Jump to content

looperx

Premium Members
  • Posts

    75
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by looperx

  1. Παιδιά εγώ πάντως το revision 1 δεν το προτίνω σε κανένα. Τη δούλευα για 6 μέρες από 4-5 ώρες τη μέρα. Το banding αλλά κυρίως το πολύ έντονο κόκκινο δε συνιθίζονται με τίποτα. Προτίμησα να τη δώσω πίσω παρά να περιμένω το πότε και το αν θα φέρει το νέο firmware η αντιπροσωπεία! :whistling

  2. Παιδιά εγώ δεν άντεξα άλλο και τελικά την επέστρεψα στο Πλαίσιο. Και τι δεν έκανα για να φέρω το κόκκινο πιο κοντά στο φυσιολογικό αλλά τίποτα. Μου τρυπούσε τα μάτια. Χωρίς υπερβολές μου δημιουργούσε πονοκέφαλο. Στην αρχή δεν τη δεχόντουσαν πίσω παρόλο που την είχα συσκευάσει όπως την είχα πάρει. Αλλά μετά από πολύ μπλα μπλα, είδαν ότι είμαι και πολύ καλός πελάτης και δεν έχω ξαναγυρίσει τίποτα, την πήραν πίσω με μισή καρδιά. :jump:

  3. Την πήρα κι εγώ σήμερα και είμαι ακόμα στο ψάξιμο! Τελικά είναι λίγο ΤΕΡΑΣΤΙΑ!! Δε μπορώ ακόμα να τη συνηθίσω. Κάθομαι 85 εκατοστά από την οθόνη :nerd: Ούτε κι εμένα έχει κανένα καμμένο ή κολλημένο pixel. Μπορεί να μου πει κάποιος πως μπαίνω στο service menu? Κανένα χρωματικό προφίλ υπάρχει? Είναι εύκολο να κάνει κάποιος ένα calibration και να μας στείλει τις ρυθμίσεις? Σας έπριξα λίγο ε?:clap:

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.