Jump to content

cabrinha

Premium Members
  • Posts

    2.365
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by cabrinha

  1. Honda22 ωραιο κουτακι. Μιας και εχεις μεγαλο καλωδιο σατα κρυφτο λιγο στο κατω μερος να μην φαινεται απο το παραθυρο.

    RaaazoooR γιατι δεν βαζεις τους δισκους πιο μακρυα ωστε να αναπνεουν?

  2. Aκριβως. Απλα για τον ηχο σιγουρεψου οτι δεν συνδεεις την εισοδο της καρτας με την τηλεοραση αλλα την εξοδο.

    ctv1lg.jpg

    Eνα καλωδιο σαν το πανω ειναι οτι πρεπει. Τα 3 rca πανω σε ενα σκαρτ (και αυτο στην τηλεοραση), το svideo στην εξοδο της καρτας γραφικων και το mini din στην εξοδο της καρτας ηχου.

  3. Eπισης λεει:

    Μια γενική φωτογραφία του γραφείου μας, φορτωμένο με το βαρύ πυροβολικό, θα δώσει ιδέες στον καθένα μας στο πώς να διαμορφώσουμε πιο όμορφα και ευχάριστα το έπιπλο στο οποίο περνάμε πολλές ώρες από τη ζωή μας

    To δικο μου λοιπον γραφειο ξερω οτι δε θα δωσει καμμια ιδεα.

  4. Πηγα σημερα στο πλαισιο και την ειδα. Δυστυχως ουτε στο πισω μερος ουτε στο μυστικο μενου βρηκα τον τυπο του πανελ. Τι κανω? Ξερει καποιος τι μπορει να φοραει η παρτιδα που εχει το πλαισιο? Την πωλουν στα 350ε. Υπαρχει καπου αλλου φτηνοτερη αλλα με s panel? Καποια αλλη προταση σε 22 ιντσες?

  5. Αρχική απάντηση από GruntGR

    το netcode ειναι επισης τραγικο χρειαζεται να πυροβολεις μπροστα απτον αλλο για να γινουν registered οι βολες σου(

    )

    Oταν το βλημα δεν φτανει αμεσα στο στοχο λογικο δεν ειναι αυτο? Ρεαλιστικο ειναι αυτο. Οχι σφαλμα netcode.

  6. Τα καλυμματα αυτα τον 5.25 που τα βρηκες? Το κατω κοψιμο πολυ μου αρεσει! Με dremmel εγινε η δουλεια? Αν ναι με τι δισκακια? Γιατι εγω κατεφυγα σε γωνιακο τροχο για να καταφερω να κοψω το κουτι. Περιμενω να το δω τελειωμενο.

  7. Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Χθες, στις 23:08]

    Εγώ πιο πολύ περίεργος για τις θερμοκρασίες του επεξεργαστή είμαι π θα βαράνε κόκκινο....

    Και κουτιου και επεξεργαστη οι θερμοκρασιες ειναι πεσμενες. Γι' αυτο και το εχω αφησει ετσι. Μετρηση βεβαια εγινε με everest και τα αποτελεσματα μπορει να μην ειναι ενδεικτικα.

    Ειναι τωρα στον 4+ χρονο λειτουργιας του. Ας μην το ματιαξουμε.:D

  8. Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

    @cabrinha

    Πόσο πιάνει ο επεξεργαστής σου τρέχωντας snm?

    Πάντως η λογική που έχετε μερικοί οτι αφού έχω καλύτερα αποτελέσματα σημαίνει ότι είναι και σωστό....δεν την καταλαβαίνω...βάζωντας τον ανεμηστήρα να φυσάει πρώς την motherboard φυσάει και τα κυκλώματα της μητρικής που καίνε....λέγε με voltage regulators και πιάνω 100*C άμα λάχει...

    Τότε όλες οι εταιρίες θα βάζανε τα ανεμηστηράκια των επεξεργαστών να ρουφάει αέρα...αλλά αν το κάνουν.....boom ckicka oua oua θα κάνει το pc

    Δεν ξερω ποσο πιανει γιατι δεν το εχω τρεξει. Ο υπολογιστης αυτος εχει athlon 2800+, μια μητρικη με via kt600, 1024 ddr333 και mx440. Kαι χρησιμοποιειται μονο για openoffice, internet, mp3. Aκομα και να καει η μητρικη εχω μια να την αντικαταστησω. Δεν εχω απαιτηση να λειτουργει 5 χρονια 24'7.

  9. Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

    είναι λάθος όμως ;)

    Λαθος και σωστο ποσως με ενδιαφερει. Απο τη στιγμη που δουλευει καλυτερα ετσι δεν υπαρχει λογος για αλλαγη. :)

  10. Αρχική απάντηση από sakis_the_fraud

    ωραιο και συμαζεμενο το κουτι αλλα μπορεις να κανεις μοκρες βελτιωσεις.

    για παραδειγμα, το καλωδιο του πισω ανεμιστηρα, ξεκιναει απο κατω, ενω μπορεις να τον γυρισεις ωστε να ωγαινει απο πανω με σκοπο να μην φαινεται...

    επισης μπορεις να κρυψεις την πλεξουδα του τροφοδοτικου κατω απο τα drives...

    Mε αυτο το τροφοδοτικο (νοναμε 350αρη) δεν μπορω να κανω τιποτα γιατι τα καλωδια του ειναι εκνευριστικα μικρα. Με το που θα παρω καινουργιο θα φροντισω να εξαφανιστει καθε τι περιττο.

    Ακριβως κατω απο την μητρικη εχει τρυπες και ετσι θα περασω ολα τα καλωδια απο το front panel, το ide και το sata απο πισω.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.