Jump to content

gaig

Premium Members
  • Posts

    1.699
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Review Comments posted by gaig

  1. 3 hours ago, karmen1983 said:

    Εδώ δεν φταίει μάλλον ο RM pro+. Εγώ έχω την γκαραζόπορτα σε sonoff Συνδεδεμένη και ούτε εμένα δουλεύει σωστά. Άλλωτε εντοπίζει ότι μπήκα στην περιοχή που έχω ορίσει στο ifttt άλλωτε περιμένω κανα 3λεπτο μπροστά από την γκαραζόπορτα έτσι για το γαμώτο :p 

    Εΐναι γνωστό θέμα ο εντοπισμός θέσης στο ifttt πάντως. Εκανα τα διάφορα που προτείνανε αλλά τελικά εγκατέλειψα την προσπάθεια.

     

    To IFFT δε μου δουλεψε γιατι δε δουλευει ποτε το rm pro+ ??

  2. Σου δουλεψε αξιοπιστα αυτο το μαραφετι με την εφαρμογη του?

     

    Ρωταω γιατι πριν απο 1-2 χρονια ειχα παρει το Broadlink RM Pro+ ετσι ωστε να ελεγχω απομακρυσμενα τοσο τις συσκευες με IR, αλλα κυριως την γκαραζοπορτα ωστε φτανοντας σπιτι να τη βρισκω ηδη ανοιχτη (με την αντιστοιχη ρυθμιση στο IFFT).

     

    Καταρχας, οσον αφορα το iOS καποιο θεμα υπαρχει με την εφαρμογη και πρωτα πρεπει να κατεβασεις αυτη που λες σε android, να κανεις εκει την εγγραφη, μετα να κατεβασω μια αλλη (e-control νομιζω), δε θυμαμαι καλα τωρα, αλλα μια τρικυμια ηταν.

     

    Επισης, αυτο που ειχα στο μυαλο μου δεν επαιξε ποτε καλα γιατι η εφαρμογη ειχε μεγαλο ποσοστο αποτυχιας. Ειτε την ανοιγα και εβγαινε μνμ οτι απετυχε να συνδεθει στο gateway ειτε πατουσα το κουμπι που ειχα ρυθμισει να ανοιγει την πορτα και οταν εφτανα δεν ειχε ανοιξει ποτε.

    • Like 1
  3. 6 minutes ago, trib said:

     

    Ναι, και περισσότερα μη σου πω. Απλά όλοι κινητοποιήθηκαν όταν άκουσαν ότι θα "κλείσουν" τα αναλογικά για πάντα. Τρομοκρατία στους δρόμους για το αγαπημένο κουτί της χώρας :D

     

    Μάλιστα, η αλλαγή έγινε το 2014 αλλά επειδή ο κόσμος δεν ήταν εκπαιδευμένος στο θέμα της ψηφιακής τηλεόρασης, αγόραζε τηλεοράσεις που ναι μεν είχαν ψηφιακό δέκτη, αλλά υποστήριζε MPEG-2. Η DIGEA αφού "έκλεισαν" τα αναλογικά, πέρασε σε MPEG-4. 

     

    Άγαρμπα εννοώ, ότι τα διαφημιστικά σποτ της DIGEA ήρθαν λίγο καθυστερημένα και ο απλός κοσμάκης δεν καταλαβαίνε πως γίνεται η "ψηφιακή" τηλεόραση να μην "πιάνει" τίποτα και τι είναι το MPEG-4.

     

    καλα εκαναν..το "ασαλιωτο" δουλευει καλυτερα! ??

  4. 3 hours ago, trib said:

    Αναλυτικό και επίκαιρο review, αν και έχουμε περιθώριο έως και το 2022 σαν χώρα. Η αλλαγή δεν θα γίνει άγαρμπα όπως με το αναλογικό που έβλεπες πανικόβλητο κόσμο να αγοράζει "μηχανάκια" να βλέπει τηλεόραση. Μέχρι και στη λαική είχαν βγάλει ψηφιακούς δέκτες.

     

    Αν δεν κανω λαθος, υπηρξε περιοδος μεταβασης 1-2 ετη, αλλα ολοι ασχοληθηκαν 1-2 μερες πριν την καταληκτικη ημερομηνια.

     

    Επι του θεματος, μπορεις να κανεις εγγραφη προγραμματος σε πχ usb stick/drive?

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.