Jump to content

Athanasios2104

Premium Members
  • Posts

    1.961
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Είδηση Comments posted by Athanasios2104

  1. Εμένα προς το παρόν μόνο στο παλιό Supreme Commander FAF το κάνει αυτο, αλλά πολύ random. Δλδ μπορεί να γίνει black και να μείνει έτσι, όποτε θέλει hard reset. Άλλη φορά μπορεί να κάνει 2-3 black screen, και μετά να συνεχίσει κανονικά με τις ώρες. Το κορυφαίο βέβαια είναι όταν η καινούργια 27LG850 μου πετάει “no input signal detected, press any key or monitor will go to sleep mode”.

     

     

  2. πριν 22 ώρες, το μέλος Frostbyte έγραψε:

    Ειχα την εντυπωση πως αυτο το καναμε ηδη με το RGB. ?

     
    Ε ναι, αλλά τα rgb σου δίνουν 10-20% επιπλέον FPS, όποτε έκει δικαιολογειται το “gaming”, για το gen4 σκληρό όμως δεν βλέπω το λόγο.

    • Haha 2
  3. πριν 5 ώρες, το μέλος Samael έγραψε:

    Αφήστε με να μαντέψω, έχει ασυμπίεστα αρχεία εικόνας/ήχου μέσα...! :tomato:

     

    νομίζω αυτήν την φορά το πήγαν στο επόμενο επίπεδο "ρίξτε τα όλα μέσα ασυμπίεστα, ήχους textures τα πάντα όλα, δεν προλαβαίνουμε λέμε" :D

     

     

  4. @antonis από τότε που ανακοινώθηκε στην CES19 όλοι στα σχόλια αυτό ζητούσαν, φαντάζομαι ότι δεν θα το αρνηθούν στους κατόχους P400.

     

    Όσο για την θήκη, περίμενα πως και πως να βγει. Θα πήγαινα για Meshify C, αλλά το fine grid mesh αλλάζει πλέον τα δεδομένα. Υποθέτω σιγά σιγά θα το υιοθετήσουν όλες οι εταιρείες.

  5. Γεια σου ρε Γιάννη (και χρόνια πολλά προκαταβολικά :) ), νομίζω αυτό το μοντέλο είναι ότι ακριβώς περίμενα. Γενικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά φαίνονται όλα τσεκαρισμένα, ο σχεδιασμός λιτός και ωραίος χωρίς πολλά rgb, το headset holder επίσης χρήσιμη λεπτομέρεια.

     

    Περιμένω να δω reviews σε σχέση με PG279Q, τι εγγύηση δίνει η LG για καμμένα pixel, προφανως την τιμή και γενικά πως στέκεται μόνο του ως μια πρόταση του 2019!

    • Agree 1
  6. μπορεί κάποιος να δώσει τεχνικές πληροφορίες σχετικά με τα προβλήματα; πχ φταίει η αρχιτεκτονική των cpu που δεν "χωράει" στα 10nm; γιατί από ότι κατάλαβα οι κατασκευαστές δεν έχουν θέμα να παράγουν 7nm wafers, άρα το πρόβλημα είναι καθαρά της intel, άλλα τι ακριβώς συγκεκριμένα;

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.