Jump to content

apagal

Premium Members
  • Posts

    497
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by apagal

  1. Λοιποοοοον. Ξαφνικα λοιπόν εκεί που παίζω diablo ( μόλις είχα αρχίσει ( το είχα τεσταρει χθες και ημουν Νορμάλ απο θερμοκρασίες)) μετα απο 2 λεπτα μου κλείνει το pc.. Η μαγκια είναι οτι τώρα δεν θέλει να ανοίξει. Παταω το κουμπι κ τίποτα... Το usb hub που έχω και ποντίκι - πληκτρολόγιο έχουν λαμπάκια αρα περνούν ρευμα ( νομιζω!) please βοήθεια αλήθεια θα το πετάξω απο το μπαλκόνι!!!!

    Μυριζομαι θεμα με το τροφοδοτικο...
  2. Generic Drivers όπου ορθώς πρέπει να έχει  ήχο. Δοκίμασε τη λύση που σου πρότεινα και πες μου αν δούλεψε.

    Το έκανα και ξαναπερνώντας τους drivers πάλι δεν είχα ήχο.

     

    Τελικά κατέβασα τη προηγούμενη version ISV και όλα δουλεύουν κανονικά.

     

    Πραγματικά αυτό το μπέρδεμα με την AMD και τους drivers της είναι απαράδεκτο.

     

    Ευχαριστώ για τη βοήθεια amdnikos.

  3. http://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html

    Κατέβασε το. Κανε το extract. Τρέξε το πρόγραμμα. Στην παρότρυνση να επανεκκινησεις σε safe mode πάτα οκ. Με το που επανεκκινησει ο υπολογιστής σου θα τρέξει αυτόματα το πρόγραμμα. Επέλεξε στο Select Graphic Driver : AMD, και στη συνέχεια clean and restart. Όταν εκκινήσει πάλι το μηχάνημα, πέρνα τους κατάλληλους drivers για την κάρτα σου. Αφού τελειώσει η εγκατάσταση κανε ένα τελευταίο restart, και λογικά θα είσαι έτοιμος.

    Πώς εξηγείς το γεγονός ότι μετα την απεγκατάσταση των drivers ο ήχος επανέρχεται? 

  4. Καλημερα παιδια , συγγνωμη για το off topic αλλα χρειαζομαι τη βοηθεια σας. Έκανα πρόσφατα update τους drivers της w7000 που εχω και πλεον η οθονη μου δν αναγνωριζεται οτι υποστηριζει audio. Κανωunistall τους drivers, δουλευει κανονικα , κανω ξανα install και παλι δν δουλει. O catalyst βγαζει μηνυμα οτι η οθονη μου δεν υποστηριζει audio.... η συνδεσμολογια γινεται μεσω ενος DisplayPort to Hdmi adapter . Καμια ιδεα?

  5. Καλησπερα παιδια. Και εγω που δουλευω την επαγγελματικη σειρα firepro τα ιδια προβληματα αντιμετωπιζω. Καμια σχεση η υποστηριξη απο την nvidia. Επιπλεον ακομα και το site για τους οδηγους ειναι τελειως προχειρο. Οι οδηγοι whql ειναι δυσευρετοι!!!

    • Like 1
  6. Βγήκαν τους πέρασα. 1) ++++ Δουλεύει το crossfire, μέχρι τώρα δούλευε μόνο με hotfix 31 march 2009 editon 2) Το vantage βγάζει τα τρελά artifact kai πεσμένη απόδωση, πεσμένη και στο 06 , παιχνίδια δεν έχω δοκιμάσει ακόμα (το vantage έβγαζε και πριν αρτιφακτ αλλά όχι τόσα μπορεί να φταίει ότι όταν το είχα βαλει είχα nvidia, driver cleaner +sweeper έχω κάνει 150 φορές από τότε)

    Πού βγήκαν ρε παιδιά?Εγώ ακόμα δεν τους βλέπω στο game.amd.com

  7. Εγώ πάντως αντιμετωπίζω - μου φαίνεται ένα μικρό πρόβλημα από χθες που περασα τους οδηγούς...

