Jump to content

dpolal

Premium Members
  • Posts

    4.011
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Είδηση Comments posted by dpolal

  1. πριν 3 ώρες, το μέλος gdp77 έγραψε:

    Για 144 FPS 1080p μόνο οι 6800XT και 3090 είναι overkill.  Δεν είναι απαραίτητο ότι συμφέρει.... Για τα λεφτά μιας "κορυφαίας" ίσως είναι καλύτερο να πάρεις μια middle range σήμερα και αναβαθμίζεις π.χ. σε 2-3 χρόνια. Για 1080 μιλάμε πάντα γιατί εννοείται ότι για παραπάνω αναλύσεις θες τις εκάστοτε "κορυφαίες"

     

    To σκεπτικό σου θα ήταν σωστά αν η αγορά κινούνταν σε νορμάλ επίπεδα.

    Αυτή την στιγμή middle range κάρτα με λιγότερα από 700-800 ευρώ δεν βρίσκεις που να κτυπιέσαι κάτω και έτσι όπως πάει το πράμα ΙΣΩΣ να δούμε ψιλονορμάλ τιμές κατά το φθινόπωρο.

    Και ψιλονορμάλ λέγωντας εννοώ κάρτες επιπέδου 2060 ή 5700ΧΤ σε τιμές κοντά στα 400 ευρώ γιατί οι τελευταίες γενιές θα πλησιάσουν κοντά στα 500 ευρώ κατά το 2022 και βάλε.

     

    Αν κάποιος βρισκόταν τώρα με κάρτα middle range ηλικίας 3-4-5 ετών και έψαχνε για καινούργια τον έχει πιεί χαλαρά.

     

     

    • Like 1
  2. πριν 12 ώρες, το μέλος l2phile έγραψε:

    Benchmark στην πρώτη ώρα από την αγορά και RMA αν αποδειχθεί μπινιά

     

    Θα ήθελα να είμαι σε μια μεριά να δώ ιντερνετομαγαζάκι του skroutz να κάνει αποδεκτό το RMA με αιτιολογία «δεν πιάνει τις ταχύτητες που διαφημίζει στο site». ?

    • Like 3
  3. πριν 5 ώρες, το μέλος gdp77 έγραψε:

    Δεν διεκδικώ την πνευματική ιδιοκτησία. Είναι γραμμένα στο διαδίκτυο. 

    Ευτυχώς οι νοτιοκορεάτες θα είναι ποιό τυχεροί από τους γερμανούς.
    Ελπίζω να έχεις ήδη κοινοποιήσει την γνώση αυτή στο αντίστοιχο υπουργείο προκειμένου να μην υποπέσουν στα ίδια λάθη.

  4. On 21/2/2020 at 3:34 ΜΜ, το μέλος gdp77 έγραψε:

    Λυπάμαι που στο λέω, αλλά βγάζεις συμπεράσματα βιαστικά. Το μεγάλο λάθος του εγχειρήματος του Μονάχου ήταν η διανομή που ΔΕΝ επέλεξαν, αλλά εφτιαξαν μια δικιά τους βασισμένη σε κάποιο αρχαίο Ubuntu, που δεν εξέλιξαν και δεν έκαναν καλό support. Εκτός αυτού, ο νέος δήμαρχος είχε και ειδική σχέση με την MS και έδεσε το γλυκό. Παρακαλώ διάβασε και ενημερώσου σχετικά. 

    Είναι κρίμα πραγματικά που δεν διάβαζαν λάμπη τότε τα γερμανά.
    Θα τους είχες βοηθήσει να αποφύγουν όλα αυτά τα λάθη.

  5. Νόμιζα ότι τα είχα δεί πλέον όλα με την καρέκλα γραφείου με led φωτισμό.

    Και εκεί που λέω ότι «Αυτό ήταν, το τερμάτισαν εδώ», βγαίνει μια τέτοια είδηση και μου αποδεικνύει ότι η «μαρκετινίστικη βλακεία» (ένεκα να πουλήσουμε) δεν έχει όρια. :D:D:D 

     

     

    • Like 4
    • Agree 1
  6. πριν 45 λεπτά, το μέλος GriGaS έγραψε:

    είναι για ειδικές χρήσεις... έχω δει μηχανάκι της shuttle με 8 serial http://www.shuttle.eu/products/slim/xc60j/overview/

    Oι συγκεκριμένες θύρες είναι για ειδικές χρήσεις εδώ και πολλά χρόνια τώρα αλλά οι μητρικές απευθύνονται περισσότερο για mainstream χρήση οπότε περισσότερο λογικό θα ήταν να διαθέτουν headears για serial και parallel connectors και όχι να καταλαμβάνουν τον χώρο στο back plate μειώνοντας τις ποιό άμεσα διαθέσιμες όπως είναι π.x. οι USB θύρες. 

