Jump to content

gio102004

Premium Members
  • Posts

    747
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by gio102004

  1. Πάντως δε το ήξερα οτι μπορείς να επιστρέψεις κάτι με ανοιγμένη συσκευασία. Η κοπέλα μου πριν λίγο καιρό πήρε ένα ποντίκι το οποίο τελικά δε της έκανε και όταν πήρε τηλέφωνο το κατάστημα για επιστροφή της είπαν βεβαίως αρκεί να μην έχει ανοιχτεί η συσκευασία.

    Καλώς ή κακώς ο συγκεκριμένος νόμος προστατεύει τον καταναλωτή

    Αλλά έχω μια απορία.

    Όταν μια συσκευασία είναι ανοιγμένη το προϊόν χάνει αξία. Το ίδιο θα πληρώνατε για ένα ανοιγμένο που δε γνωρίζεται πόση και τι είδους χρήση έχει υποστεί και το ίδιο ένα σφραγισμένο?

    Όπως και τα αυτοκίνητα χάνουν μεγάλο μέρος της αξίας του τη στιγμή που το βάζεις μπρος και βγαίνεις απο την αντιπροσωπεία.

    Και εντάξει σε αυτή την περίπτωση πες τις μνήμες τις σπρώχνουν στο τμήμα συναρμολόγησης. Αν ήταν macbook pro των 3000 ευρώ με βγαλμένες ζελατίνες, ανοιγμένα/σκισμένα σακουλάκια. Ή μια τέτοια καρέκλα Καρέκλα Γραφείου Ergohuman Γκρι - Καρέκλες - plaisio.gr

    που όταν σου έρχεται σκίζεις χίλιες δυο συσκευασίες/σακουλες με βιδουλες και τα σχετικα για να την συναρμολογήσεις. Εκεί τι γίνεται? Ποια διαδικασία ακολουθεί το κατάστημα? Τα στέλνει πίσω στην μαμά εταιρεία? Τα πουλάει ως B-stock? Που σημαίνει οτι υπάρχει ένα αποδεκτό ρίσκο για κάθε προϊόν να χάσει αξία επειδή .... δεν υπάρχει επειδή, επειδή έτσι επιθυμεί ο καταναλωτής.

    Σόρρυ για το μεγάλο ποστ, αλλά ήθελα να γίνω σαφής μιας και αλλιώς τα ήξερα ("έτσι μου τα είπανε") και θέλω να γνωρίζω τι ισχύει

    ειναι πλυ απλο!εισαι καταναλωτης και νομος προστευει εσενα!!οχι τα καταστηματα!

  2. Κατά τη δική μου άποψη, τίποτα απο τα 4.

    Είτε μας αρέσει είτε όχι αφενός η είσοδός μας στην Ε.Ε. είναι δρόμος χωρίς επιστροφή, αφετέρου είμασταν και σήμερα ακόμα περισσότερο είμαστε πολύ μικροί για να ορίσουμε εμείς εξελίξεις. Αν η Ε.Ε. παρέμενε αυτό που οραματίστηκαν οι δημιουργοί της, θα σου έλεγα πως πρέπει να παραμείνουμε μέσα ότι και να γίνει. Ωστόσο σήμερα υπάρχουν και άλλοι διαφωνούντες εντός της, οι οποίοι έχουν τη δυναμη να προβούν σε αλλαγές. Ήδη εδώ και 5 - 6 (δεν θυμάμαι ακριβώς) χρόνια τα κράτη αυτά είπαν όχι στην περεταίρω ενοποίηση, με το ''οχι'' στο ευροσύνταγμα. Για εμένα αυτό ήταν η αρχή του τέλους. Αν τότε ο κόσμος δεν ήθελε μια κοινή χάρτα δικαιωμάτων - υποχρεώσεων, πιστεύω πως δύσκολα τελικά θα αποδεχτεί μια οικονομική χάρτα, που θα του κάνει τη ζωή χειρότερη. Πιστεύω πως τελικά η Ε.Ε. θα διαλυθεί ''εις τα εξ ων συνετέθη''. Θεωρώ πως θα είναι καλύτερα μέχρι τότε να είμαστε εντός, καθώς σε διαφορετική περίπτωση, μια δική μας αποχώρηση μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα τη συσπείρωση των υπολοίπων, και τότε τα πράγματα για εμάς θα είναι δύσκολα. Άλλωστε θα έπρεπε να μας παραξενεύει το ότι κράτη κατά πολύ ισχυρότερα απο εμας, παρ'όλο που αντιμετωπίζουν παρόμια προβλήματα, δεν κάνουν κίνηση εξόδου.

