Jump to content

deninho

Premium Members
  • Posts

    18.102
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    31

Είδηση Comments posted by deninho

  1. Αν δεν έχει την αντοχή του 3310 classic, δε θα πιάσει. Και να είστε σίγουροι, τα πρώτα review, αυτό θα τσεκάρουν :hehe: (και μάλιστα θα το αντιπαραβάλλουν, όχι με τις πραγματικές αντοχές του 3310, αλλά με το μύθο, οπότε μάλλον είναι χαμένο από χέρι :bleh:)

    • Like 1
  2. Πετάξτε και το ρημάδι το iTunes, να μπορούμε να συνδέουμε το κινητό στον υπολογιστή και να το βλέπει ως αποθηκευτικό χώρο, και μπορεί να σκεφτούμε να αγοράσουμε άι Φόουν (μετά κύριος ανασταλτικός παράγοντας θα είναι το κόστος :p)

    • Like 1
  3. Δεδομένου ότι " Οι νέες οθόνες προορίζονται για περιβάλλοντα εργασίας και πολύωρη χρήση ", έχει λογική να επικεντρώνονται στην εξοικονόμηση ενέργειας. Σκέψου 10 ώρες λειτουργίας την ημέρα, επί 30 οθόνες. Αρχίζει να έχει ενδιαφέρον για τον υπεύθυνο οικονομικών της επιχείρησης. Τα 120px τον αφήνουν παγερά αδιάφορο. Η αλήθεια είναι, ότι κι εμένα με αφήνουν, σε αυτήν την τιμή, που μπορώ να πάρω 25" 2560*1440, αλλά σίγουρα είναι ευχάριστο το ότι ακόμα βγαίνουν 16:10 οθόνες.

    • Like 1
  4. Πραγματικά, το bluetooth γιατί δεν το αφήνουν να υπάρχει για αυτά που δουλεύει σωστά (hands free, μουσική σε ακουστικά/ηχεία), και να δουλέψουν σε ένα κοινό πρότυπο για μεταφορά των υπολοίπων μέσω WiFi;;;

  5. 1 hour ago, Aias said:

    αλλιως δεν υπαρχει λογος να το κανουν

     

    η εκλογή του τραμπ, μεταξύ άλλων, έδειξε στις εταιρείες ότι ο κόσμος εκεί, ενδιαφέρεται για τα προϊόντα μέιντ ιν ΟΥΖΑ (ήταν ένας από τους βασικούς πυλώνες της προεκλογικής του εκστρατείας). Οπότε υπάρχει σημαντικός λόγος :)

  6. Quote

    Η Mozilla δήλωσε ότι θα κυκλοφορήσει τον Firefox Focus και για Android ανάλογα με την αποδοχή που θα τύχει από τους χρήστες στο iOS.

     

    Δηλαδή θα περιμένουμε να δούμε αν οι σουρλουλούδες, που είναι η μεγάλη πλειοψηφία κατόχων iOS συσκευών, θα αποδεχθούν ένα app που δεν καταλαβαίνουν τι κάνει, για να το περάσουν σε μια μεγαλύτερη αγορά με περισσότερο κόσμο (είτε σε ποσοστό είτε ως πλήθος) που ενδιαφέρεται για ένα τέτοιο app. Μπικόζ φακ λοτζικ

    • Like 3
  7. 1 hour ago, GeorgeVasil said:

    Ξεκιναω Reset process και το ΚΩΛΟΠΡΟΓΡΑΜΜΑ μου ζηταει να το κανω απο υπολογιστη που εχει ηδη εγκατεστημενο το προγραμμα και εχει γινει login. Aλλιως @@.

     

    έχει μια λογική. Αλλιώς το hijack θα πήγαινε σύννεφο :)

  8. 1 hour ago, DJD said:

    Όποιος θεωρεί ότι δε πρέπει να πατσάρει linux συστήματα επειδή είναι... linux.. πρέπει να κρατιέται όσο μακρυά γίνεται από live production περιβάλλοντα. 

     

    κάτσε, το πρόβλημα έχει επιδιορθωθεί από το 2007, ή τώρα;

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.