Jump to content

JERY

Premium Members
  • Posts

    107
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by JERY

  1. Kαινουριος στο σπορ,καρτα γραφικων δεν εχω κατι φοβερο x1800xl

    Mε τη ψυκτρα της μανας του (8450 χ3 2,1) 2gb team group 4-4-4-12 800mhz

    Ευχαριστω τα παιδια απο το forum της oktabit!

    Οταν τον ανεβαζω πανω απο τα 2,5 δεν ξεκηναει.Ανεβασα τις μνεμες στα 1,9 αλλα παλι τιποτα

    εριξα το Dram frecuency αλλα παλι τιποτα

    post-5471-1416073613,2101_thumb.jpg

  2. Επισης λενε οτι οι drivers της ati δεν ειναι τοσο καλοι οσο της nvidia και μενα μου εχουν δημιουργισει προβληματα κατα καιρους.Τι φταιει για αυτο ? Οι προγραμματιστες της nvidia εχουν παραπανω εμπειρια ? Ο σχεδιασμος των επεξεργαστων?

    Ελπιζω να μην εγινα κουραστικος!Ευχαριστω

  3. :laughing:Ωραια! Eπειδη στη σχολη ξεκινησα αρχιτεκτονικη επεξεργαστη και προγραμματισμο σε assemply και ισως καταλαβω 2 πραγματα ,θα ηθελα να μου πεις σε τι γλωσσα προγραμματιζεις τους drivers και τι γνωσεις πανω κατω πρεπει να εχεις.
  4. Επειδη το θεμα ξεκινησε απο μενα θα ηθελα να πω οτι δεν εγινε κατι επιτηδες.

    Απλα μου εκανε εντυπωση που παιδια που δουλευουν για την Ati γραφουν στο forum μαζι μας, και ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα για προγραμματισμο drivers ετσι εγκυκλοπαιδικα (οχι οτι ειμαι κανενας σχετικος)

  5. Σε μενα σε pc φιλου με to Cod 4 κανει lag ανεξαρτητα με τα γραφικα,Επισης βγαζει το κεραμυδι χρωμα και στο catalyst δεν βγαζει το over δride(ετσι νομιζω λεγεται το overclocking στο ccc) εχει τους 8.2 (sabphire 3870 με το τελευταιο bios )

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.