Jump to content

psyber

Premium Members
  • Posts

    2.520
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Review Comments posted by psyber

  1. Ωραία, πλήρης και εμπεριστατωμένη παρουσίαση. Σε ευχαριστούμε Αγάπη και σου εύχομαι καλή χρονιά.

     

    Αισθάνομαι ότι τελικά πολλά προϊόντα κυκλοφορούν για να επιβεβαιώσουν και να προσθέσουν στην αξια της d15. Τόσα χρόνια μετά και παραμένει κορυφαία. Ωραία η cm αλλά θα προτιμούσα noctua λόγω secufirm.

  2. Δεν έχω λόγια για να περιγράψω το επίπεδο του review, για αυτό δεν θα πω τίποτα. Όσο αφορά στο drive της δοκιμής, αυτό που έχω να επισημάνω εγώ είναι ότι εντυπωσιάστηκα με την εγγύηση. Αν και στο δικό μου κεφάλι οι έννοιες corsair και αξιοπιστία δεν πάνε μαζί, για να δίνουν τέτοια εγγύηση πρέπει να πρόκειται για πολύ ποιοτικό προϊόν.

  3. Καλά.. είναι τρεις ημέρες αναρτημένο τέτοιο review και ούτε ένα σχόλιο; Τα θερμά μου συγχαρητήρια. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν τα προϊόντα led αλλά δεν έχω λόγια για τη λεπτομέρεια αυτής της παρουσίασης. Ένα τέτοιο premium προϊόν, σε αυτή την κατηγορία τιμής πρέπει να είσαι ενημερωμένος πριν το αγοράσεις. Και η παρουσίαση αυτή σου προσφέρει πολλά στο επίπεδο αξιολόγησης της αγοράς. Μπράβο και πάλι ειλικρινά.

    • Like 1
  4. Κατά αρχάς θα ήθελα να συγχαρώ τους reviewers για τον τεράστιο κόπο που φαίνεται ότι κατέβαλλαν για να κάνουν αυτή την παρουσίαση.

     

    Όσο αφορά στην παρουσίαση, το κείμενο θεωρώ ότι θέλει αρκετή δουλίτσα και παρατέθηκαν πάρα πολλές περιττές φωτογραφίες που έδωσαν έναν μάλλον αχρείαστο όγκο στο review. Και στην αρχή αναφέρεται ότι η Musical Fidelity είναι η μία εκ των δύο αγγλικών εταιριών του high end (?). Τι εννοείται με αυτό γιατί η Γηραιά Αλβιώνα (όπως λέει και ο reviewer) έχει αμέτρητες εταιρίες (αρκετές δεκάδες) που διαπρέπουν σε αυτόν τον τομέα.

     

    Όσο αφορά στο μηχάνημα σίγουρα θα είναι αξιόλογο αλλά όσοι ασχολούνται ξέρουν ότι ο όρος high end κρύβει αρκετή απάτη μέσα του. Τι θέλω να πω: πρόφανώς όπως λεει και ο φίλος μας υπάρχουν μηχανήματα στα 3000 ευρώ που μπορεί να μην έχουν το πομπώδες και σύνθετο ψηφιακό interface του m.f. αλλά ηχητικά δεν αποκλείεται και να τον πατάνε κάτω. Εμένα προσωπικά δε μου λεει τιποτα αυτό γιατί έχω συνηθίσει να έχω συνδεδεμένο το pc στον ενισχυτή και να τα κάνω όλα από εκεί. Οπότε αν κάποιος ψαχτεί αρκετά και κοιτάξει και μεταχειρισμένα ( οι χαιφιντελάδες είναι τόσο ψείρες με τα μηχανηματα τους που και 4-5 χρόνων μεταχειρισμένο να είναι πάλι του κουτιού θα φαίνεται), στα 1500 ευρώ μπορεί να βρεί επικό ενισχυτή. Εγώ προσωπικά είμαι με ενισχυτή σκαρτου χιλιαρικου (NAD 356BEE) που πήρα μεταχειρισμενο στα 400 και με ένα καλό dac έχει πολύ καλό αποτέλεσμα. Βεβαια δε συγκρίνω το δικό μου με Hegel ή καλό της Musical Fidelity αλλά αναφέρομαι σε κάτι που μπορούσε να σηκώσει η τσέπη μου.

     

    Όπως και να έχει καλώς και ήρθε στο Lab ένα τέτοιο review και μακάρι να αποτελέσει την αφορμή να ξεφορτωθούν πολλοί συλαμπίτες τα σκουπιδακια της Creative και της Logitech και να συνδέσουν το pc τους σε ένα αξιοπρεπή ενισχυτάκο με 2 καλά ηχεία. Και ναι παιδιά επιμένω στα 2 ηχεία γιατί το στέρεο έχει πολλά ψωμιά να φάει ακόμα.

     

    Και συγχωρέστε με αν γίνομαι εριστικός αλλά η σύγκριση high end ενισχυτή με πιάνο της Yamaha ήταν το λιγότερο άκυρη.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.