Jump to content

Solid Snake

Premium Members
  • Posts

    1.180
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by Solid Snake

  1. Στην ουσια το PS3 Μedia Server κανει μεταφορα δεδομενων απο το PC/Laptop στο PlayStation3. Δεν εχει σχεση τι επεξεργαστη εχει το Laptop και αν μπορει να παιξει FullHD μια ταινια γιατι πολυ απλα θα την αναπαραγει το PlayStation.

    Προφανως ομως δεν διαβασες το θεμα και απλα κατεβασες το προγραμμα.

  2. καλα , εχεις το 5800 για gps ? δεν αντεχα απο την αναμονη που ηθελε για κλειδωμα δορυφορων..ουτε απο το μεγεθος της οθονης

    σπαστικο κινητο τελειως.Τωρα το εχω μονο για καμμια τουμπα με το ποδηλατο και χρηση του sports tracker.:p

    Δεν εχω το κινητο μονο σαν GPS, το χρησημοποιω κανονικα και η μπαταρια του δεν με εχει απογοητευσει καθολου, ειναι αρκετα δυνατη.

    Τωρα για την αναμονη δεν εχεις και αδικο, θελει κανα δυο λεπτα για να κλειδωσει δορυφορο αλλα νταξει δεν εχω προβλημα ειμαι αρκετα υπομονετικος ανθρωπος :hehe:

    Η οθονη του με βολευει γιατι οπως ειπα το θελω για την δουλεια μου και το κουβαλαω παντα μαζι μου. Δεν θα αντεχα με ενα κινητο που δεν χωραει στην τσεπη. Ασχετο, τωρα πριν λιγο διαβαζα για το Ν8 και τις αναβαθμισεις που ερχονται και με τιμη στα 320 ειναι αρκετα ελκυστικο κινητο...!

  3. Ενα απο τα κυρια χαρακτηριστικα που επιλεγω ενα smartphone ειναι αν μη τι αλλο το GPS Νavigator λογο δουλειας. Το Νokia 5800 αν και κακηστο κινητο απο πλευρας λογισμικου (το αγορασα οταν ειχε πρωτοβγει...) το Ovi Maps με εχει πραγματικα σωσει αμέτρητες φορες.

    Οποτε, κατα πασα πιθανοτητα το επομενο smartphone θα ειναι καποιο windows phone 7 της Nokia.

  4. gbak, κάτι ακούγεται για 370Ζ (περίπου 330PS) και για TTRS με πεντακύλινδρο 2.5, δύο turbo και πάνω από 350PS. Πούλα το RX και άρχισε να μαζεύεις:p

    Tα RX δεν τα πουλας βλασφημε :p

  5. Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ

    Βεβαίως και τους διάβασε, αλλά αποφάσισε να τους διαπραγματευθεί, μετά, αφού συμφώνησε.

    Κραδαίνοντας το λάβαρο των δημοκρατικών διαδικασιών, (στις οποίες με κάποιο αξίωμα που μου διαφεύγει, είναι αυθεντίες οι εκπαιδευτικοί) απαιτεί να μην υποστεί τις συνέπειες των πράξεων του.

    Ζαβολιάρης , καβγατζής , λάτρης του ξένου αλφάβητου , δάσκαλος που διδάσκει παιδάκια !!

    Κορυφη :worship:

  6. Αρχική απάντηση από kender [Σήμερα, στις 18:25]

    ’λλο το client και άλλο το account που θα χρησιμοποιήσεις...το παιχνίδι ως πρόγραμμα μπορέις να πας να το πάρεις σε κάνα δίσκο απ το νετ καφέ να μην κατεβάζεις και τα πατς.

    Όσο για το άλλο όχι δε χάνεις το χαρακτήρα αλλά με την αναβάθμιση του λογαριασμού ανοίγει το outland και το 70....

    και μαζι με αυτα και το creation των νεων race ;)

  7. Αρχική απάντηση από Aias

    Αναφερε το αμεσως στον Game Master και να δεις τι εχει να γινει.

    Παντως το παιχνιδι εχει αρκετη ασφαλεια,στο guild μου ενα παιδι εχασε 13 epic αντικειμενα επειδη μπηκε στο acc του ο αδελφος του και τα πουλησε ολα στον vendor και μετα εκανε delete τον char!! Μιλησε με τον GM και μετα απο σχετικη ερευνα του κανανε recover .Βεβαια ο αδελφος του εφαγε το ξυλο της χρονιας του.:rant:

    ΟWNED....

  8. Αρχική απάντηση από jax7480

    Εσύ χάρηκες?

    lol ρε επιτηδες το εκανα για να απαντησει :p

    Αρχική απάντηση από kender

    Συγνώμη για την καπάκι διόρθωση :p

    χάρηκες....

    Tωρα ΧΑΡΗΚΕΣ κουφαλα??? :p

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.