Jump to content

mike299_1999

Premium Members
  • Posts

    164
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Είδηση Comments posted by mike299_1999

  1. Πάντως ο JayzTwoCents σε ένα video του είχε πει ότι είχε 3 founders και οι 3 ανέβαζαν περισσότερα ρολόγια (2100+) από όλες  τις custom που είχε στα χέρια του, παρόλο το «χειρότερο» pcb. Πολύ μικρό δείγμα αλλά ίσως οι founders να ήταν επιλεγμένα chips και ας το αρνείται η nvidia.

  2. Αυτό που νοιάζει τον publisher είναι να το αγοράσεις. Αν το παρατήσεις μετά από 1 ώρα είναι δικό σου πρόβλημα, όχι δικό τους. Αυτοί τα λεφτά σου τα τσιμπησαν

     

    Για αυτό φωνάζουμε συνεχώς "Οχι preorder, Οχι day-1 αγορά!".

     Όσο δεν βάζουμε μυαλό, καλά μας κάνουν

    • Like 1
  3. Που καταλήξαμε? Ο κατασκευαστής HW να πρέπει να βελτιώνει τα console ports προκειμένου να δούμε καλύτερα γραφικά στα παιχνίδια αντί για το developer (και να δικαιολογήσει και τα χρήματα που ζητάει για τα GPU του φυσικά)

  4. Πολλά τα προβλήματα από το Anniversary Update.

     

    The case against Windows 10 Anniversary Update grows
     

    Quote

    There are very credible reports that the Anniversary Update is making entire volumes/drives invisible, prompting a reformat. The newest version of Win10 refuses to see some drives, identifying them as RAW, and prompting for an NTFS reformat. It’s easy to accidentally reformat the drive.

     

    Quote

    Anniversary Update makes the entire Group Policy setting for Configure Automatic Updates useless. While the gpedit setting for Configure Automatic Updates is still there, changing the setting there has no effect in the Win10 user interface (Start > Settings > Update & security > Update settings)

     

  5. 11 hours ago, minast said:

    Παρά τα πολύ σημαντικά βήματα που έχουν γίνει για τα δικαιώματα του καταναλωτή στην Ευρώπη, σε τέτοια θέματα είμαστε ακόμα πολύ πίσω.

    Για πιο "βαρύ" παράδειγμα δεν έχουμε παρά να κοιτάξουμε προς την πλευρά της VW που για τις πειραγμένες μετρήσεις και πλήρωσε τεράστιο πρόστιμο στο Δημόσιο των ΗΠΑ αλλά και θα αποζημιώσει τους καταναλωτές.

    Εδώ δεν κουνήθηκε ούτε φύλλο...

    Καλά, σε αυτή την ιστορία παίζουν επιχειρηματικές (vw vs American manufacturers) και κυρίως πολιτικές  κόντρες από πίσω (οι ΗΠΑ είναι σε μεγάλη κόντρα με την Γερμανία για πολλά πράγματα και με κάθε ευκαιρία που τους δίνεται της θυμίζουν ποιος είναι το αφεντικό, δες πρόστιμο Deutsche bank).

     

    Κατά τα άλλα, συμφωνώ απόλυτα.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.