Jump to content

schumifer

Premium Members
  • Posts

    4.298
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

Είδηση Comments posted by schumifer

  1. 51 λεπτά πριν, το μέλος giorgos2187 έγραψε:

    Τις καλυπτει οσο βλεπουμε τις φωτογραφιες στις οθονες των κινητων, αντε και κανενος tablet. Στον υπολογιστη ομως, αν τις ανοιξεις σε μεγαλη οθονη, βλεπεις οτι μια φωτο ειναι τραβηγμενη απο κινητο, Αν τωρα πας ενα βημα παρακατω, και περασει η συζητηση και στην εκτυπωση, εκει ας την αφησουμε τη συγκριση καλυτερα. Δεν εγιναν αχρηστες οι φωτογραφικες μηχανες, απλα ο κοσμος δεν ενδιαφερεται γιατι εμαθε στην ταχυτητα. Και ισως και καλα εκανε.

     

    Διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως μέχρι εκτύπωση Α4. Αν εννοείς παραπάνω πάω πάσο γιατί δε γνωρίζω. Πολλές από το mate 20 και η πλειοψηφία των φωτογραφιών από το mate 40 pro μου, κάνουν κόσμο να ρωτάει με ποια φωτογραφική τις πήρα. Χωρίς καν να βάζω 50 ΜΡ ή RAW

  2. Ζουμ και φλας ποτέ θα φτάσει στο επίπεδο φωτογραφικής, αλλά οι τεχνολογίες που ενσωματώνουν πλέον τα κινητά κάνουν τις διαφορές αυτές αστείες.Δε χρειάζεσαι κινητό 1000ρικου για να ρίξεις στα αυτιά των περισσότερων point n shoot

  3. Αν το ξεζούμισμα δεν ήταν βασική αρχή των εταιρειών, τα μικροπροβλήματα των μελανιών θα είχαν λύσεις. Αυτό που αναφέρετε για το γέμισμα των σφουγγαριών είναι αστείο για παράδειγμα. Σε έναν αρχαίο έπσον ρ200 που τον είχα πάρει άμφθηνα και δεν με άγχωνε να τον χαλάσω, τον είχα λύσει και είχα βρει το σωληνάκι που έριχνε τα μελάνια καθαρισμού στα σφουγγάρια. Το σφήνωσα σε αντάπτορα, μετά άλλο σωληνάκι και μετά μπουκάλι 200 ml. Λύση μπακάλη, αν οι εταιρείες ήθελαν θα το είχαν κάνει από χρόνια.

    Τα CIFS τώρα σκέφτηκαν να τα φτιάξουν; Που τα έφτιαχναν κομμάτι κομμάτι οι ερασιτέχνες μάστορες του είδους από 25ετίας και βάλε; Όχι, αλλά τώρα άρχισε να τους συμφέρει.

    Ένας μίνι καθαρισμός την εβδομάδα αρκεί να κρατήσει την κεφαλή απροβλημάτιστη για χρόνια. Αλλά αυτό θα οδηγήσει σε μείωση πωλήσεων αν ενσωματωθεί στις ρουτίνες του εκτυπωτή...

  4. Προφανώς δεν έχεις οικονομικά αδύναμους συγγενείς ή γνωστούς στη ΝΥ. Η Αμερική είναι άγρια ζούγκλα αν δεν έχεις πολύ χρήμα. Τώρα ΟΚ, δεν μπορώ να συγκρίνω με Ρωσία, αλλά οιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα είναι σαφώς καλύτερα αν δεν είσαι το πλουσιότερο τμήμα του πληθυσμού.

    Τέσπα, μεγάλη κουβέντα, και ΟΤ

  5. Η δακτυλική εξέταση είναι ένα από τα αρχικά βήματα που αξιολογούνται για παθολογία του προστάτη. Εδώ μιλάει για μαγνητική προστάτη, που κερδίζει έδαφος ως μέθοδος πριν οδηγήσουμε έναν ασθενή με υποψία όγκου στη βιοψία.

    • Like 1
  6. Επειδή δεν είμαι απόλυτα σίγουρος, υποψιάζομαι ότι μιλάει για τα σφουγγαράκια στον πάτο του εκτυπωτή που μαζεύουν το μελάνι των καθαρισμών. Αν αυτά πραγματικά γεμίσουν, τότε κινδυνεύει ο χρήστης να γεμίσει μελάνια παντού! Να πάει να μετακινήσει τον εκτυπωτή και να αφήσει ίχνη μελανιών στο σύμπαν.

