Jump to content

schumifer

Premium Members
  • Posts

    4.298
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

Review Comments posted by schumifer

  1. Ρε παιδιά έχει κανείς εδώ μέσα χρησιμοποιήσει 5050 λεντοταινία για βασικό φωτισμό;

    Έχω βάλει μία πεντάμετρη ταινία στο σαλόνι σε πάνω γωνία τοίχου με ταβάνι (σε αλουμινένια κανάλια και γαλακτώδες κάλυμμα για να μην γκαβώνει) εδώ και περίπου 1.5 με 2 χρόνια.

    Χρησιμοποιείται ως βασικός φωτισμός του σαλονιού, συνήθως στο 100%. Ας υποθέσουμε 4-5 ώρες την ημέρα, βέβαια λείπουμε κάποιες βδομάδες το χρόνο αλλά τέλος πάντων.

    Έχω λοιπόν παρατηρήσει ότι τα λεντ έχουν πλέον πεσμένη φωτεινότητα, όχι δραματικά αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι τόσο φωτεινά όσο πριν.

     

    Είναι κάποιος που να έχει χρησιμοποιήσει τέτοια λεντ τόσο πολύ και να μου πει αν έχει παρατηρήσει κάποια μείωση. Είναι δυστυχώς τελείως στον αέρα η εκτίμηση της φωτεινότητας αλλά δεν έχω κάτι καλύτερο σε εργαλείο.

    Συγκρίνω με τα βασικά φώτα ταβανιού του σαλονιού, και τα λεντ ήταν και είναι φωτεινότερα. Μόνο που παλαιότερα ήταν μεγαλύτερη η διαφορά...

  2. 4 hours ago, SkaL- said:

    Πολύ καλό άρθρο, έβαλα led στην κουζίνα μου 5 μετρα rgb, το λευκό με χαλάει λίγο γιατί βγαίνει σαν συνδιασμός χρωμάτων κατά τα αλλά τέλειο.

    Τα έχω σα βασικό φωτισμό στο σαλόνι και στο διάδρομο (με προφίλ),

     

    τα RGB που είχα βάλει τα έβγαλα για το λόγο που είπες. Το άσπρο τους κουράζει

    • Like 1
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.