Jump to content

Eaglenik

Premium Members
  • Posts

    533
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by Eaglenik

  1. wtf 37C ? εγώ τώρα που μιλάμε έχω απο 28 μέχρι 34 τι έκανα ανάποδα? :confused:

    Δεν ξερω τη φορας και εχεις κανει !?

    Οραια χρωματα D ACE

  2. Eaglenik πολυ καλο και ολοκληρωμενο.

    Νομιζω παντως η gpu εκλιπαρει για ενα μπλοκακι που θα μεσολαβει των 2 μονων ψυγειων :)

    Στα πανω ψυγεια τι ανεμιστηρες εχεις να ρουφανε; Τον εργοσιακο 200αρη μονο;

    Thanks Javaneze !

    Η gpu εχει μαματη custum ψυκτρα και εχει χαμηλες θερμοκρασιες οποτε τα λεφτα ειναι πολλα για το "τιποτα". Ισως σε μια μελοντικη μαμα reference !!!

    Τον 1 200αρι που ειχε ηδει + 1 ακομα στο αλο σλοτ :)

    • Like 1
  3. Η διαδρομη δεν γινοταν αλιος. Δεν θελω να στιλω θερμοτητα στο μονό κατω διοτη ειναι καλυμενο και θα πετουσε θερμοτητα εντος κουτιου ποσο μαλλον εαν ηταν το πρωτο ψυγειο μετα απο επεξεργαστη. Το κυκλωμα εγινε καθαρα βασισμενο στην πρακτηκοτητα.

  4. Επειδη μια εικονα χιλιες λεξεις οριστε :)

    waterflow.th.jpg

    Παλιοτερα το κουτι που ειχα ηταν μικρο και ειχα ενα διπλο μεσα επανω και ενα μονο απο εξω. Λογο αγορας αυτου του κουτιου προχωρισα σε αγορα και αλου ενα μονου που τελικα ηταν υπερβολικο εφοσον ο 1090Τ δεν λεει να ανεβει full stable οσο ρευμα και αν του δοσο πανω απο 4.2Ghz ! Οποτε τζαμπα το εξτρα ψυγειο αλλα οκ, στο μελλον ισος βαλω νερο στη μητρικη η καρτα :)

  5. Και το δικο μου :)

    2x120mm + 1x240 Thermochill PA

    ~25C normal use

    37C full load

    Phenom II X6 1090T @ 4.06GHz - 4.170 Turbo

    img0304ed.th.jpgimg0309y.th.jpgimg0324b.th.jpgimg0321k.th.jpg

    img0315d.th.jpgimg0317go.th.jpg

    Και video: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=r18Y5C1s-UY&fmt=22]YouTube - My very own Fortress of Solitude[/ame]

    • Like 2
  6. Ούτε safe mode έπιασε, ούτε και μπορούσα να το διαγράψω με unlocker καθώς το πρόγραμμα χρησιμοποιούσε το windowslogon που φορτώνει κατά την εκκίνηση των windows.

    Φυσικά θα το φορμάρω το μηχάνημα όταν βρω χρόνο...

    Το γνωριζω το spyware μιας και το κολισα και εγω. Τρεξε spybot αστο να καθαρισει τα κοματια που μπορει απο τον Vundo δες τα Location αυτον που ειναι στο win32 και μπες με windows live cd που bootαρει απο CD και χειροκινιτα σβειστα και τελιοσες :). To σιγκεκριμενο spyware ειναι πολυ καλογραμενο. Του σβινεις ολα τα parts αλλα και μονο με το ενα που μενει στο WindowsLogon μπορει και ξαναστινεται στο επομενο ρεσταρτ xD

    GL

    Εαν δεν θελεις να κανεις αυτο κανε μια τελικη προσπαθεια με Super Antispyware.

  7. Μιλάω πάντα για το grid demo. Το ίδιο κάνει δυστυχώς και με το Smart security στα ΧΡ. Στα Vista έχει άλλο πρόβλημα. Τα αυτοκίνητα στριφογυρίζουν σαν τρελά γύρω από τον εαυτό τους. Την πίστα τη φορτώνει κανονικά αλλά τα αυτοκίνητα στριφογυρίζουν. Ακόμα και το μοναδικό αυτοκίνητο που δείχνει μέσα στο κεντρικό μενού. Αν αυτό δεν είναι πρόβλημα των οδηγών τότε τί είναι???

    Κανε disable το crossfire.

  8. παιδες τωρα την εχω 850/1170 με το φουρφουρι σταθερα στα 70% και θερμοκρασιες μεχρι 53 καλα ειναι?

    Δεν θα εχεις προβλημα. Ανεβασε τις μνημες σε 1200 εφοσον εισαι στο 70% του ανεμηστηρα. Για χαμηλοτερες στροφες θελεις 820/1200.

  9. Λοιπον βρκκα το current ATi tray tools και μαι χαρα με τις ρυθμισεις αν και δεν τις εχω τεσταρει ακομα.Το prob ειναι οτι με οτι κανω στο πανελ OC το pc παιζει restart!!τι μπορει να ειναι?

    Το εχουμε πει 100 φορες. Το OC panel του Catalyst στις 3ΧΧΧ δινει σε μερικους restart ακομα και με 1ΜΗz. Η λυση λεγεται RivaTuner 2.08.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.