Jump to content

JIMPRO

Premium Members
  • Posts

    135
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by JIMPRO

  1. καταρχην τα fan εχουν ηδη βγει εκτοσ απο το πορτοκαλι που το εβαλα απο κατω και το εκλεισα παλι απο πανω με το πλαστικο του. κοιτα παντωσ και τη zalman μου εχω και το hiper εχω και καλο cpu και μνημεσ εχω. το 1,5 terra, η μονωση του studio τησ heaven ο χαμοσ των καλωδιων οι μπαταριεσ και η γελεια ψυξη που προσπαθει να κρυψει τισ μνημεσ δεν εχουν να μου πουν τιποτα...

    οσο για το κλειστο κουτι με το μαμισιο παραθυρο και τα γειρισμενα ποδια πρωσ τα μεσα...

    α! επι τη ευκαιρια παρε και κανα καλο pocket pc...

    :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

  2. καλως! για εμενα μετραει η γνωμη σασ που ειμαι μικροτερος σε ηλικια αν και δυο χρονια στο χωρο. παντωσ τα fan τωρα που το σκευτομαι θα τα βγαλω! οσο για το εσωτερικο δεν το εχω τελειωσει ακομα μιασ και το κουτι δεν εχει κλεισει μηνα! παντωσ οποια αλλαγη κανω θα postαρω. προτεινετε καμια μοντα?

  3. για τα φαν νομιζω οτι δεν μπαινουν απο μεσα και τα εβαλα με πατεντα απ εξω αφαιρωντασ ενα πλαστικο απο το κουτι. οσο για τη mobo για τα λεφτα τησ ειναι αρκετα καλη ασχετα ομωσ απο το μεγεθοσ εμφανησιακα δεν ειναι ασχημη!

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.