Jump to content

fuz10n

Premium Members
  • Posts

    1.458
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    2

Είδηση Comments posted by fuz10n

  1. Καταλαβαινεις πως για την paypal τα κρυπτονομισματα ειναι απλα μια μεγαλη αγορα για να κανει το μεσαζοντα, οπως κανουν ολοι οι αλλοι στυλ revolut? Δεν εχει καμια σχεση με φουσκες, ιδεολογιες, διαβολικα τραπεζικα συστηματα, επαναστασεις.

     

    Γενικα εχω βαρεθει να ακουω αποψεις εκατερωθεν. ελπιζω να υπαρχει κοσμος εδω που να κατανοει τι ειναι ολο αυτο και γιατι εχει παρει αξια. Επισης ελπιζω να συνειδητοποιησουν καποτε οι πολεμιοι των τραπεζων οτι δε λυνεται το παγκοσμιο οικονομικο "προβλημα" (αν υπαρχει) με blockchain και σια. 

     

    /rant off

  2. 6 hours ago, aneurysm said:

    Αν αυριο ομως γινει μια δυσλειτουργια και πεσει το ιντερνετ παγκοσμια

     

    ?????????????

    6 hours ago, aneurysm said:

    Ειναι πιο πλουσιος απο εμενα;

     

    σιγουρα :D

  3. εχεις πολλα λαθη σε ολο το μηνυμα, κατσε να διαβασεις πως δουλευει σημερα το χρηματοπιστωτικο συστημα, σκεψου, και μετα αναθεωρησε.

    • Like 1
  4. 16 minutes ago, billpeppas said:


    Χαίρομαι.

    Προφανώς δεν σου άρεσε το σχόλιο μου, σου άρεσαν όμως οι κατάρες που έριξαν οι πολέμιοι των crypto.

     

    Όσο για την τύχη... calculated risk.
    Είναι η 3η φορά που γίνεται το ίδιο σενάριο στα bitcoin & ethereum.

     

    υ.γ. όταν καταλάβετε πως δεν είναι αποκλειστική ευθύνη των crypto το πρόβλημα με τις γραφικών τα λέμε ( μέχρι τότε, δώστε στην Apple και την Samsung 1200-1800 ευρώ για ένα κινητό... όπου ανέβηκαν λόγω των crypto οι τιμές... και στις γραφικών... τυχαία όλες οι κάρτες τα τελευταία χρόνια έχουν μικρή παραγωγή... πετάει ο γάιδαρος :D )

     

    δε μου αρεσε καμια καταρα απο κανεναν. και κεινα λαθος ειναι, αλλα καταλαβαινω την οργη καποιου που θελει να κανει το χομπι του και καποιες καταστασεις του το εχουν καταστησει αδυνατο. δε με ενδιαφερει προσωπικα, ας βρουν αλλο χομπι, αυτα εχει η οικονομια.

     

    calculated risk μαλιστα. μη ξεχασεις αποψε να στειλεις ενα βιογραφικο στη bridgewater πριν κοιμηθεις. αν και με τετοιες ικανοτητες δε χρειαζεται να δουλεψεις οκ.

     

    θα με συγχωρεσετε ολοι για το ξεκαθαρα ειρωνικο ποστ... 500 χρονια στο ιντερνετ μαλλον εχουμε γινει ολοι τρολ ?

    • Like 1
  5. 2 hours ago, billpeppas said:

    Αν ένα μικρό ποσοστό των haters εδώ είχε λίγο μυαλουδάκι θα είχε πάρει όταν έπεσε το BTC στα 6k$ κάποιο ποσοστό... και θα είχε πουλήσει εχθές στα 47k$... και θα είχε και κάρτες... και το crypto να το ευχαριστεί.

     

    Εγω μετάνιωσα που πήρα λίγα, παρότι πίστευα ότι θα ανέβει πάλι κάποια στιγμή πολύ.

     

    Ουτε crypto εχω ουτε καρτες, ουτε θελω. Απλα χαζευω στο ιντερνετ. Στο ποσταρισμα σου σκαλωσα αρκετη ωρα γιατι με ενοχλησε... ειχα ανοιχτο το tab οσο σερφαρα, και παντα γυριζα και το ξαναδιαβαζα. Απαντω μονο και μονο για να παρει λιγο τα πανω του οποιος το διαβασε και χαλαστηκε που δε πηρε crypto.

     

    Ειτε το λιγο μυαλουδακι που περιγραφεις ειναι της ταξεως του 250 IQ με υπερφυσικες ικανοτητες ταξιδιου στο χρονο, ή εισαι απλα τυχερος. Το ποσταρισμα σου δεν εχει καμια απολυτως λογικη, ειναι εκφραση των πολυ θετικων συναισθηματων που εχεις επειδη κερδισες λιγα λεφτα, τυχαια. Θα προτεινα να εκφραζεσαι αλλιως, διοτι προσβαλλεις τον κοσμο λεγοντας τον χαζο που δεν ειχε "λιγο μυαλουδακι" να 8πλασιασει τα λεφτα του σε 11 μηνες όπως εσυ. Το ρισκο ειναι τεραστιο, γι αυτο και η πιθανη αποδοση ηταν εξισου μεγαλη.