    Το καλύτερο που μπορούμε τελικώς να ελπίζουμε, είναι μια στροφή σε πιο χαλαρή οικονομική πολιτική. Μοχλός πίεσης για τέτοια απόφαση εκτιμώ πως θα είναι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών (η άνοδος των ευροσκεπτικιστών), καθώς και οι πολιτικές εξελίξεις στα μεγάλα κράτη. Ειδικά στη Γαλλία. Μέχρι τότε ? υπομονή.

    ''Είτε μας αρέσει είτε όχι αφενός η είσοδός μας στην Ε.Ε. είναι δρόμος χωρίς επιστροφή, αφετέρου είμασταν και σήμερα ακόμα περισσότερο είμαστε πολύ μικροί για να ορίσουμε εμείς εξελίξεις.'' λυπαμαι που θασε απογοητευσω αγαπητε ραγια αλλα ουτε μασ αρεσει ουτε μονδρομος ειναι ουτε πολυ μικροιειμαστε για να ορισουμε τις εξελιξεις.ενας λαος ολοκληρος απο ελληνες και οχι ραγιαδες ναι μπορει να τα καταφερει και χωρις τους προστατες-δανειστες ευρωπαιους.

  3. παραθεση : [Αρχικό μήνυμα απο FrOsT Εμφάνιση μηνυμάτων

    Εσύ τι είσαι και θα κρίνεις αν μιλάω η όχι, μάγκας; Αντέχει κάνε μόκο βλακα.

    Φυσικά και χάνεις την εγγύηση, έχει διαβάσει ποτέ όχι τους όρους τις εγγύησης, έστω τα αυτοκόλλητα που βάζουν οι εταιρίες πάνω στην κάρτα;

    Sent from my GT-N7000 using Tapatalk]

    Υπάρχουν εταιρίες που βάζουν όντως αυτοκόλλητα και αλλαγή ψύξης για αυτές σημαίνει και ακύρωση εγγύησης. Άλλες εταιρίες πάλι δεν έχουν τέτοιους όρους και αυτοκόλλητα. Θέλει ψάξιμο.

    καποιοι βριζουν και ακομη ποσταρουν?

  4. ναι στην ref 7970 δεν μπορούσες να αντέξεις τον θόρυβο που έβγαζε η κάρτα (την είχα και ξέρω). Αλλά στην DCUII που έχει φίλος δεν ακούγεται τίποτα. Γιαυτό δεν παίρνεις ref, απλό.

    κοιτα ειναι βλακεια να εχεις 550 ευρω και να μην μπορεις να διαθεσεις μερικα ευρω παρπαανω για ψυξη...

  5. Το να δίνεις 1000άρικο για GPU για μένα σε βάζει στην κατηγορία ανεγκέφαλων/κορόιδων..Από 'κει και πέρα, δικά σου είναι τα φράγκα, ό,τι θες τα κάνεις.Απλά προσωπικά αν είχα δώσει για την Τατιάνα 1000άρικο και τώρα έβλεπα την 290Χ να με περνάει με τα μισά λεφτά θα ντρεπόμουν να ποστάρω.

    o [MENTION=163]Helly[/MENTION] γιατι κανει like?

  6. Αναμενόμενο!!!χαχαχαχαχα!!Ρε παιδιά πως μπορούμε να κράξουμε την τιμολογιακή πολιτική των καταστημάτων εδώ??

