Jump to content

johngamer

Premium Members
  • Posts

    215
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by johngamer

  1. Πολυ μικρη η διαφορα με την Ζ...ο,τι σε βολευει περισσοτερο. Η Ζ ειναι και φθηνοτερη, οποτε παρε αυτη. Θα εχεις και δυνατοτητα 5,1 αν αλλαξεις γνωμη. Fiio θα ξεχωριζα την Ε07 στα χρηματα που ψαχνεις. Συγκρισεις δεν ξερω να κανω.

  2. Οπως εισαι τωρα ναι αξιζει! Αλλα οταν μετα λες θες παραπανω μπασο και οτι σκεφτεσαι να αλλαξεις ηχεια και τετοια...δεν ειναι καλυτερα να ξερεις τι θες να κανεις απο τωρα για να μην σου μεινει η hd στα χερια..? Γιατι μπορεις με παραπανω χρηματα να παρεις κατι καλο απο τωρα που να μην χρειαστει να αλλαξεις στο μελλον, ο,τι ηχεια και να αλλαξεις...αυτο λεω...τα ακουστικα τα ανεφερα γιατι ειναι σταθερα, δεν αλλαζουν τροπο οδηγησης.

  3. Κοιτα αντικειμενικα ουτε πριν ουτε τωρα εχεις τιποτα ηχειαρες...εγω στην θεση σου δεν θα εδινα 100€ για καρτα ηχου. Η τουλαχιστον δεν θα επαιρνα οτιδηποτε με λιγες δυνατοτητες. πχ η x-fi hd, ειναι για λαπτοπ, η μαλλον ειναι για συνδεση ΜΟΝΟ με usb...δεν μπορεις να της δωσεις ηχο διαφορετικα...σε περιοριζει αυτο την στιγμη που θες στο μελλον να αλλαξεις πραγματα. Αν την ηθελες για χρηση με καλα ακουστικα θα ηταν μια χαρα. Αποφασισε πρωτα τι θελεις ακριβως και τι μπορει να θελεις. Δεν αξιζει να το πας βημα βημα...αν θες κατι πολυ καλο απο τον ηχο σου μαζευε λευτα και δωστα μια και καλη σε κατι που να αξιζει...μια τα παιρνεις ενα-ενα, τα εχω περασει αυτα γι αυτο στα λεω...με τον ηχο εχω πολυ μουρλα και εχω δοκιμασει διαφορετικα συστηματα.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.