερτογκάν η τον Σι Τζινπίνγκ που κοροϊδεύουν το κόσμο και εκλέγονται συνέχεια, έχουν το ελαφρυντικό ότι αυτοί είναι παραδοσιακοί αυταρχικοί πολιτικοί ηγέτες και δεν ποδηγετούνται από το 2% των πλουσίων

  2. Κάτι τέτοια μου θυμίζουν τον Κλεάνθη Γρίβα που αναφερόμενος στα ναρκωτικά έλεγε ότι η ανθρωπότητα πορεύετε αιώνες με τις εξαρτίσεις της και συνεχίζει ακόμα. Πχ εξάρτιση από το γάλα

    Έκτοτε κάθε φορά που βάζω γάλα στο καφέ του ρίχνω και ένα καντήλι

    • Like 1
  3. Σιγά μην διέρρευσε ο πηγαίος κώδικας. Το πρόγραμμα είναι από τα πλέον αξιόπιστα, χωρίς να είναι αγνώμονες στην εταιρία.

    Μου έστειλαν κουπόνι έκπτωσης με μήνυμα, ανταμοιβή για την ουδέτερη στάση που βλέπουν ότι έχω στο Ουκρανικό ; )

    • Haha 2
  4. «Η Gillette πούλησε τις λαβές ξυραφιού της φτηνά για να πουλήσει περισσότερα ξυραφάκια, για παράδειγμα»

    Μέχρι που αρκετοί από εμάς δεν αντέξαμε άλλο να μας πιάνει κορόιδο και γυρίσαμε στα κλασικά ξυράφια 2 λεπίδων

  5. πριν 14 λεπτά, το μέλος fatalara έγραψε:

    Εγω στρεσαρισμενη μητρικη δεν αγοραζα παντως.

     

    Αυτο θε επρεπε να το ειχαν δει εργαστηριακα πριν φτασει το προιον στην γραμμη παραγωγης.

    Εάν το εργοστάσιο ήταν υποχρεωμένο να στρεσάρει τις μητρικές δεν έβαζε τα ίδια πράγματα επάνω. Η μητρική θα ήταν ακριβότερη αλλά δεν θα ψόφαγε με τίποτα

    • Like 1
  6. πριν 7 λεπτά, το μέλος Seafalco έγραψε:

     

    Κάποια στιγμή η άνοδος του ρεύματος διαρροής φυσικά θα φέρει και αύξηση της θερμοκρασίας.
    Τώρα  μέσα στο μικρό χρόνο της δοκιμής που γίνεται στο εργοστάσιο για να αποκαλύψει μόνιμα και σημαντικά προβλήματα, είναι πολύ πιθανό αυτό να μην δημιούργησε θέμα είτε  γιατί πιθανόν  η διαρροή ήταν πολύ μικρή,  είτε γιατί -ακόμα πιο πιθανό- να μην ελέγχεται η θερμοκρασία σε επίπεδο εξαρτήματος.
    Και φυσικά το σίγουρο είναι ότι δεν ελέγχεται με οπτικά μέσα η τοποθέτηση των εξαρτημάτων που έχουν πολικότητα.
    Αυτό πιστεύω ότι ανήκει σε αυτά τα λάθη που δεν πάει το μυαλό να προβλέψει διαδικασία ελέγχου καθώς βασίζεται στην ακρίβεια των ρομπότ συναρμολόγησης.
    Όμως η πραγματικότητα αποδείχτηκε πιο "ευφάνταστη" από του μηχανικούς προγραμματισμού των ρομπότ!
    Ε από εδώ και πέρα θα πρέπει -ας πούμε- ο βραχίονας που τοποθετεί το εξάρτημα να έχει στον τροφοδότη του, και  οπτικό έλεγχο του προσανατολισμού του εξαρτήματος. :) 

    Κανονικά θα έπρεπε να στρεσάρετε και όχι δειγματοληπτικά, αλλά θα στεναχωρηθούν οι επενδυτές.

    • Like 2
  7. πριν 4 ώρες, το μέλος Seafalco έγραψε:

     

    Αυτό το συγκεκριμένο δύσκολα θα το έπιανε ο έλεγχος γραμμής παραγωγής, ο οποίος λόγω της περιπλοκότητας της μητρικής δεν είναι δυνατόν να παρακαμφθεί, γιατί είναι πολλά αυτά που μπορεί να πάνε στραβά.
    Το πρόβλημα βρίσκεται στο γεγονός ότι αυτό το ανάποδα τοποθετημένο εξάρτημα δημιουργεί δυσλειτουργία προοδευτικά καιθώς η με λάθος πολικότητα τοποθέτησή του, καταστρέφει σιγά σιγά τις μονώσεις μεταξύ των οπλισμών του πυκνωτή και το ρεύμα διαρροής του αυξάνει πέραν των ορίων που αντέχουν τα Mosfet.
    Αυτό αναφέρεται στα data του εξαρτήματος (video 4' 45"  έως 5' 45")
    Αυτή η προοδευτική βραχυκύκλωση του πυκνωτή, πολύ πιθανόν είναι να αποκρύπτει το πρόβλημα στους ελέγχους που γίνονται στο εργοστάσιο.

    Δηλαδή ούτε αυξημένη θερμοκρασία δεν θα είχε εκεί?

  8. Γνωρίζουν ότι η ανατρίχιαση στη κορυφή περνάει από την εντύπωση που έχει ο κόσμος για αυτούς. Δεν είναι τυχαίο που στην Cosco δύο απεργίες νομίζω έχουν γίνει που έληξαν τάχιστα υπέρ των εργαζομένων

    • Like 1
  9. Έχουμε ξεχάσει ότι τα νομίσματα είναι μέσον ανταλλαγής αγαθών και τα θεωρούμε μέσον παραγωγής πλούτου. Τα Ψηφιακά αντί για διευκόλυνση των συναλλαγών, έχουν γίνει μέσον αρπάγης πλούτου από τα χρηματοπιστωτικά γεράκια

    • Agree 3
  10. Αν δεν πιάσει δεν επιμένει και αν δεν επιμένει δεν πιάνει . Υπάρχουν τομείς που είναι κορεσμένοι, αν όμως βγάλεις ποιοτικό προϊόν και το υποστηρίξεις, θα αποκτήσεις πελατεία και κέρδος. Αν βέβαια κυνηγάς τα πολλά λεφτά εύκολα...

    • Like 1
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.