  7. Συνήθως τα προβλήματα, όπως και στην περίπτωση το Μονάχου, είναι στο γεγονώς ότι πρέπει να γίνει μετάβαση από ένα περιβάλλον που είχε στηθεί με κλειστό λογισμικό σε ένα ανοικτού κώδικα.

    Οι περισσότερες ασυμβατότητες και τα προβλήματα εκεί καταγράφηκαν.

     

    Άλλο το να στήσεις μια μικρή εταιρεία από το μηδέν κατευθείαν με ανοικτό λογισμικό και να τα σετάρεις όλα από την αρχή σωστά και όπως πρέπει και άλλο πράμα μία δημόσια υπηρεσία με εκατοντάδες διαφορετικές ανάγκες που λειτουργεί χρόνια τώρα.

    Το migration και μόνο των δεδομένων όπου χρειαστεί να γίνει θα είναι «εφιαλτικό».

  8. Κάποτε έβγαζε κουτιά πολύ ποιοτικά με μερικά από αυτά να είναι και πρωτοπόρα για την εποχή τους από πλευράς εμφάνισης.

    Πλέον όλη αυτή η πλαστικούρα που βλέπω μπορεί να είναι μεν ποιοτκή αλλά πολύ καγκουρίλα ρε γαμ@το μου. :(  :(  :( 

  9. πριν 15 ώρες, το μέλος music έγραψε:

    Δεν εννοώ το πλαινό παράθυρο να είναι αλουμίνιο, εννοώ το body που βλέπεις στην περιγραφή που παραθέτεις, και στην εξωτερική εμφάνιση μόνο τα χερούλια είναι από αλουμίνιο, όλο το υπόλοιπο είναι πλαστικό.

    Φίλε, τα κουτιά της εν λόγο εταιρείας δεν τα λες πλαστικούρα με την καμμία.
    Έχουν «διαφορά» από τα άλλα, πίστεψε με. :)

     

  10. πριν 17 ώρες, το μέλος psyber έγραψε:

    1. Η κασέτα που χρησιμοποιούταν ως μέσο αποθήκευσης ήταν όπως οι κασέτες ήχου, πχ των walkman;

    Ήταν κανονικές κασέτες ήχου αλλά από ένα σημείο κ μετά τα καταστήματα στην Στουρνάρη (πού άλλου :D ) έφερναν κασέτες διάρκειας  μόνο 10 ή 20 λεπτών που τις πούλαγαν ποιό φθηνά. (για αποθήκευση προγραμμάτων κλπ)

     

    Σε C64 συνήθως αφήναμε το Play πατημένο έτσι ώστε να φορτώσει αυτόματα τις επόμενες πίστες αλλά απαραίτητα σημειώναμε πάνω στις κασέτες ή σε χαρτάκια τον αριθμό του μετρητή (δια πάν ενδεχόμενο :D ).

     

  11. Δεν υποτιμώ την είδηση αλλά θεωρώ πως οι άσχετοι με την τεχνολογία το ποιό πιθανό είναι να μην είδαν/δούν ποτέ το εν λόγο μνμ καθότι θα τα έχουν όλα default.

     

    Πρόβλημα θα αντιμετωπίσουν μάλλον όσοι επέλεξαν να έχουν τον φάκελο σε SD όπως λες ή σε stick και είναι χρήστες που από όσο μπορώ να φανταστώ πέρνουν μαζί τους το stick, κάνουν δουλειά σε μέρη που δεν υπάρχει πρόσβαση νετ ή σε ξένο Η/Υ κ όταν μετά επιστρέψουν το  πλαγκάρουν για να συγχρονίσει τις αλλαγές.

    Και πάλι βέβαια είναι λίγο τραβηγμένο καθώς η φιλοσοφία τέτοιου είδους υπηρεσιών είναι  διαφορετική από την παραπάνω χρήση.

     

    Τεσπα, νά'χουμε να λέμε. :)

    • Like 1
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.