Jump to content

antonis

Premium Members
  • Posts

    2.132
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by antonis

  1. 1 ώρα πριν, το μέλος slalom έγραψε:

    Ωραιο αμαξι, οχι επειδη το 'χω

    για παμε ενα λαικ οι αλφιστι εδω μεσα (αν ειμαστε πανω απο 5 θα ξαφνιαστω 🤣)

    • Like 1
  2. 10 λεπτά πριν, το μέλος acct έγραψε:

     

    Ειδικά αν τις βάλει τώρα, αφού έχουν πέσει 21 αυτοκίνητα μέσα, πιθανότατα ναι.

     

    Εγώ αναρωτιέμαι, τι δημοτική αρχή έχουν εκεί που δεν μπορεί να βάλει 30 χρόνια τώρα μπαριέρες σε ένα σημείο που έχουν γίνει τουλάχιστον 20 τροχαία με τον ίδιο τρόπο;

    θα σου πω εγω που ειμαι απο κω . την καλύτερη . οι δρόμοι μας ειναι άψογοι χωρίς ίχνος λακκούβας και ο φωτισμός τους το βράδυ είναι σαν να να οδηγάς μέρα 🤣 αλλά στον επαρχιακό δρόμο έριξαν το όριο από 70 σε 50 που σε μερικά κομμάτια δρόμου τα 30 είναι πολλά ... θα τα φτιάξουν ολα οι δημοτικοί σύμβουλοι που πονάνε τον τόπο τους

    • Like 1
  3. και θα βγει και θα σου πει γιατί οι άλλοι καλύτεροι είναι από εμένα ? ? μπράβο στον τυπα που ένωσε τα κομμάτια για να κάνει το ρεντερ πάντως ?

  4. φίλος μου έκανε πρόγραμμα σε άγραφο στο εβο του και το αμάξι δεν δούλεψε ποτέ σωστά τον πήρε τηλέφωνο τον είπε άσχετο τα ξήλωσε όλα τα πούλησε και το πήγε στο δημητριαδη και το αμάξι δουλεύει στα 470 άλογα τροχό πένα.

     

  5. On 7/2/2021 at 1:36 AM, jax7480 said:

     

    Χαμηλά 6αρια πρέπει να παίζει και αυτός. Βέβαια είναι ένα αυτοκίνητο που είναι και περίπου 600 κιλά ελαφρύτερο με οδηγό και καύσιμα.

    Σε άλλο βίντεο δείχνει πως έχει 100-200 σε 6.28. Όταν τελειώσω με τα πάντα όλα υπολογίζω για κάτω από 6 για μένα. Τώρα απλά παλεύω με ανύπαρκτα καύσιμα.

    ε μην συγκρίνουμε και κοτέτσια με σαλόνια ? 

    στο το αυτοκίνητο είναι καθημερινό έκλαψα ?

    • Like 1
  6. 9 hours ago, PetrosD said:

     

    Μετά από τόσους μήνες διαβάζω το θέμα. Τους έχω βάλει στο μάτι κι εγώ αυτούς για το κουτί μου. Θα είναι σε απόσταση 1 μέτρου από εμένα. Τί λένε από θέμα θορύβου σε απόλυτα ήσυχο δωμάτιο στο 1 μέτρο; Από ροή αέρα καλά πάνε;

    τους εχω στο cpu opt στις 1100 στροφές minimum στα 40 εκατοστά το ακούω ελάχιστα αλλά εχω τους δυο nb( του aio ) στις 1300 στροφές οπότε θα σε γελάσω αν ειναι απο αυτούς ο θόρυβος η από τους arctic .το chain βολεύει πάρα πολύ και η τιμη τους είναι δελεαστική . τους εχω να βγάζουν αέρα για ψυγειο η ψυκτρα δεν ξερω τι λενε .

     

    • Like 1
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.