Jump to content

oldhag

Premium Members
  • Posts

    310
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by oldhag

  1. :OT: Να γινω λιγο κακος με τα ελληνικα καταστηματα;

    Εξηγω τι θελω να πω.

    Κοιταξτε εδω και εδω και πειτε μου αν το Π.... δεν αισχροκερδει στεγνα.Δλδ ημαρτον ρε παιδια, ειπαμε αλλα οχι και ετσι. Του Π... 2 χρονια εγγυηση του Ε.... 3 χρονια.:OT:

    τα συγκεκριμενα μαγαζια εδω και χρονια απευθυνονται σε ασχετους με το αθλημα ή σε ατομα που εχουν λεφτα για πεταμα.

    οι υποψιασμενοι και σχετικοι αγοραζουν μονο απο εξωτερικο για πολυ χαμηλοτερες τιμες και αριστο rma.

  2. Από Γαλάτσι κι εγώ δίνω έναν HP Pavillion ZD8000 πεθαμένο..όποιος θέλει να ασχοληθεί μήπως και βρει το πρόβλημα και το φτιάξει ή να το κάνει ανταλλακτικά ευχαρίστως να του το δώσω.

    τον θελω .στελνω πμ

  3. φιλε τι εντυπωση σου εχει δωσει το sniper? καλο?

    σε γενικες γραμμες πολυ καλο,εμφανισιακα και λειτουργικα.θα αναφερω τα αρνητικα μιας και τα θετικα ειναι περισσοτερα και λιγο πολυ τα ξερουμε.αρνητικα=οι πισω no tools μηχανισμοι που ειναι για την εξαγωγη hardware pci/pci xpress ειναι προβληματικοι και δεν κουμπωνουν ευκολα,και χρειαζεται μεγαλη προσοχη με την ευθυγραμμιση του μηχανισμου με την υποδοχη της τρυπας μιας και ειναι πλαστικοι και υπαρχει κινδυνος να σπασουν.στα τερμα των ανεμιστηρων ακουγονται αισθητα.στον ανεμιστηρα τον μεγαλο οροφης δεν υπαρχει η αναλογη σιτα οπως μπροστα και στα πλαγια που με υποψιαζει για εισαγωγη σκονης.τα πλαινα καπακια θελουν λιγο πιεση στο κουμπωμα.:...:

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.