Jump to content

wolfman13

Members
  • Posts

    12
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by wolfman13

  1. πριν 12 ώρες, το μέλος trendy έγραψε:

     

     

    πριν 2 λεπτά, το μέλος trendy έγραψε:

    Αν δε σε φιλοξενήσει κανείς, κοίτα το airbnb. Είδα αρκετά προσιτές τιμές χτες που το χάζευα. Γενικά αν έχεις κάποιο πρόβλημα για τη διαμονή σου εδώ, μιλάμε και θα σε βοηθήσουμε.

    Για το DirectTV νομίζω θα κοιτάξουν κατ΄αρχάς το επίπεδο των αγγλικών σου, μιας και θα εξυπηρετείς αμερικάνους. Μετά να έχεις βασικές γνώσεις πάνω σε set top box, καλώδια hdmi, πώς συνδέονται στην τηλεόραση και αν είναι στην πρίζα. Αυτό παίζει από δίκτυο, οπότε καλό είναι να ξέρεις και από IP, subnet, gateway, dns, dhcp, arp, mac address.

    Για windows υπάρχουν και αυτή η θέση, αλλά θέλει κάποια εμπειρία: 
 AD\Exchange Support Specialist-IT\Engineering\Technology jobs in Brno, Czech Republic at AT&T

     

    είμαι σε πολύ αρχικό στάδιο για σερβερ, οπότε δεν κοίταξα κάτι προς τα εκεί.googlaro για δίκτυα αλλά μου βγάζει αποτελέσματα πάρα πολλά και όχι κάτι συγκεκριμένο , έχεις να μου δώσεις κάτι συγκεκριμένο πάνω σε αυτά;

    σε ευχαριστώ όπως και να έχει.

     

  2. πριν 12 ώρες, το μέλος trendy έγραψε:

    Το κόστος αν έρθει με Ryanair θα είναι κάτω από 200€ με 2 νύχτες διαμονή και όσες μπίρες αντέχει.

    Δεν είναι τραγικά μεγάλο, αλλά και πάλι εξαρτάται πόσο πολύ θέλεις τη δουλειά εδώ. Ο μισθός να περιμένεις ότι θα παίζει 700-800€, αλλά θα έχεις 50% προσαύξηση την ώρα μετά τις 22:00. Κατά τ' άλλα θα απαντάς σε τηλεφωνικές κλήσεις Αμερικανών που έχουν θέματα με το DirectTV, οπότε θέλει καλή γνώση αγγλικών και υπομονή με τον πιθανώς εκνευρισμένο πελάτη.

    Γνώμη μου είναι πως αν δεν έχεις δουλειά να το προσπαθήσεις και να εκμεταλλευτείς το χρόνο σου εδώ διαβάζοντας για να μπορέσεις στο μέλλον να χτυπήσεις μια καλύτερη δουλειά.

    αυτό ακριβώς, έκλεισα εισιτήρια μέσω Μπρατισλάβα με 100 ευρώ.μετα τρενο για βρνο. ξενοδοχεία ακόμα δεν έχω κοιτάξει γιατί ίσως να με φιλοξενήσει φίλος που είναι στη redhat.

    σαφώς και τη δουλειά τη θέλω πολύ γιατί δεν παίζει τίποτα. εκτός αυτού είμαι στο διάβασμα για windows server 2012 r2 administrator και εκεί σκοπεύω.

    αυτό που με ανησυχεί είναι τα τεστ μιας και δεν έχω βρει πληροφορίες για να διαβάσω κάτι συγκεκριμένο και κόβουν αν δεν περάσεις ένα από τα δυο τεστ και δεν θέλω να πάει στράφι όλοι η προσπάθεια.

  3. πριν 8 λεπτά, το μέλος trendy έγραψε:

    Είναι καινούργια ομάδα αυτή, δε νομίζω ότι έχουμε κανέναν εκεί. Αλλά απ' ότι καταλαβαίνω θέλουν να ξέρεις απο τηλεοράσεις και set top box, γιατί κάτι τέτοιο είναι περίπου το DirectTv, και λίγο δίκτυα.

    Μην περιμένεις αποζημίωση για αυτή τη θέση, είναι πολύ απλή για να πληρώσουν εισιτήρια και διαμονή.

     

    οκ,έστειλα το confirmation ρώτησα και για τα μεταφορικά πληροφορικά και μόνο.

    ξέρουμε ή μπορούμε να βρούμε με καποιο τρόπο τα τεστ;

    αεροπορικά εισιτήρια λέω να πάω μεσώ πραγας μιας και απευθείας βρνο είναι πανάκριβα,από εκεί με συμφέρει λεωφορείο ή τρένο;

  4. Ανεβαίνω 4 Απριλίου βρνο για συνέντευξη στη AT&T ( http://connect.att.jobs/czech-republic/customer-service/jobid9965043-at&t-customer-care-agent-jobs ) , ξέρουμε περίπου τι τεστ ζητάνε για να διαβάσω τίποτα. επίσης στο μαιλ δεν μου λένε για αεροπορικά/διαμονή, να τα ζητήσω στο confirmation mail Που θα στείλω ή όχι;

  5. παιδιά καλησπέρα, σήμερα και εμένα με πήραν τηλ για δουλειά στη πραγα, την αγγελία την βρήκα στη χρυσή ευκαιρία.

    ο agency που με κάλεσε ήταν κύπριος με γραφείο στη λαρισα <_<.

    μου έκανε ένα μινι interview στα αγγλικά που ήθελε και τώρα περιμένω επικοινωνια με την εταιρία όπως μου είπε.

    Δεν μου είπε πια εταιρία είναι, αυτό που έχει στην αγγελία έχει σχέση με ΙΤ πωλησης ( software ,hardware , printers κτλ.. )

    είμαι τεχνικός Η/Υ με μεγάλη εμπειρία σε λαπτοπ και pc. 

    πως μπορώ να ψάξω για κάτι παρόμοιο πλέον τον site που έχουν αναφερθεί και τα γνωρίζω;

     

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.