Jump to content

vags

Members
  • Posts

    18
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by vags

  1. Αυτό που δεν λειτουργεί στην περίπτωσή σου είναι το backlight του πάνελ της οθόνης του laptop.

    2 περιπτώσεις :

    1) Oι λάμπες του backlight μας άφησαν χρόνους, οπότε το πιθανότερο είναι ότι πας για πάνελ ολόκληρο (από ~40-50 μετάχειρο έως ~80-110 καινούριο δεδομένου ότι δεν είναι 4K/1080p/IPS κλπ)

    2) To inverter του οθόνης είναι χαλασμένο. Αυτό είναι μια μικρή πλακετίτσα που χωράει συνήθως στο λεπτό φιλετάκι του πλαισίου της οθόνης στο κάτω της τμήμα και πιάνει 15-20cm σε μήκος. Η λειτουργία του είναι να παίρνει το ρεύμα από την εσωτερική τροφοδοσία του laptop και να το πολαπλασιαζει για να τροφοδοτεί το backlight του panel. Εάν ψάξεις μπορείς να βρείς και με 10-15€ (εντός Ελλάδος).

    Σχετικά με την επισκευή του, μπορείς να απευθυνθείς >εδώ<

    Ευχαριστώ
  2. Καλημέρα σε όλους τους συμφορουμιτες, τα φώτα σας παρακαλώ. Έχω ένα laptop Toshiba a500 το οποίο ξαφνικά μαυρισε η οθόνη του. Το laptop ξεκινάει μπαίνει κανονικά στα Windows και άμα κοιτάξεις προσεκτικά βλέπεις πολύ σκοτεινά το desktop εφαρμογές κλπ. Tι μπορεί να είναι αυτό ρε παιδιά και αν ξέρετε κανέναν φερεγγυο μάστορα να το πάω. Μεσογεια είμαι εγώ αλλά και Αθήνα καλά είναι.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.