Jump to content

nightElf

Members
  • Posts

    41
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by nightElf

  1. Για να κερδίσετε μερικά φράγκα,έψαξα στο βραζιλιάνικο και μεξικάνικο origin,και enjoy!

    Βραζιλιάνικο origin:

    απλή 30,68€

    deluxe 46.06€

    --

    Μεξικάνικο origin:

    απλή 27.21€

    deluxe 32.66€

    season pass μόνο του από Μεξικό 10.85€

    Πως θα κάνουμε παραγγελία από το Μεξικάνικο origin? :nada::nada::nada:

  2. Ακούτε τι λέτε; Πόση μανούρα για να δει μια κάρτα γραφικών; Πόση πια;

    Κοιτά για να είμαστε δίκαιοι το λειτουργικό που έβαλε είναι σαν να βάζεις windows Xp και να περιμένεις να εγκαταστήσει την κάρτα χωρίς το cd.

    Sent from my iPhone using Tapatalk 2

  3. Μπα, όχι. Αυτοί είναι που είτε τα ξέρουν όλα γιατί τα έχουν δοκιμάσει είτε γιατί είναι ο ορισμός των casual users που δεν θα ψάξουν να βάλουν άλλο browser εκτός από τον IE αλλά θα ψάξουν 100 sites για να βρουν την πιο αξιόπιστη πηγή για πειρατικά Office, θα το εγκαταστήσουν και στους φίλους τους και θα τους περάσουν και antivirus.

    Ασχολούμαι απο το 1987 όπου ξεκίνησα με ένα spectrum zx. Μετά dos windows και παει λέγοντας.... Ενδιάμεσα και Linux. Η γνώμη μου είναι πως δεν έχει σημασία τι ξέρεις ή αν είναι καλύτερο απο κάτι άλλο αλλά πως θα το χρησιμοποιήσεις. Τα windows είναι καλά για τις συνηθισμένες εργασίες, όπως και τα Linux. Δε σημαίνει ότι το ένα είναι καλύτερο απο το άλλο. Αν ήμασταν σε ένα παράλληλο σύμπαν όπου τα Linux ήταν πιο πολύ διαδεδομένα ίσως να είχαμε άλλη άποψη. Αλλά δυστυχώς τα windows είναι κάτι το συνηθισμένο. Μη ξεχνάτε ότι υπολογιστές με λειτουργικό Linux (Ubuntu, xubuntu, και παει λέγοντας) εμφανίστηκαν πριν μερικά χρόνια, στην αγορά σε αντίθεση με τα windows όπου κάθε υπολογιστής έχει μαζι και το αντίστοιχο λειτουργικό του πολύ πριν ο κόσμος καταλάβει τι είναι Linux και τι open source.

    Όσο για τα πειρατικα που γίνεται αναφορά επάνω η φράση είναι απλή: με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις.

    Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη. Οποίος διαφωνεί, με γεια του με χαρά του.

    Sent from my iPhone using Tapatalk 2

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.