Jump to content

Προυνο

Members
  • Posts

    34
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

Posts posted by Προυνο

  1. Για μένα μου ήταν ποιο εύκολο το μεταλλικό λόγο (μηχανικος + απαγωγη θερμοτητας) ότι έχω ένα πολλή κάλο μου φίλο που κατασκευάζει  επαγγελματικα   ψυγεία και χρησιμοποίησα τα εργαλεία (πρέσα - ηλεκτροκολληση αργκον τικ ) του στο να γωνιασω και να κολλήσω την λαμαρίνα .

     

    πριν 1 λεπτό, το μέλος Προυνο έγραψε:

    Για μένα μου ήταν ποιο εύκολο το μεταλλικό λόγο (μηχανικος + απαγωγη θερμοτητας) ότι έχω ένα πολλή κάλο μου φίλο που κατασκευάζει  επαγγελματικα   ψυγεία και χρησιμοποίησα τα εργαλεία (πρέσα - ηλεκτροκολληση αργκον τικ ) του στο να γωνιασω και να κολλήσω την λαμαρίνα .

     

    οταν το αποφασίσεις ευχαρίστως να σε βοηθησω 

  2. Mετά από 2 μέρες πάνω asus rog pg438 αυτό που έχω να πω ειναι δεν έχω ξαναδεί καλύτερη εικόνα σε μόνιτορ τόσο σε ταινιες και σε games  (rpg-fps-mmo) που παίζω εγώ .

    έχει πάρα πολλές επιλογές στο να φέρεις την εικόνα στα μέτρα  σου  και ανάλογα το game που παίζεις  είναι σε θέση να εμφανίζει 100% της χρωματικής γκάμας sRGB , έχει  έτοιμα gamevisual mode + ότι   Nvidia G-Sync  σε λίγο καιρό (2χ1080 :) ) και 60Hz που μπορεί να διαχειριστεί ανανέωσης συχνότητες up-to 100Hz ,πολλή  σημαντικό ότι η οθόνη δεν αλλάζει τη φωτεινότητα ή το χρώμα στις γωνίες !

    τώρα όσο άφορα την τιμή της πιστεύω ότι ειναι ακριβή !

    20160915_151446.jpg

    • Like 5
  3. Θα ανεβάσω και άλλες φωτογραφίες όταν το τοποθετήσω στην βάσει του .

    Όσο για τα ανεμιστήρια έχω βάλει ένα κομμάτι σήτας ανάμεσα τους για να μου κρατάει  την σκόνη αν προσέξεις σε 2 φώτο φαίνεται η σήτα τώρα για τον καθαρισμό με ένα σκουπάκι  ηλεκτρικό νομίζω ότι θα κάνω την δουλειά μου.  

    Tο κόκκινο κουτί ειναι κάλυμμα από πλέξη class,και εκεί επάνω έχω βάλει 2 ενδείξεις θερμοκρασίας( xspc lcd temperature sensor v2) με τον ανάλογο φωτισμό (λευκό-κόκκινο ) για το κάθε κύκλωμα υδροψυξης, λευκό νερό για cpu και μητρική (σε λίγο καιρό και ram ;)) και κόκκινο νερό για της κάρτες γραφικών.

    Την διαχειρίσεις τον ανεμιστήρων την κάνει το bitfenix-recon fan control, η θύρες usb ειναι της lian li  multimedia panel  BZ-U02U3B 

    Το κύκλωμα της υδροψυξης αποτελείτε με 2 ξεχωριστά ανεξάρτητα κυκλώματα με το 90% να ειναι από την EKWB η αντλίες ειναι της xspc d5 vario και τα   υγρά ειναι της Mayhems

     

    Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λογία  :)

     

     

     
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.