Jump to content

schumifer

Premium Members
  • Posts

    4.298
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

Posts posted by schumifer

  1. Μπορείς να βάλεις όσα powerlines θέλεις, απλά προσθέτεις δέκτες. ΙΝΑΛΑΝ θα πρότεινα, μιας και αν δεχτούν να στο δώσουν, έχουν προσφορά μισή τιμή για 2 χρόνια αν είσαι ο πρώτος στην πολυκατοικία σου!

  2. Ναι μόνο για την αυτοεκφόρτιση. Οι κλασσικές τους έχουν 750 mAh, έχουν και τις μαύρες με 900 αν δεν κάνω λάθος, αλλά δεν είναι για τηλέφωνα παρά για συσκευές που τραβάνε περισσότερο ρεύμα. Οπότε τις κλασσικές θα σου πρότεινα

     

  3. Πάνω από 750 με 900 για ΑΑΑ δε μπορείς να ελπίζεις να ισχύει. Τουλάστιχον όχι για καιρό. Μήπως να δοκιμάσεις να έχεις 2 ζευγάρια eneloop που έχουν το χαμηλότερο ρυθμό αυτοεκφόρτισης κι έτσι μπορείς να τις αφήνεις φορτισμένες και να τις χρησιμοποιείς μια στο τόσο όποτε χρειάζεσαι?

    • Like 1
  4. Ή που πρόκειται για ανόητους ανθρώπους που επικοινωνούν γραπτά και δίνουν τα κινητά τους ξεκλείδωτα στον τύπο (χωρίς να είναι λιγότερο ανόητο ακόμη και αν θεωρούν ότι τα μηνύματα δεν μπορούν να διαβαστούν, η άλλη πλευρά να νευριάσει και να τα δώσει κλπ) ή που η δημοσιογραφία έχει φτάσει σε επίπεδα ανεπανάληπτα επίπεδα.

     

    Και το να με κατηγορείς ότι είμαι ελέφαντας ζητώντας μου μετά να αποδείξω ότι δεν είμαι, δε νομίζω ότι στέκει πολύ σαν λογική.

    • Like 1
    • Agree 1
  5. Ενδεχομένως η αλήθεια να βρίσκεται κάπου ανάμεσα στις προδιατυπωθείσες απόψεις, ή ίσως καλύτερα να είναι μία σύνθεσή τους.

    Κανείς δε φεύγει φαντάζομαι από το σπίτι του για πλάκα. Μετά, έρχεται μία μερίδα αυτών των ανθρώπων σε κάποιες πιο εύρωστες, πιο δημοκρατικές και λιγότερο σκληρές χώρες, και αποφασίζουν να εκμεταλλευτούν αντί να προοδεύσουν.

    Όπως και πολλοί έρχονται κατατρεγμένοι και δουλεύουν σαν τους σκύλους και τα παιδιά τους γίνονται επιστήμονες.

     

    Μηδέν άγαν

    • Like 2
  6. On 27/11/2023 at 2:36 ΜΜ, το μέλος acct έγραψε:

    Έτοιμοι για ακόμη μία πρωτιά;

     

    WWW.EURONEWS.COM

    In 2022, European households saved 1/8 of their income, according to latest data. However, in which country do people save the most...

     

     

    Σημειωτέον, οι Πολωνοί είναι #2, αλλά εμείς αναλώνουμε 5x μεγαλύτερο ποσοστό του εισοδήματός μας (πάνω από το 100%) από εκείνους. Τα στοιχεία παρακάτω.

    Key indicators - annual data [nasa_10_ki__custom_8628580]

     

      Reveal hidden contents

    image.png

     

     

    Μπορείς στο ίδιο διάγραμμα να βάλεις και την καμπύλη του μαύρου χρήματος; Νομίζω θα έρθει ίσα βάρκα ίσα νερά μετά

  7. Δεν είναι τόσο απλό. Σίγουρα η αδιάκοπη επαφή με ασθενείς με κακές εκβάσεις αυξάνουν την αντίσταση στο συμπάσχειν ως μηχανισμός άμυνας. Αλλά δεν έχω γνωρίσει ογκολόγο που να μην έχει συναισθήματα για τους ασθενείς του.

  8. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ογκολόγος γίνεται έμπορος ελπίδας για καρκινοπαθείς τελικών σταδίων. Δεν το χωράει ο νους μου ότι υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι, και ας έχω ακούσει για αρκετά άσχημες συμπεριφορές (νευροχειρουργού η χείριστη).

    • Like 4
  9. 32 λεπτά πριν, το μέλος ckbond έγραψε:

    Έχεις δίκιο...
    Είμαι σίγουρος ότι όλα αυτά τα παιδιά που είναι στα ιδρύματα είναι γιατί μπούχτισαν από την πολύ αγάπη και πήγαν λίγο να ξεσκάσουν κάπου που θα τα φροντίζουν λιγότερο για να βρουν και αυτά τον δρόμο τους...

     

    Νομίζω ότι από τα παιδιά που ζουν στα ιδρύματα (και τα υπόλοιπα που ζουν σε δυστυχείς οικογενειακές συνθήκες,) δεν συνάγεται το συμπέρασμα ότι η οικογένεια είναι ανούσια/ασήμαντη. Μάλλον το αντίθετο, αν μιλάμε για στοιχειωδώς σωστή οικογένεια.

    • Agree 2
  10. On 7/10/2023 at 1:21 ΜΜ, το μέλος edward έγραψε:

    Δεν ξέρω αν είναι για γέλιο ή καταγγελία για απάτη.

    Screenshot 2023-10-07 at 13-18-30 Φωτιστικό γραφείου σπιράλ 20W 46εκ. μαύρο.png

    Μου έχει τύχει παλιότερα στο ebay Και όταν ρώτησα μου είπαν ότι δεν τους συνέφερε να σβήσουν και να ξαναβάλουν την αγγελία όταν το προϊόν θα ήταν διαθέσιμο. Έτσι όταν δεν είχαν διαθεσιμότητα έβαζαν μία γελοιωδώς υψηλή τιμή

    • Like 3
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.