Jump to content

yannis76

Premium Members
  • Posts

    152
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by yannis76

  1. Εγω παλι απορω πως στην σημερινη Ελλαδα αποκαλουμε μια καρτα των 600€ ως "μια χαρα καρτα"...

    Στάλθηκε από το GT-I9001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!

    Ήμαρτον δηλαδή εδώ μέσα θα χάσω και τα τελευταία μου μαλιά!!! Απορώ ρε παιδιά, με μια Ελλάδα γ***μενη, με την οικονομία της πρακτικά νεκρή, με την ανεργία στο κατακόκκινο ειδικά στους νέους πως εσείς μιλάτε για 600 και 800$ νορμάλ ποσά για κάρτες γραφικών. Υπάρχουν άνθρωποι εκει έξω που δουλεύουν μηνιάτικο βασικό μισθό τα 500€ (περίπου μια gtx780!!!).

    Η εγώ έχω πλέον γεράσει και μου φαίνονται και τα 300 πολλά ή εδώ έχετε βρει την πηγή που ξερνάει €.

  2. τι να κανει ο φιλος @zpaf αβανταρει το κουτσαδακι που δεν εγινε TITAN :hehe::hehe::hehe::hehe::hehe: φιληκα παντα!!:T:

    Αγαπητο lab.gr μπορειτε σας παρακαλω να προσθεσετε εναν αυτοματο ελληνικο διορθωτη στα κειμενα μας;;;

    Φιληκα πάντα!!!!

  3. Έτσι ειναι ακριβώς όπως τα λές εντάξει η αλήθεια είναι την δεδομένη στιγμή δεν καίγομαι να πάρω κάρτα μιας και να την πάρω ουτε να την κουμπωσω πάνω στο μηχάνημα δεν θα προλάβω.

    ΑΠλά αν πέσει η Titan επειδή σκοπεύω να ξοδέψω γύρω στα 650 -700 μιας και δεν πιστεύω απο εκει και πέρα να ξανακάνω κάποια άλλη αναβάθμιση...(μιας και θα πεσει πολύ παντόφλα αν το κάνω) λέω να πάω στην καλύτερη δυνατή λύση που θα με βγάλει τουλάχιστον για τα επόμενα 3 χρόνια :computer:

    Δηλαδή στα 700 δε θα φας πολυ παντόφλα;;;

    Μάλλον πρέπει να βρω καλυτερη δουλειά..:red:

  4. kyr.. έχω πάρει και την 680 και την 7970 και οι 2 είχαν θετικά και αρνητικά οπότε είχα μια άποψη για το τι ακριβώς πέζει φυσικά καμία απο τις 2 δεν με κάλυψε πλήρως και γι αυτό φύγαν άμμεσα και οι 2 και δεν έπεσα μέσα στην κατακόρυφη πτώση των τιμών!

    Απο εκεί και πέρα ψάχνω για την καλύτερη δυνατή λύση να πχ h Τιταν p;esei μεσα στο καλοκαίρι και μπορούμε να την βρούμε στα 750-800 κουτί και κανα 600 μτχ φυσικά θα πάω σε titan ακόμα και αν έχω πάρει 780 τον Ιούλιο όπως υπολογίζω...

    Φίλε μου,

    Είσαι ο άνθρωπος μας! Αφού τις έχεις δοκιμάσει και τις δύο μπορείς να κάνεις έναν κόπο και να μας πεις διαφορές;

    Έχω την 7970 και το μόνο που νιώθω ότι μου έχει λέιψει είναι το physx στο Mafia2. Γενικά ποια θα προτεινες για 1080;

  5. Τρελό value for money για κάποιον που δε θέλει να χαλάσει πάνω απο 380 ευρώ είναι η GTX 770, είναι κάπου -15-20% πάνω απο 7970 και 680 ( φυσικά απο εξωτερικό ) ;)

    Θα ελεγα οτι τρελ value for money αυτη τη στιγμή ειναι οι μεταχειρισμενες 7970 και 680 που τρεχετε να πουλησετε για να προλαβετε τις τρελες επιδόσεις του τιτανα, 780 και rebrand του 680!!! Με 300€ εχεις επιδόσεις 770 οι οποιες ειναι υπεραρκετες για 1080π...

  6. το βρικες:hm: ολα αυτα τα εκατομυρια σε ολο τον πλανητη που παιρνουν nvidia και η nvidia ξεπουλαει τις καρλύσειςης(παρα την κοκκινη προπαγανδα)

    ειναι ολοι μαζοχες και χαζοι....:suicide:

    πηγενε τωρα να δεις βγηκε κανα μπαλωμα:hehe:

    Σοβαρα αμφιβαλλω αν φτανουν το 1εκ ολοι οι αγοραστες high-end καρτων. Τα λεφτα ειναι στις φορητες υλοποιησεις και στις πιο φθηνες λυσεις

  7. Η ύπαρξη της Titan και η τιμή της ήταν για να προετοιμάσει το έδαφος για την 780. Η Nvidia με πανέξυπνο marketing σε μια πολύ καλή περίοδο γι'αυτήν (χωρίς νέες κάρτες η AMDκάνει rebrand άφερε να πείσει και αυτούς που θεωρούσαν τα 650-700 ευρώ πολλά για μια κάρτα γραφικών ότι αξίζουν και δεν θεωρείται υπερεκτιμημένη η κάρτα, λόγο της υπάρξης της titan (όχι ότι κάποιος θα πάει να δώσει στα τυφλά τα λεφτά του για την 780, αλλά τουλάχιστον τώρα το σκέφτεται διαφορετικά σε σχέση με παλιότερα λανσαρίσματα καρτών γιαφικών απο την Nvidia και των τιμών τους). ;)

    Το αν ειναι πανεξυπνο το ΜΚΤ της nvidia θα το δειξουν οι πωλήσεις της σειρας 7χχχ. Προσωπικα βλεπω η κρηση να χτυπά τους πάντες και τα παντα με την κόκκινη να πηδα τελειως μια γενια και την πράσινη να κανει rebrand την προηγούμενη γενια...

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.