Jump to content

bibis1416003194

Premium Members
  • Posts

    130
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by bibis1416003194

  1. για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα και εγώ μάλλον πάω προς gtx 760 ......ενώ είμαι ati fan επιλέγω nvidia γιατί ακούω διάφορα για δυσλειτουργεία των drivers - catalyst κτλπ με μπλε οθόνες. Έχουν διορθώσει τπτ? Και επίσης βλέπω πολλές εκδόσεις στην gtx 760 έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο σε αυτά τα επίπεδα?

  2. οι spartians gr [spgr] ειναι στον gandara, ο server παιζει ρολο μονο στο wvw, στο pve και spvp λογο τον Megaservers ολα τα map ειναι "ενομενα" οποτε στο ιδιο map θα βρεις κοσμο απο ολους τους server.

    btw ειμαι officer στους spgr

    πολύ ωραία , thx για info. Θα σε ξαναενοχλήσω μόλις ξεκινήσω.

  3. από ελληνικά guilds τους spartians έχω βρει από αναζητήσεις . εαν δεν κάνω λάθος είναι στον Gandara? δεν έχω προτιμήσεις, απλώς ένα server που να έχει κόσμο.

  4. Παίδες με ένα γρήγορο ψάξιμο δεν βρήκα κάτι σχετικό.Έχω netbook win 8 και παρατηρώ ότι σέρνεται γιατί έχω cpu usage 90-100% σχεδόν συνέχεια ακόμη και σε idle κατάσταση. Στον task manager βλέπω ότι το μεγαλύτερο usage γίνεται από το service Host:Local service (No network) κτλπ. αυτό για αρκετή ώρα και μετά σταματάει.. καμιά ιδέα?

  5. την καινούρια μπλέ οθόνη και restart την έχει δει κανείς?

    εγώ έφαγα μια φορά και υποψιάζομαι κάτι με το activator του office..σε netbook acer 725

    σε κάποια φάση έτρωγα συνέχεια μπλε οθόνες και μάλλον ήταν απο το avg που λένε πως δεν είναι πλήρως συμβατό...μετά από restore έστρωσε αλλά μια φορά την είδα

  6. οκ! ευχαριστώ για την πρώτη καθοδήγηση! καλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ξανάενοχλήσω γιατί γίνεται ένας χαμός!

    το arcane δεν λέει?μάλλον για fire θα πάω!

  7. παιδιά και εγώ σκέφτομαι να αρχίσω!προέρχομαι από lineage official για αρκετο καιρό! εκεί είχα παντα fighter και συγκεκριμένα bow! αλλά θα ήθελα να ξεφύγω και σκέφτομαι να κάνω mage human!ποία είναι η γνώμη σας σχετικά με τον συγκεκριμένο char?απο stats του χαρακτήρα ξέρω αλλά άμα έχει κανένας τον ευχαριστιέται από θέμα dmg και lvl up?

  8. δεν μπαίνω στον κόπο να βάλω καλώδια πιο συμαζεμένα επειδή κάνω συχνα αλλαγές......οπότε κάτι να αλλάξεις αντε πάλι βγάζε καλώδια!!!!

    :cry:

    είναι ωραίο να μην φαίνεται τίποτα αλλά μπελαλίδικο!!

  9. η αλήθεια ειναι ότι όταν το είδα αρχικά ενθουσιάστηκα με την θέση του psu αλλα στην πράξη .......!ειναι και λιγο δυσκολο να το βαλεις μέχρι να βρεις το κουμπί του!

    αυτό με τον ανεμιστήρα όντος......ειναι έτσι!τα καλώδια εμένα φεύγουν απο την πάνω μεριά και εμποδίζουν τον 9ιαρη!!

    το κατω μερος ομως ειναι μια χαρά!μπορεσα και βόλεψα ψυγείο διπλό(alphacool nexxos pro II)

    χωρίς καμια μόντα!

    post-1960-1416072898,7186_thumb.jpg

  10. δηλαδή όταν θα μπω στο internet και τρέξω το game αυτό θα κατεβάσει το patch!

    είναι μεγάλο το patch?

    και κάτι ακόμη:account υπάρχει στις κάρτες ή δημιουργείς μόνος σου?

    σας έχω πρήξει λίγο!!!

  11. όταν θα βάλω το παιχνίδι χρειάζεται να κατεβάσω κάποιο patch ή client του server ή απλώς θα μου βγάλει τους servers και θα επιλέξω??

    ή μήπως αγοράζεις το παιχνίδι κάποιου server! είμαι noobas!

  12. παιδιά θέλω να ρωτήσω το εξής: εάν υποτεθεί ότι αγοράσω το game τι χρειάζεται να κάνω για να παίξω?( όσο αναφορά τους servers που συνδέεσε κάι κάρτες συνδρομής κλπ)

    επίσης με isdn θα μπορώ να παίζω?

    το lineage το παίζω αρκετά ικανοποιητικά!!

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.