Jump to content

Σπυράρας

Premium Members
  • Posts

    54
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by Σπυράρας

  1. Αγαπητέ φίλε, ευχαριστώ για το σχόλιο. Σαφώς και είναι άδικη μια σύγκριση μεταξύ συστημάτων διαφορετικών γενεών αλλά εδώ δεν πρόκειται για διαγωνισμό. θα πρέπει να αναλογιστείς και το πρακτικό κομμάτι της υπόθεσης: Παρέλαβα ένα δείγμα για review και για να μην σας το παρουσιάσω σκέτο, πήρα μετρήσεις και από δύο συστήματα που έτυχε να έχω στην κατοχή μου και που αφ' ενός μπορεί να χρησιμοποιηθούν για παρόμοια χρήση, αφ' ετέρου είναι αρκετά γνωστά για να μπορεί να γίνει σύγκριση με τις επιδόσεις τους. Φαντάζομαι καταλαβαίνεις ότι δεν είναι δυνατόν για κάθε review που κάνω να αγοράζω και τον άμεσο ανταγωνιστή του προϊόντος.

     

    Καταλαβαίνω απόλυτα ότι δεν είναι δυνατόν να έχεις την δυνατότητα να αγοράζεις όλες τις διαθέσιμεςπλατφόρμες οπότε ελπίζω να μην παρεξήγησες το σχόλιο μου σαν υποτιμητικό για την δουλειά που έκανες. Απλά το ανέφερα μια και κάποιος πιο αδαής που διαβάζει μπορεί να θεωρήσει ότι ο Ε350 είναι η τελευταία πρόταση της ΑΜD και μπερδευτεί καθώς δεν δίνεις λίγα στοιχεία για την άλλες πλατφόρμες που συγκρίνεις (από όσο βέβαια πρόσεξα). Συγχαρητήρια και πάλι για την προσπάθεια σου και τον χρόνο σου για την δοκιμή.

    • Like 1
  2. Η σύγκριση με τον Ε350 που βγήκε για ανταγωνιστής των πρώτων Atom είναι τουλάχιστον άδικη. Μια σύγκριση με την αντίστοιχη προταση της ΑΜD από την ίδια εταιρία Asrock QC500 (http://www.skroutz.gr/s/5730183/Asrock-QC5000-ITX.html) θα ήταν πιο ουσιαστική. Πρακτικά από άλλα reviews ο J2900 είναι 20% γρηγορότερος σε CPU και 120% αργότερος σε GPU tasks και η QC500 είναι φτηνότερη, καλύτερα εξοπλισμένη και παίρνει κανονικές μνήμες αντί για SODIMM

    • Like 1
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.