Jump to content

Dark Scizor

Premium Members
  • Posts

    228
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Είδηση Comments posted by Dark Scizor

  1. πριν 2 ώρες, το μέλος p55 έγραψε:

    Όταν κάποτε η Intel ανακάμψει ξέρω τι θα τραγουδάνε, μέχρι τότε όμως... ?

    Είναι προτιμότερο να γυρίσουμε σε εποχές Athlon 64 ή Bulldozer, με την Intel να δίνει μίζες στους κατασκευαστές για να την προτιμάνε κσι τις τιμές στο θεό δλδ;

    • Agree 1
  2. Πλέον θα είναι όλα τα dimm registered όμως, αν κατάλαβα καλά. Προσωπικά ελπίζω να φέρουν ecc και στο desktop (μ' ένα γρήγορο ψάξιμο όσες το «υποστηρίζουν», οι περισσότερες το δεν το χρησιμοποιούν στη πραγματικότητα).

  3. πριν 20 ώρες, το μέλος yanni έγραψε:

     

    Εγώ χρόνια τώρα περίμενα την Nvidia να κάνει την κίνηση που έκανε τελικά η Apple. Αλλά αντί να κυνηγήσει και το desktop, έστειλε τα Tegra να μάθουν οδήγηση και να παίζουν κανένα παιχνιδάκι στο χέρι. Αν οι ARM επεξεργαστές φτάσουν σε επιδόσεις εκεί που χρειάζεται ώστε να μην υστερούν έναντι των Χ86 στα παιχνίδια, η Nvidia θα έχει την δυνατότητα να γίνει η πρώτη επιλογή στα hi end gaming συστήματα. Φαντάσου μια κατάσταση όπου η top Nvidia κάρτα γραφικών είναι 2 φορές ταχύτερη της καλύτερης που μπορεί να προσφέρει η AMD ή η Intel και ενσωματώνεται αποκλειστικά σε full Nvidia gaming συστήματα. No X86 compatibility.

    Αν δε κάνω λάθος, και οι τρείς μεγάλοι έχουν τεχνογνωσία για arm. Από τις υπάρχουσες εταιρίες υπάρχουν ήδη apu, οπότε θα μπορούσε να αναστήσει τον τομέα chipset η nvidia, να φέρει arm cpu σε socket και να παίζουν όπως τα apu όταν υπάρχει gpu εγκατεστημένη. Φαντάζομαι άλλωστε, στην υποθετική περίπτωση που γίνει τελικά κάτι τέτοιο, κανείς λογικός δε θα θέλει να αλλάζει μητρική, cpu, gpu, μνήμη για να ν' αναβαθμίσει ένα από αυτά, όπως γίνεται με κινητά, stb, το raspberry pi κα.

  4. Θα πρέπει βέβαια να πέσει κάτω από τα 14nm η Intel κάποια στιγμή, γιατί όσο tweak και να πέσει, κάποια στιγμή τα νέα κομμάτια θα είναι απλά μια hardware ενημέρωση για να υποστηρίξει τα νέα πρότυπα, αν δεν είναι ήδη...

    • Like 2
  5. Αφού υπάρχει πιθανότητα να φάνε άκυρο από το Android και τη Google, πως και δε κοιτάνε τη πιθανότητα να βάλουν Tizen, Ubuntu Touch ή Mer/Sailfish; Όλα τους είναι λειτουργικά που δεν ελέγχουν οι ΗΠΑ.

  6. Όλα αυτά θέλουν είτε πρόσβαση διαχειριστή είτε φυσική πρόσβαση, οπότε δεν είναι ψιλοάχρηστα; Αν έχει αποκτήσει ο άλλος πρόσβαση διαχειριστή είναι λίγο αργά πλέον έτσι κι αλλιώς.

  7. On 27/1/2018 at 8:17 ΜΜ, το μέλος masteroidz έγραψε:

    Η νέα έκδοση 58.0 σε Linux Mint 18.2 καταναλώνει 2,7GB μαζί με τις shared βιβλιοθήκες και το cached περιεχόμενο. Έχω ανοιχτά καμιά 30αρια tabs στα οποία συμπεριλαμβάνονται 3 βίντεο youtube και μια εικονική περιήγηση.

     

    Τρέξτε στο bash το παρακάτω:

    
    pmap -x `pgrep firefox`

     

    Καλό θα ήταν να φτιάχνετε μια στο τόσο ένα νέο profile και να μεταφέρετε μόνο τα απαραίτητα σε αυτό όπως bookmarks & passwords αν δεν χρησιμοποιείται την λειτουργία αυτόματου συγχρονισμού συσκευών.

     

    Περισσότερα στους παρακάτω συνδέσμους:

     

    http://kb.mozillazine.org/Transferring_data_to_a_new_profile_-_Firefox

    https://support.mozilla.org/en-US/kb/profiles-where-firefox-stores-user-data#w_what-information-is-stored-in-my-profile

    Πας about:support και χρησιμοποιείς το Refresh Firefox/Ανανέωση του Firefox, και αναλαμβάνει να μεταφέρει μόνο τα βασικά σε ένα καινούριο καθαρό profile.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.