    οχι μην την κραξεις εδω!!!παρε μια ντουντουκα και τραβα σε καθε καταστημα πλαισιο στο νομο που ανηκεις και κραχτους!:upside:

  7. Οταν πηραμε τις τατιανες φιλε μου και τις πληρωσαμε αδρα ηταν μονοπωλειο σε επιδοσεις και οποιος ηθελε να παρει το πιο γρηγορο τα σκαγε εαν ειχε την λοξα.Οταν εγω επαιζα crysis3 και αλλα παιχνιδια οπως ηθελα εγω με ολα φουλαρισμενα καποιοι αλλοι κλεγοντουσαν οτι ειναι κακογραμμενο παιχνιδι και ψαχανανε τα σωστα settings για να παιξουν ανθρωπινα.Τωρα οτι η ΑΤΙ εβγαλε μια καλη καρτα επιδοσεις Τιταν και τιμη κατω απο Τιταν δεν μου λεει κατι μετα απο τοσους μηνες.Ας τη εβγαζε νωριτερα με τετοια τιμη να περναμε απο 2-3 κομματια ο καθενας.....

    τωρα κατσε στον αξονα Ζ.υπηρχαν και πιο φτηνες λυσεις τυπου sli/cross να παιξεις ολα max.....

  8. απο οτι φαινεται η 290χ παει απιστευτα καλα και σε καλη τιμη. την 780 την παταει αλλα τις τατιανες αν οσοι της πηρατε μονο για gaming θα σας στενοχωρησω.σε σχεση με το αποδοση/τιμη τις ξεσκιζει τις τατιανες σας...περαστικουλια.και το 1000αρικακι αλλη φορα δωστε το στη γυναικα μπας και το αξοποιησει καλυτερα....(ξαναλεω για οσους πηραν τατιανες μονο για gaming)

  9. πιθανοτατα το μοντελο το βασικο να ερχεται με 6gb ram και το μεγαλο με την διπλασια ram. παντος ο πυρηνας ειναι full χωρις κομμενα κομματια.οι τατιανες θα προσπαθουνε να πουλησουνε τα κορμια τους κοντα στα 3 κατοσταρικα,,,χαχαχ.τι κριμα....

  10. η αληθεια ειναι οτι αν βγαλει η πρασινη την 780gtx ti σε τιμη της τωρινης 780 δεν θα κλαψουνε μονο ορεστηδες αλλα και zpafηδες!:tongue:αλλα ετσι ειναι οταν παιρνεις το top κλαις μετα τα γιουρια σου....εισαι αρχοντας για μερικους μηνες και μετα...κλαψ κλαψ...

  11. θα κανα τωρα photoshop την γκομενα με μουρη του seb....xaxax.αλλα τον sυμπαθω πολυ για να το κανω.μαυρο το κλαμα παντως...:jester:

  12. Να είχατε υπομονή να μην παίρνατε τις άχρηστες reference κύριοι..το ίδιο ισχύει και για τις 290x και όλες τις μεγάλες κάρτες που καίνε πολύ βενζίνη...ζεσταίνονται κ θέλουν καλύτερη ψύξη τέλος..

    Εγώ δεν έχω μέσα στο pc μου μια τουρμπίνα αεροπλάνου κ ελπίζω και όσοι πάνε για 290x να το σκεφτούν αυτό που πάθανε τα παιδιά με τις 780 reference!

    ναι τα κακομοιρα τα παιδια μωρε μου.....τι παθανε!ειχανε κασερι για 780gtx και δεν ειχαν μετα για καλη ψυξη???τι παθανε ακριβως?ψυχολογικο για μερικες μερες???

  13. Άλλο το επίδομα ανεργίας και άλλο η λαθρεπιβίβαση. Λίγο σεβασμός στο κανόνα "Η παρεχόμενη υπηρεσία πρέπει να πληρώνεται" δε θα ήταν άσχημο.

    Σε μια πλουραλιστική δημοκρατία όλοι κρίνουν και κρίνονται. Τώρα αν δε σου αρέσει η κρίση του άλλου, δε θα του επιβάλεις να μην την εκφέρει

    σιγα την παρεχομενη υπηρεσια!1.40 το εισητηριο εινια πανακριβο!υποτιθεται οτι ειναι κρατικο και εινια φτηνο!παπαρια φτηνο ειναι το εισητηριο!