     

    Λογικα εχεις δισεκατομμυρια διοτι φαινεται πως εχεις λιγο μυαλουδακι και τα πιανεις αυτα τα ανεβασματα τοσα χρονια, οποτε να τα χαιρεσαι.

  6. και εγω πιστευω η φωτογραφια του κινητου δεν τεινει να πλησιασει τη dslr. αυτο που προωθειται ειναι με μικρη προσπαθεια βγαινουν εντυπωσιακες φωτογραφιες. η dslr ειναι χομπι/επαγγελμα, και παντα θα βγαζει ωραιοτερες φωτογραφιες διοτι προσπαθει γι αυτο ο χομπιστας/επαγγελματιας.

     

    απλα με τα κινητα θα φτασουμε στο σημειο να τραβαμε ενα ατομο μπροστα απο καποιο απλο τοπιο/κτιριο στα γρηγορα, και τελικα θα δειχνει ενα φαντασμαγορικο ψευτικο πραγμα για να νιωθουμε ολοι καλυτερα.

  7. τι να σου πω ναι, εννοειται, αφου τις πουλανε. λογικο τελικα, αφου και τα κινητα να πουλησουν θελουν. με φοβισε περισσοτερο τοτε το θεμα με την εσωτερικη καμερα του iphone που σου κοβε ασχημια και δεν απενεργοποιουταν το mode.

     

    δε λεω οτι ειναι κακο σε πολλες περιπτωσεις, φοβαμαι ομως οτι επειδη κυριως αυτοπροβολη παιζει με τα κινητα στην πλειοψηφια του κοσμου, θα βγαζεις φωτο την παρεα και θα βγαινει κατι αλλο τελικα μια παρεα μοντελων :D

  8. οκ μαζι με ολα τα αλλα που βλεπω, παμε προς μια εποχη ψευτικης τελειως φωτογραφιας. θα εχουμε μια εικονα του πως θελουμε να φαινονται τα πραγματα τελικα και οχι πως ειναι, κυριως με ανθρωπους πιο ομορφους και αδυνατους.

     

    θα μπουν οι τεχνολογιες και στα γυαλια και τελικα θα βλεπουμε κατι αλλο, αυτο που «θα θελαμε» οχι την αληθεια.

     

    (δε τρολλαρω παρολο που ετσι μπορει να φαινεται)

    • Like 4
  9. τα αστερια τα βαζει «απο πανω» απο τη φωτογραφια χρησιμοποιωντας αισθητηρες κινητου, τι ωρα ειναι και που ειναι τα αστερια εκεινη την ωρα κλπ, ή τα βλεπουν οι φακοι;

    • Like 2
  10. θα ελεγα οτι ειναι το να φτανει ενας αλγοριθμος/συστημα να κανει το πραγματικα απροβλεπτο τελικα, να παρει αποφαση που δεν την εχει στησει/θελησει ο δημιουργος. αλλα αν παιξουμε με την ορολογια ισως ειναι ΑΙ και αυτο με το βιντεο. τεσπα...

  11. καλα ειχα και γω παλια (10+ χρονια πριν) μια philips τηλεοραση που εκανε τα 24hz 60 με παρομοιο τροπο και εβλεπες εργα και ηταν περιεργα σα να ηταν ζωντανα μπροστα σου. σιγα το ΑΙ.

     

    βαφτιζονται πολλα πραγματα ΑΙ στο βωμο του μαρκετινκ πιστευω, και πιθανοτατα ειναι προγραμματισμος απλα. δεν εχω εμβαθυνει, αλλα νομιζω ειμαστε μακρια απο πραγματικο ΑΙ ακομα.

  12. οσο πιο popular γινεται ομως το ανοιχτο λογισμικο γενικα, τοσο θα κλεισει και θα πληρωνεται παλι σα τα τωρινα κλειστα... (αν υποθεσουμε οτι γινεται popular καποια στιγμη που δε θα γινει)

     

    μικρη επιχειρηση οκ. επιχειρηση 2000 ατομων πχ καμια ελπιδα (οχι λογω κοσμου και συνηθειας - λογω αναγκαστικης συνεργασιας με αλλες επιχειρησεις-προγραμματα). και απο αυτες βγαζουν τα κλειστα συστηματα.

  13. μου τυχε προσφατα. μου σκαει μαιλ στο κινητο οτι εστειλα λεφτα μεσω παυπαλ. λεω καλα σπαμ κλασικα.. το κοιταω λιγο καλυτερα, κανονικο.

     

    ανοιγω την οθονη του πσ, ανοιχτο chrome και μολις ειχε στειλει οτι ειχα στο balance. παρατηρησα οτι κουνιοταν και ο κερσορας μονος του ?? φοβερα συναισθηματα.

     

    βεβαια φταιω και γω, ιδιο pass σε teamviewer account με ολα τα φορουμ κλπ ? αυτα εννοειται αλλαξαν τωρα.

     

    βεβαια εδω να πουμε οτι κατα κανονα οταν γινονται τετοια, παντα παιρνεις τα λεφτα σου πισω. εστειλα στο παυπαλ και μεσα σε μιση ωρα μου χαν επιστραφει. και με πιστωτικη το ιδιο γινεται ισως με καποια μεγαλυτερη καθυστερηση. αλλιως δε θα πετυχαιναν τραπεζες και παυπαλ αν δε παρειχαν μια τετοια ασφαλεια.

     

     

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.