    Αλλά αυτό το λύνεις με προγραμματάκι που κυκλοφορούσε. Τώρα αν κυκλοφορεί ακόμη δεν είμαι σίγουρος, σίγουρα το πουλάνε διάφοροι επιτήδειοι

  7. 5 ώρες πριν, το μέλος dukepapas έγραψε:

    Δεν με νοιαζει τι πιστεύει ο καθενας ειναι δικαίωμα του παντος ολα αυτα για καλο δεν ειναι.........................

    Ο Τάσος Πάντος δεν ξέρω τι πιστεύει, μερικοί πάντως πιστεύουμε στην ορθογραφία. Και στα σημεία στίξης.

  8. Έχω πετύχει μη χαρασσόμενους με μανίκια τατουάζ, αλλά άλλο χάραγμα αυτό ε;

    Ακόμη και αν υπάρχει μία λογική πίσω από την άρνηση ψηφιοποίησης, η εκπροσώπηση από τους πλέον γραφικούς τις τελευταίες δεκαετίες έδωσε δικαίως στο αντίστοιχο ¨κίνημα¨ χαρακτήρα κωμικό.

    Το συγκεκριμένο μόνο ως βολικό το βλέπω.

     

    Αυτό βέβαια που ανέφερες για νέα συσκευή θέλω να πιστεύω ότι το έχουν σκεφτεί. Θα το δούμε όταν κυκλοφορήσει

     

    • Like 1
  9. Όσο οι  ΜΕΘ γεμίζουν με ανεμβολίαστους κυρίως, θα είναι υπεύθυνη αυτή η ομάδα για τη μειωμένη πρόσβαση σε αυτό το επίπεδο φροντίδας. Ο ταλαίπωρος με καρκίνο του οισοφάγου ή με το bypass που έκανε 4 ώρες χειρουργείο και χρήζει ΜΕΘ, η εγκεφαλική αιμορραγία που χρήζει καταστολής, ο 30άχρονος με το τροχαίο, όλοι τους χάνουν γιατί μια μερίδα κόσμου αποφάσισε ότι ξέρει καλύτερα. Και μετά έρχεται η μειωμένη μεταδοτικότητα του εμβολιασμένου. Σημαντική κυρίως για τους συνανθρώπους μας που είναι βαριά ανοσοκατεσταλμένοι

     

    Αυτή η ομάδα θέτει το μέσο ασθενή σε περιττό κίνδυνο. Αυτή η ομάδα είναι επικίνδυνη.

     

    Κάθε ένας από αυτήν την ομάδα είναι τρομερά μικρό κομμάτι του κινδύνου, στη μεγάλη εικόνα όμως, και όσο οι στατιστικές το στηρίζουν, επικίνδυνοι. Για το εαυτό τους είναι επιλογή άξια σεβασμού. Για τους άλλους, και το σύστημα, όχι.

  10. Ρε έχετε καταντήσει memes. Κόσμος πεθαίνει από τη διασπορά της νόσου και αναρωτιέστε αν η google κάνει πολιτική.

    Ο δυτικός κόσμος σύσσωμος επιβάλλει εμβολιασμούς, και αναρωτιούνται οι Science 'R'US αν είναι στραβός ο γιαλός.

     

    H microsoft τρίβει τα χέρια της...

    03divide4-facebookJumbo.jpg
    WWW.NYTIMES.COM

    Tyson and Microsoft were the latest to require employees to be vaccinated. Other major employers have tried less sweeping approaches.

     

    προφανώς, μιας και πρόλαβε ήδη τον Αύγουστο.

     

    Για τη ΔΕΗ δε μας είπες όμως αυτή τη φορά και ανησυχώ.

  11. Στενόχωρο είναι όχι αστείο. Είναι πολύ κρίμα. Κι επειδή άνθρωποι που κάνουν λάθη από άγνοια δεν μπορείς να τους τιμωρήσεις, θα έπρεπε να τιμωρηθούν αυτοί που έχουν περισσότερες γνώσεις και τους παρασύρουν. Κρίμα

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.