  14. Εκτός απο παντελόνια, άντερα, κότσια, @@ κτλ θα πρέπει να έχει και έτοιμο σχέδιο για τα προβλήματα που θα του παρουσιαστούν. Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα.

    κλασικη απαντηση ραγια....γιατι τους προασπιζεσαι με τοση μανια δεν μπορω να καταλάβω.αφου δεν εχεις κανενα συμφερον.εκτος αν εχεις.αρα καταληγουμε παλι στον χαρακτηρισμο μια φορα ραγιας παντα ραγιας... αλλωστε τι σχεδιο ειχαν οι κυβερνητες μιας χωρας οταν κυρησσαν πτωχευση?κρατικοποιουσαν τις τραπεζες συγκεντρωναν επιχειρησεις και κεφαλαια υπο την επιβλεψη του κρατους και σιγα σιγα χτιζανε απο την αρχη την οικονομια τους με δικο τους νομισμα.σε γενικες γραμμες.αυτο πρπεπει να γινει.τι αλλο?πανω απ ολα αξιοπρεπεια.επιτελους...

  15. ποια χρεωκοπια?δεν βλεπω καμια.δεν προκειται να γινει καμια τετοια.για να κυρηξει ενας αρχηγος χωρας χρεωκοπια πρεπει να χει παντελονια.να μην ειναι ουτε προδοτης ουτε διορισμενος απο ξενες δυναμεις. και αν τον ειχα φωτογραφια σε προφιλ μου προσωπικα θα ντρεπομουνα...

  16. προφανώς είναι καλύτερα να τα κλείσουν όλα και να το γυρίσουν στις μέλισσες ε ??

    Ας μπεί κάποιος στον κόπο να εξηγήσει στον ΑΣΧΕΤΟ ότι πέραν του ότι για να γίνει κανένας μελισοκόμος προυποθέτει γνώσεις, χρείαζεται και ένα αρχικό κεφάλαιο 30.000 - 40.000 ευρά για εξοπλισμό και μελισσοσμήνη, στο οποίο θα συμπληρώνει 3.000 - 5.000 ευρά τον χρόνο για φάρμακα, τροφή, και λειτουργικά έξοδα και μερικά στρέμματα γη. Όλα αυτά για ένα εισόδημα 8.000 - 12.000 τον χρόνο μετά το 3 έτος και ΑΜΑ πάνε όλα καλά και δεν χαθούνε απο τις αρρώστιες.

    Την επόμενη φορά κλύτερα να μασήσει παρά να μιλήσει.

    30000/40000 αρχικο κεφαλαιο??omg!ποσα μελισσια θες? ολα του νομου αττικης?

  17. ας μη το κουραζουμε και πολυ το θεματακι.σε οποιον δεν ''αρεσει'' η θεωρει οτι η ''κατασταση δεν θα διορθωθει συντομα'',''ειμαστε αδιορθωτοι'' ''ενας ανθρωπος τι μπορει να κανει μονος του?'' και αλλα τετοια ''νεοελληνικιστικα'' η κλαψομουνικα θα ελεγα πιο σωστα...υπαρχει και η μετανασταστευση.η μιζερια μου τη δινει...πφφφ

    Πρόταση : ας γραψει ο καθενας τι κανει καθε μερα η τι εχει κανει για το καλο των υπολοιπων συμπολιτων του, δεν παλευεται η μιζερια και οι ξερολες εδω μεσα.βαζω και τον εαυτο μου μεσα..

  18. Το γελαστο κρεμμυδι. ωραια μεσογειακη κουζινα.ψητα στα καρβουνα. γευσεις απο τον σεφ που σε εντυπωσιαζουν.παρειστικη ατμοσφαιρα... αριστα σε γευση και εξυπηρετηση.και πανω απο ολα ποιοτητα και τιμες λογικες.

    Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 32, Παλαιό Φάληρο, 17564 Athens, Greece

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.