Jump to content

deadlock7

Premium Members
  • Posts

    3.470
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by deadlock7

  1. Καλησπέρα παίδες. Ψάχνω πλακέτα για Hitachi Travelstar 7K500-500 (HTS725050A9A364). Οι 2 πρώτοι κωδικοί είναι ΟΑ71428 και DA30005C. Αν έχει κάποιος διαθέσιμη (έστω και με διαφορετικούς κωδικούς) ας στείλει κάποιο Pm. Ευχαριστώ :)

  2. Άδωρο και νύφη από δώ. Καλά την τύπισσα την έχω απορρίψει λόγω έλλειψης χρόνου, αλλά στο άδωρο ακόμη να μου έρθει η φλασιά..:hmm:

    Πάντως θα προτιμούσα να μη δοθούν hints...τις απορίες μας μπορούμε να τις λύσουμε μετά το πέρας του διαγωνισμού. :)

  3. Εγγύηση έχει κι εμένα,αλλά με σπασμένη υποδοχή δεν πρόκειται να περάσει για έλεγχο.Δικαιολογημένα βέβαια,αφού ο δίσκος χάλασε από δική ευθύνη κι εκτός του σπασμένου βύσματος δουλεύει άψογα.

    Επειδή είναι δύσκολο όντως να βρεθεί η ίδια πλακέτα που ζητάω..αν υπάρχει κάποια από άλλο δίσκο (κατεστραμένη) να πάρω τις υποδοχές,όπως πρότεινε κι ο φίλος πιο πάνω θα με βοηθούσε και πάλι.

  4. Δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι απαραίτητα πλακέτα από ίδιο δίσκο.

    Με ένα κολλητήρι και λίγο προσοχή , μπορείς από κάποιον χαλασμένο σου SATA να πάρεις τον ακροδέκτη και να τον κολλήσεις στην πλακέτα του seagate σου...ή με λίγο ψάξιμο παραπάνω μπορείς να βρείς ακροδέκτη σε κάποιο κατάστημα από τα γνωστά, ή από ebay , αν δεν βαριέσαι...

    Δεν έχεις κι άδικο σε αυτό που λές,αλλά η πλαστική υποδοχή (ακροδέκτης) είναι ενιαίο κομμάτι του δίσκου και στηρίζεται στις κολλήσεις και κάποια πιαστράκια που έχει πάνω στο pcb.

    Επειδή δε βρήκα κάτι σε ebay μεριά που να εφαρμόζει,γι'αυτό κι ανέφερα όλη την πλακέτα.Αν έχεις βρεί κάτι στείλε μου ένα πμ αν μπορείς.

    Ευχαριστώ για την απάντησή σου..

  5. Έχω έναν seagate 750GB 7200.11 ST3750330AS με σπασμένη υποδοχή sata.Έχω κολλήσει ένα καλώδιο sata απ'ευθείας,αλλά δεν εμπνέει εμπιστοσύνη με τόσο κούνημα.

    Αν έχει ξεμείνει κάποιος από αυτούς τους τρισκατάρατους seagate που δε χρειάζεται ας επικοινωνήσει μαζί μου.

    Ευχαριστώ...:)

  6. τελικα κανεις που να παρελαβε την οθονη και να μας επιβεβαιωση πιο version firmware βαζουν; επισης ποσες μερες εκανε για να ξαναερθει στα χερια σας απο την ημερα που την στειλατε; και φυσικα εντυπωσεις σε πιο βαθμο ειναι η διαφορα τωρα με το πριν. το εντονο κοκκινο ακομη υπαρχει;

    Πλάκα κάνεις έτσι?:crazy:

  7. Εμένα πάντως μου είπαν οτι την πρώτη μέρα την παραλαμβάνουν,τη δεύτερη περνούν το firmware και την επομένη την έχεις σπίτι.Σύνολο τρείς δηλαδή.Επίσης αναμένεται για Δευτέρα,αλλά δεν είναι και 100%.Απορώ γιατί διάβασα για 2 μέρες σύνολο,όπως επίσης ραντεβού και σίγουρη αναβάθμιση από Δευτέρα.

    Αυτό που ξέχασα να ρωτήσω είναι αν χρειάζεται η συσκευασία,καθ'ότι την έχω πετάξει..

  8. Δεν βλεπω κατι να διορθωσεις!Αντε να δωσεις 7-9 στα Read Preamble/Max Async.Μαλλον καπου εκει τερματιζουν.Η dfi παντως δεν καταλαβαινει απο ΗΤΤ.Εμενα η απλη και παει 400+..

    Μηπως να δοκιμαζες το hard reboot της dfi που ειχε πει ο Arapis παλιοτερα?Ισως τρωει καποιο κολλημα με τον διαιρετη που δυσκολο το βλεπω.;)

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.