Jump to content

RexMundi

Premium Members
  • Posts

    189
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by RexMundi

  1. Ψάξε για Dead man tracker εφαρμογές για το κινητό σου. Στέλνουν push notifications στο κινητό για να ελέγχουν αν είσαι εντάξει. Αν δεν απαντήσεις ειδοποιούν επαφές που έχεις επιλέξει.

    • Like 1
  2. 5 hours ago, honda22 said:

    Έχει περάσει ενάμιση μήνας από την ενεργοποίηση αλλά λογαριασμός δεν έχει εκδοθεί. 

     

    Sand Dune Reaction GIF

     

    Και σε μένα που έχω μηνιαίο λογαριασμό  έχει καθυστερήσει η έκδοση 2 εβδομάδες. Έχω ενεργοποιημένο το MyHome Enter από πέρσι. Τους πλάκωσε η δουλειά με τις αιτήσεις και δεν προλαβαίνουνε;

  3. ΄Έλεγξε και την πρίζα της κεραίας. Είχα παρόμοιο πρόβλημα μετά από μετακόμιση. Άλλαξα καλώδιο χωρίς αποτέλεσμα. Τελικά έκαναν επαφή τα καλώδια στην πρίζα και χρειάστηκε να τη φτιάξω.

  4. 2 hours ago, yanni said:

    Επίσης η Intel έχει το 70% της αγοράς των GPUs.

     

    16.2 % έχει. Εκτός αν εννούσες CPUs. Το νούμερο  το παρέθεσα επειδή ρωτήθηκε πολλές φορές.

     

    Όσο για το Ryzen έχω θετικές εντυπώσεις αλλά πρέπει να περιμένουμε και τα R5 & R3 γιατί εκεί πιστεύω ότι θα κινηθεί ο περισσότερος κόσμος.

  5. Μετά από πολύ καιρό έκανα αναβάθμιση το Storage Executive της Crucial. Είδα ότι είχε μια καινούρια λειτουργία, την momentum cache η οποία αυξάνει της επιδόσεις του δίσκου.

    Την ενεργοποίησα στον mx-100 που έχω για  boot drive.

     

    Αυτό είναι το benchmark που είχα τρέξει όταν πήρα τον δίσκο πρίν δύο χρόνια.

     

    gallery_37148_798_7054.png

     

    Κι αυτό μόλις τώρα με ενεργοποιημένη την momentum cache. :o

     

    large.58057594b2a00_CrucialMomentumCache.jpg

     

     

    Τι έγινε ρε παιδιά;

     

  6. Το ύψος της ψύκτρας ειναι 168,3mm άρα θέλεις κουτί που να δέχεται ψύκτρα τουλάχιστον 170mm. Στα κουτιά που κοιτάς ψάξε για αυτή την προδιαγραφή. Την γράφει στα τεχνικά χαρακτηριστικά.

    Φυσικά και το δικό μου το κουτί την χωράει άνετα.

  7. Η ψύκτρα είναι πολύ καλή, αλλά για την τιμή της δεν είμαι σίγουρος. Εγώ την είχα πάρει το 2014 65,5 € και τώρα βλεπω στο Skroutz ότι έχει 90€. Πάντως το support τους σκίζει. Είχα κάνει μια πατάτα και μου έστειλαν το ανταλακτικό δωρεάν σε 10 μέρες.

    • Like 1
  8. Όπως ειπώθηκε και παραπάνω, μάλλον είναι πρόβλημα θερμοκρασιών. Κατέβασε το HWmonitor και δες τι θερμοκρασίες έχεις. Επίσης καλό είναι να μας πεις και τι μοντέλο είναι το λαπτοπ. Είναι πιθανό να έχει μαζευτεί σκόνη στον ανεμιστήρα του λαπτοπ και να μην μπορεί να ψύξει σωστά. Μέ ενα καθαρισμό μπορεί να λυθεί το πρόβλημα.

    Επειδή τα λαπτοπ έχουν γενικά θέμα με την ψύξη προτείνεται η χρήση μιας βάσης ψύξης.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.