Jump to content

Dellodas

Premium Members
  • Posts

    351
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by Dellodas

  1. Αρχική απάντηση από LL_NEO [Σήμερα, στις 21:33]

    7/9 εγώ σπίτι (μπήκα Τρίτη).

    Είμαι μπερδεμένη ιστορία. Ανήκω στη Σχολή Πεζικού Χαλκίδας, είμαι με 10ήμερη αναρωτική στο σπίτι μου στη Καλαμάτα (λόγω εγχείρησης στους τένοντες της γάμπας) και εκρεμεί διμηνη μου απόσπαση στο ΚΕΝ Καλαμάτας την οποία και παίρνω όταν λήξει η άδεια.

    Περαστικά σου και σύντομα πολίτες :D

    ''ΜΟΝΟ'' 133 ακόμα :banging:

    Α μη ξεχάσω και όσοι πάνε μηχανικό στο Ναύπλιο και πάρουν ειδικότητα χειριστές κ πλωτοί θα τα πούμε στο θεραπευτήριο η ΠΑΠ στις κεχριές. ’ντε ψαράκια λίγες μέρες ελευθερίας σας έμειναν :rip:

  2. Αρχική απάντηση από LL_NEO [Σήμερα, στις 16:45]

    Λοιπόν εγώ σαν Λέουρας πλέον έχω να σας δώσω την εξής συμβουλή:

    Αν στη παραμεθόριο που θα πάτε είναι καλά(όχι πολλές υπηρεσίες, καλές άδειες κτλ) κόφτε τον κώλο σας να μείνετε εκεί. Απο ένα σημείο και μετά θα σας συμπεριφέρονται σαν μουσειακό έκθεμα και τρεις μήνες πριν απολυθείτε (με τη σειρά σας να έχει φύγει προ πολλού) θα αποτελείτε διακοσμητικό στοιχείο. Εμένα με παρακάλαγαν να κάτσω και δεν ήθελα και τώρα βαράω το κεφάλι μου.

    ΥΓ1: Περπατώ εις το δάσος και ακούω φωνές. 134 και σήμερα είναι πολλές;

    ΥΓ2: ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ

    Σειρούλα 134 μας έμειναν??? 6/9 σπίτια μας!!! Που βρίσκεσαι?

    Όποιος πάει Κόρινθο και μας τον στείλουν στις Κεχριές για σκοπιά ας έρθει να με βρεί να τον καβατζώσω λίγο. 2 έφεδροι λοχίες είμαστε δε θα δυσκολευτεί πολύ να με βρει.

  3. Εγώ με 1.95v μπουτάρω κανονικά στα 2700. Με αυτή τη τάση τραβάω όλα τα bench μέχρι 2715mhz. Από εκεί και πάνω το χάος. Prime stable 2690

    Το παράξενο πάντως είναι ότι πριν από 10 μέρες πάνω από τα 2650 το pc έκανε freeze αμέσως, τώρα κάνω folding σε αυτή τη συχνότητα.

  4. Αρχική απάντηση από zyx

    dellodas πολυ καλος ο mobile σου. μπραβο δωστου να καταλαβει:)

    Προσπαθώ, προσπαθώ :D

    post-99-1416070913,6252_thumb.jpg

  5. Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 11:11]

    Dellodas sorry αλλά χρειάζεσαι ένα μεγαλύτερο κουτί! Στη θέση σου πάντως αυτό θα έκανα. Επίσης γιατί ψύχεις τον επεξεργαστή και τη γραφικόκαρτα με νερό, τις μνήμες με αέρα και το nb μόνο με μία -σχετικά μικρή μάλιστα- παθητική ψύκτρα. Για να τον έχεις ανεβάσει 800MHz θα πρεπε να ζεσταίνεται πολύ για να ψυχθεί με παθητική. Τώρα βέβαια ο 8άρης από δίπλα δεν ξέρω αν στέλνει αέρα αλλά και πάλι.

    Παιδιά sorry αλλά το pc που βλέπετε είναι το amd συστημά μου. Το chipset δε ζορίζεται ιδιαίτερα καθώς τρέχει στα 214 bus οπότε δε χρείαζεται κάποια ιδιαίτερη φροντίδα. Επίσης πρέπει να ξέρεις ότι ένα από τα avantage του w/c είναι η ησυχία και ένας αχρείαστος ανεμιστήρας δε βοηθάει.

    Φώτο από το Intel σύστημα της υπογραφής θα βάλω όταν το σουλουπώσω λίγο:)

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.