Jump to content

stylejohn

Premium Members
  • Posts

    192
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by stylejohn

  1. Παραθετω και εγω το ταπινο μου overclocking στον 5200 (65nm 65w)

    *νερο εχει μονο ο cpu

    08zqyjhi283xh0smmoxa_thumb.jpg

  2. Γεια σας παιδια! Ειμαι νεος σ'αυτο το forum στο οποιο κατεληξα για να μου δωσετε τα φωτα σας πανω στο O/C. Αν και στο παρελθον εχο κατεφερει να clockαρω αρκετα CPU's με αυτον εδω(βλεπετε υπογραφη) εχω τρελαθει! Το περισσοτερο που τον εχω φτασει ειναι 3.398~3.4Ghz αλλα μεχρι εκει!

    Οταν ανεβασω το bus πανω απο τα 214 με πολλαπλασιαστη 16x αυτο ηταν.!

    Bootαρει μεν αλλα δεν φορτωνει ουτε Windows oυτε Linux!! Ειμαι σε απελπισια..

    Απ'οτι διαβαζω αλλοι τον εχουν φτασει και 3.6.. Εχω αρχισει να πιστευω οτι ειναι η μητρικη.. Αν και εναν 4800+ Brisbane 65nm που ειχα με την ιδια μητρικη τον ειχα φτασει απο 2.5 που ετρεχε στα 3.1 ...

    Τι να πω καθε βοηθεια καλοδεχουμενη...

    Με τι ψυχεις?πρεπει να δεις μηπως ανεβαινεις πολυ HT ή ram οποτε μπορει να θελουν κατεβασμα!Και με ποσα volt παιζεις?Παντως τον 4800 μου τον εχω παει 3360+ και σε 570,590,770,780G,790FX(ολα της Gigabyte) με νερο!Οποτε η MB με nvidea590 σου πυστευω να ειναι καλα!

  3. Μπα... κι γω έτσι το έχω... Άσε που σε περίπτωση διαρροής, το νερό θα ακολουθήσει την πορεία της σωλήνας και θα μπει μες στο κουτί...:computer:

    +1

    Και εγω ετσι το εχω και πυστευω αν εχεις σφυχτηρες στους σωληνες δεν εχεις διαρροες ποτε:whistling

  4. Οι ανεμιστήρες φυσάνε εκεί που έχουν το logo. Στην εικόνα είδα το logo των ανεμιστήρων, που σημαίνει ότι ρουφάνε αέρα από το ψυγείο και το στέλνουν μπροστά και έξω. Πώς στηρίζεται το ψυγείο μπροστά κάτω?

    Προφανώς βιδώνεις τους ανεμιστήρες τόσο στο ψυγείο όσο και στο case.

    Δεν γίνεται αυτό.

    Πώς θα καθαρίζεις τη σκόνη?

    Μόνο αν έχεις φυσερό.

    Με ηλεκτρική σκούπα που ρουφάει δεν γίνεται.

    Οι ανεμιστήρες πρέπει να μπούμε στη μεριά που είναι τα ρακόρ του ψυγείου, το logo των ανεμιστήρων να βλέπουν προς το εσωτερικό του κουτιού και το ψυγείο να βιδωθεί πάνω στην κάσα, μπροστά κάτω.

    Τα υπόλοιπα στην υδρόψυξη που έφτιαξες είναι τέλεια.

    Οι ανεμιστηρες ειναι σωστα τοποθετημενοι!Στην εικόνα είδα το logo των ανεμιστήρων, που σημαίνει ότι στελνουν αέρα στο ψυγείο!Δηλαδη κρυο αερα στο ζεστο υγρο!

  5. μπορεί,αλλά όχι για πολύ ακόμα :p

    Φιλε μου οσο εχω εγγυηση δεν με νοιαζει(και δεν υπηρχε περιπτωση να δωσω 200 ευρω για MB με ψυχτρα στα mosfet)!Και απο την αλλη καμια MB που εχω (4 gigabyte 2 asus) δεν ειχε ψυχτρα στα mosfet και δουλευουν μια χαρα!

    Υ.Γ. και εγω Αγια Παρασκευη μενω!Στειλε μου pm μηπως σε ξερω

  6. @racer & stylejohn

    Γυρίστε τα cpu blocks 180 μοίρες για να μην διασταυρώνονται οι σωλήνες.

    Εχεις δικιο!Το εκανα μονο και μονο για να φαινεται το D.TEK σωστα και οχι αναποδα αλλα εχεις δικιο,θα εχει πιο καλη ροη.Θα το γυρισω οταν τελειωσει η εξεταστικη

  7. Αυτο το μεταλλικο περιγραμμα του ψυγειου ειναι μόντα ή ηρθε έτσι?

    BTW Να υποθέσω σου αρέσει η πολυχρωμία? :p

    Η πολυχρωμια δεν μου αρεσει.Η δυχρωμια ναι.Στο σκοταδι φαινονται μονο πορτοκαλι και ανοικτο πρασινο φωτιζομενα απο τις (black light) που πιστευω οτι ταιριαζουν σαν χρωματα απλα η αποθανατιση απο το κινητο ηταν χαλια και γιαυτο δεν εβαλα τετοιες photos.:banging::nuke:

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.