Jump to content

giorgos_g

Premium Members
  • Posts

    50
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by giorgos_g

  1. Το ξεκίνησα και εγώ πριν λίγες μέρες.. δεν είναι άσχημο... :)

    Βέβαια θα μπορούσε να είναι πολύ πιο προσεγμένο το περιβάλλον και στον δρόμο και στις πόλεις καθώς φαίνεται πάρα πολύ φτωχό.

    Αυτό που μου έκανε εντύπωση και δεν ξέρω αν είναι μηχανισμός του παιχνιδιού ή απλά έτυχε είναι το εξής: Πήρα την πρώτη μεγάλη δουλειά με πληρωμή 27.000 ... ενώ σε όλες τις άλλες διαδρομές δεν είχα τρακάρει, ξαφνικά άρχισαν κυριολεκτικά οι οδηγοι να πέφτουν πάνω μου, είτε κάνοντας προσπέραση και μπαίνοντας στην λωρίδα μου στην μέση του φορτηγού, είτε βγαίνοντας από παράδρομους... Το αποτέλεσμα να έχω χάσει 2.500 στα πρόστιμα (τραγικό οτι πάντα φταις εσύ) και 12.000 στις επισκευές. !!!

    το έχω παρατηρήσει κι εγώ αυτό... να πέφτει ο άλλος επάνω σου και να την πληρώνεις εσύ την νύφη :angry:

  2. Καλησπέρα παιδιά, ψάχνω για ένα βοηθητικό usb μόνιτορ 5 -7'', η δουλειά του θα είναι να δείχνει διάφορες πληροφορίες (π.χ. θερμοκρασίες, usage δικτύου, RSS κ.α)

    Παλιότερα είχα διαβάσει οτι ορισμένα digital frames είχαν την δυνατότητα να γίνουν δεύτερα μόνιτορς...

    Τα φωτα σας plz

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.