Jump to content

Mobster

Premium Members
  • Posts

    142
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by Mobster

  1. Αρχική απάντηση από Larry

    Loatheb down πριν 3 βδομαδες (σιχαθηκα το SM), και εχουμε κολλησει στον Gothik.Ελπιζουμε οτι θα πεσει αυτη την εβδομαδα αλλα μετα ειναι τα 4 παλικαρια και δεν βλεπω να κανουμε τιποτα ως το expansion.To μισο guild παιζει την Beta και ολοι ειμαστε καπως ξενερωμενοι για farming και hardcore progression.

    3 bosses πριν Kel και φαινεται οτι φαγαμε τον γαιδαρο και κολλησαμε στην ουρα.Ειδωμεν.Κανεις αλλος με αντιστοιχα προβληματα?

    Περίπου τα ίδια φίλε και γενικότερα πιστεύω, πολλοί έχουν ξενερώσει με το game και περιμένουν το expansion. ’σε που έχουν τρελλαθεί οι μισοί με το loot και χτυπάνε ό,τι να΄ναι για το expansion. Σιγά μην δούμε Kel, ίσα ίσα που μαζευόμαστε να κάνουμε τα ίδια bosses.Έχουμε να χτυπήσουμε Patchwerk να καταλάβεις κανένα μήνα τώρα και βάλε γιατί δεν έχουμε healers :p

  2. Αρχική απάντηση από DsLmaNiaC

    Πάντως από ότι λέτε και από ότι φαίνεται από τα reviews το game πρέπει να είναι μεγάλο κόλλημα. Μη μας μπριζώνετε ωρεεεεε!:D

    ’σε φίλε μου είναι κόλλημα. Έφαγα τρελό κόλλημα τη 1η εβδομάδα, ευτυχώς τώρα κάπως ξεκόλλησα. Το μόνο αρνητικό του σημείο.

    ΥΣ. Πάει και αυτό το σαββατοκύριακο, πάλι μέσα θα τη βγάλουμε

  3. Πφφφ, Diablo??? Τι λες τώρα. Καμία σχέση. MMORPG είναι, τι περιμένεις και φυσικά θα πληρώνεις συνδρομή. Πιστεύω ότι αξίζει τα λεφτά του το παιχνίδι και άμα έχεις και παρέα ακόμα καλύτερα.

    Kleftokotas.png

  4. Παίδες το παιχνίδι είναι καταστροφή. Έχω να βγω έξω από την ημέρα που το πήρα. Πάλι καλά που πάω δουλειά και δεν αποβλακώθηκα τελείως. Που παίζεται; εδώ Ravencrest και φυσικά Horde :)

  5. Αρχική απάντηση από Borg

    Δυστυχώς δεν το έχω το game (έγινε φορματ) και το cd το έχει o samael , προς το παρόν δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί απλούστατα δεν το θυμάμαι απέξω

    Κάνε λίγο υπομονή μέχρι να το πάρω ξανα

    Παίζε το hl2 :D

    Ξέχασα να πω πως παίζω και to Medal of Honor Pacific Assault directors edition

    Το παίζεις στο net? Πως είναι; το battlefield Vietnam το έχεις παίξει ποτέ; Αν τα συγκρίνεις τι λες; για multiplayer πάντα

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.