Jump to content

metalmike

Premium Members
  • Posts

    117
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by metalmike

  1. Μενω Φαληρο και εχω forthnet απο το 2005. 17€ και στο router δειχνει 15-18 mbps. Ειμαι σε ενα απο τα πιο φορτωμενα dslam της πολης αλλα δεν ειχα ποτε προβλημα με την γραμμη.

    Κι εγώ το ίδιο, Πετράλωνα με forthnet από το 2005 και κλειδώνω στα 20mbps, δεν είχα ποτέ σοβαρά προβλήματα, άντε 1-2 μικρά το χρόνο και αν. Απόλυτα ικανοποιημένος.
  2. Χαρίζονται 2 μαύρα ενσύρματα χειριστήρια τύπου PS3 για υπολογιστή (με αναλογικούς μοχλούς, δόνηση κλπ) μάρκας TechX απ' ότι γράφουν επάνω, σε αρκετά καλή εμφανισιακή και άριστη λειτουργική κατάσταση, τουλάχιστον την τελευταία φορά που τα χρησιμοποίησα, πριν 1-2 χρόνια! Παραλαβή από το σπίτι μου στα Άνω Πετράλωνα (κοντά στο Θησείο και το Γκάζι) :)

    Tα χειριστήρια δόθηκαν στο φίλο minast! Καλόπαιχτα Μηνά :)

    Eπίσης χαρίζεται armband για Galaxy S i9000 ή για οποιοδήποτε άλλο κινητό που έχει περίπου τις διαστάσεις του. Παραλαβή από το σπίτι μου στα Άνω Πετράλωνα (κοντά στο Θησείο και το Γκάζι)!

  3. Χαρίζονται 2 μαύρα ενσύρματα χειριστήρια τύπου PS3 για υπολογιστή (με αναλογικούς μοχλούς, δόνηση κλπ) μάρκας TechX απ' ότι γράφουν επάνω, σε αρκετά καλή εμφανισιακή και άριστη λειτουργική κατάσταση, τουλάχιστον την τελευταία φορά που τα χρησιμοποίησα, πριν 1-2 χρόνια! Παραλαβή από το σπίτι μου στα Άνω Πετράλωνα (κοντά στο Θησείο και το Γκάζι) :)

  4. Logitech Driving Force Pro PS2 PS3

    Τιμονιέρα και πεταλιέρα σε πολύ καλή κατάσταση παραλαβη απο Καλλιθέα κεντρικά

    8OrMzNq.jpg?1

    Με ενδιαφέρει κι εμένα άμα δεν κάτσει με τους φίλους από πάνω, έχω PS3! Μένουμε και κοντά (Πετράλωνα εγώ) και αύριο θα περάσω από Kαλλιθέα!

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.