    ...3 φορές μαύρισε η οθόνη και επανήλθε και πού και πού κάνοντας scroll σε ιστοσελίδες εμφανίζονται οριζόντιες γραμμές και μια στιγμιαία "δυσκινησία"...

    Τη δυσκινησία και εγώ την παρατήρησα.

  8. ρε παιδια, εγω που εβαλα να μετατρεψω ενα βιντεο με το ATI Avivo converter, δεν βλεπω να ελαφρυνεται ο cpu! στο 100% δουλευει! μηπως δεν κανω κατι σωστα? βασει των οδηγιων της ΑΤΙ το δουλευω...!

    Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και σε εμένα.Τι κάνουμε λάθος?

  9. Διαβάζοντας λίγο για το Avivo Video Converter στην ιστοσελίδα μπερδεύτηκα λίγο...

    ...εδώ διαβάζω στην υποσημείωση 3 πως το "Accelerated Video Transcoding (AVT) technology" είναι διαθέσιμο μόνο με τη σειρά 4800, ενώ εδώ αναφέρεται πως το Avivo Video Converter δουλεύει με τις 4800 & με τις 4600 κάρτες...

    Μού διαφεύγει κάτι;

    Εγώ πάντως που το δοκίμασα με τη 3870 δεν δούλεψε καθόλου η GPU παραμόνο η CPU.Και μπορώ να πω ότι εκνευρίστικα που δουλεύει μόνο με 4800 series...

  10. Και εγώ τελικά τους έβαλα πρίν λίγο, χωρίς να δοκιμάσω κανα παιχνίδι ακόμα.

    Προς το παρών κανένα πρόβλημα. Ελπίζω ο 8.13 να έχει έκδοση και για τα 7

    Όντως η εναλλαγή παραθύρων είναι άψογη

    9.1 εννοείς!!!

  11. Ναι ακριβώς αυτό εννοώ. Σκόπευα να φτιάξω ένα thread στο οποίο να δείχνω τις διαφορές σε επιδόσεις στα παιχνίδια μεταξύ 32μπιτων ΧΡ και 64μπιτων vista. Κάποιες υποχρεώσεις δε μου το επέτρεψαν. Με τη 4870Χ2 μου το farcry 2 για παράδειγμα έβγαζε με ultra detail, 4xAA και 1680χ1050 και με τον QX9650 4GHz, 64 fps average στα ΧΡ (dx9) ενώ με τα ίδια στα vista ultimate 64bit βγάζει 73 (dx10). Το call of duty 5 world at war κινείται σε πολύ υψηλότερους μέσους όρους στα vista απ'ότι στα ΧΡ. Το GTA 4 που αναφέρθηκε πιο πριν επίσης παίζει καλύτερα στα vista 64. Έχω αρχίσει λοιπόν να βλέπω ότι αυτό ισχύει σχεδόν καθολικά πλέον. Θέμα συμβατότητας με εφαρμογές και παιχνίδια δεν τίθεται. Αυτά ανήκουν στο παρελθόν (λέγε με ΧΡ 64). Μέχρι στιγμής δεν έχω συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα με τα 64μπιτα vista σε κανένα παιχνίδι και εφαρμογή, ακόμα κι αν πρόκειται για dosbox.

    Στο gpuz που αναφέρεις φίλε xsakis, σου δείχνει τον κάθε πυρήνα ξεχωριστά. Και πάλι όμως έπρεπε να σου δείχνει 120Gb/s ανά πυρήνα. Τι σου γράφει στο crossfire? Enabled ή disabled?

    Ενδιαφέρον γιατί εγώ με μόνο 2GB RAM μόνο με τα XP μπορώ να παίξω βαριά παιχνίδια...

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.