Jump to content

darkfighter

Premium Members
  • Posts

    177
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by darkfighter

  1. Μισός χρόνος σε ακινησία + κενά αέρος στο σύστημα = μούχλα στο loop (βρέθηκε ο υπαίτιος)

     

    Τον συνδιασμός των χρωμάτων δεν κατάλαβα, ήθελες να βγάλεις άλλη απόχρωση?

    Masterkleer είχα κι εγώ αλλά δεν συνάντησα κάποιο πρόβλημα έκτος του ότι μετά από καιρό έβαψαν από το υγρό (κόκκινο χρώμα).

     

    Τους είχα και στο παρελθόν, περα απο αυτό δεν είχα άλλο θέμα και εγώ.

     

    Φιλε αν θες να καθαρισεις αυτα τα πραγματα σιγουρα και οχι στο περιπου, μονο mayhems blitz. Ξερω οτι γινομαι κουραστικος με αυτο το προιον αλλα αν θες να κανεις σωστη δουλεια για το συστημα σου ειναι η μονη σιγουρη λυση ειδικα αν σε ενδιαφερει και το χρωμα στο υγρο, το παστελ mint green που εχω στο συστημα εδω και 6 μηνες ειναι οπως το εβαλα την πρωτη μερα αφου το blitz εβγαλε οτι καταλοιπο μπορεις να φανταστεις απο τα ψυγεια και δεν μιλαω μονο για κομματακια, το υγρο μπηκε μεσα διαφανο σαν νερο και βγηκε μπλε σαν αυτο που εχουμε εδω στο thelab, μετα συνδεεις γεμιζεις με το δευτερο καθαριστικο που εχει μεσα κανεις δυο 12ωρα τρεξιματα  γεμιζεις με το αγαπημενο σου υγρο και δεν υπαρχει περιπτωση να παθει τπτ. 

     

    Το σκέφτομαι σοβαρά να πω ητν αλήθεια, αλλά το ρημάδι κάνει 35Ε χωρις τα μεταφορικά, και θα μπορούσα να το είχα φέρει απο την Αγγλία πριν γυρίσω μια εβδομάδα πριν!

     

    Για την ώρα περάστηκε μια με σοδα+ξύδι και μια με οινοπνευμα+νερό και μια με απεσταγμενο μονο, περα απο τα γνωστά μαυράκια, έβγαλε και κάτι χορταρένιο... Not good!!!

  2. Η αλήθεια είναι ότι πάνω απο τον μισό χρόνο το pc είναι σβηστό καθώς σπουάζω Αγγλία και δεν το έχω μαζί μου.Θα μπορούσε να είναι αυτός ο λόγος που έγινε αυτό?

     

    @fatalara Διαφανος generic σωλήνας (οι καινούριοι είναι Masterkleer) και είχε και mayhems red and blue χρώματα μέσα.

    • Like 1
  3. Ναι το οινοπνευμα εννοω! Και γω θα το φοβομουν το βραστο νερο, αλλα πριν το αποριψεις κανε ενα googlarisma μπας και συνισταται απο ειδικους επι του θεματος.

    Θα ηθελα και γω να δω μερικες φωτο παντως, οταν εχεις την ευκαιρια ανεβασε τες

     

    Φώτο δεν με αφήνει να ανεβάσω,αποτυγχανει συνεχεια. Παρτε λινκ απο G Drive:

     

    https://drive.google.com/file/d/0B6QfafQVHfMFekE3cUVjclVTS3VhWTFfQ05kT240aW1LZDJz/view?usp=sharing

    https://drive.google.com/file/d/0B6QfafQVHfMFUFRfZE9rYlEzM3M/view?usp=sharing

  4. Τι εννοεις μουχλα; φωτογραφιες εβγαλες; Τι υγρο ειχες;

     

    Απο υγρό χρησημοποιώ WFI με το κόκκινο χαρτάκι.

     

    Kill it with fire! :p

     

    Σοβαρα ομως, δυο τροποι υπαρχουν για να σκοτωσεις τους μυκητες, υψηλη θερμοκρασια και αιθανολη. Δε ξερω τι θερμοκρασιες αντεχουν αυτα τα ψυγεια αλλα αν ηταν δυνατο θα τα γεμιζα με βραστο νερο και θα το αφηνα για τουλαχιστον 2 λεπτα. Υστερα θα τα περναγα και με διαλυμα αιθανολης (70% νομιζω ειναι το σωστο) και ξεπλυμα με απιονισμενο νερο.

     

    Το βραστο νερό το φοβάμαι. Όταν λες αιθανόλη εννοεις οινοπνευμα, έτσι?

     

    Υποψιαζομαι οτι δεν ειχες ψυκτικο υγρο εμποριου αλλα απιονισμενο-απεσταγμενο νερο ετσι?

    To ψυγειο σου την εχει κανει την δουλεια φανταζομαι,βγαλτα και καθαρισετα ολα σε ζεστη σαπουναδα,ξεπλυνε στο τελος καλα με απεσταγμενο.

     

    Όπως είπα και πιο πάνω εχω βάλει WFI red label.

     

    Θα ανέβαζα φώτο αλλα δεν την δειχνει αν βαλω λινκ απο το google drive

  5. Καλησπέρα σε όλους,

     

    πέρισυ τον Σεπτέμβρη έστησα την υδρόψυξή που αποτελείτε από 2 2χ120mm ψυγεία, cpu block και ddc αντλεία. Σήμεα αποφάσισα να του αλλάξω σωλήνες καθώς είχαν θολώσει και ανακάλυψα μούχλα σε πολλά σημεία τους. Η αντλεία και το reservoir είναι καθαρά, όπως και το cpu block απ όσο βλέπω από το πλεξυ που έχει (φυσικά και θα το ανοίξω αργότερα). Η Απορεία μου είναι πως να ελέγξω τα ψυγεία αν έχουν, που φαντάζομαι οτι έχουν και πως να τα καθαρίσω.

  6. Το ΙΙΙ αν ήταν ένα ανεξάρτητο παιχνίδι θα έπαιρνε για μένα άνετα ένα 85άρι, αλλά με την προϊστορία που είχε στην πλάτη του, θα του έδινα το πολύ 73-75 %. Όπως και να έχει θα είναι διαφορετικό, αυτό είναι το μόνο σίγουρο, και ριβιους θα υπάρχουν από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας κ όλας, οπότε δε σκάμε, περιμένουμε και βλέπουμε...

  7. Πολύ ωραία και προσεγμένη δουλειά! συγχαρητήρια!!!

    Έχω και εγώ κάτι στο μυαλό μου με πλέξυ αλλά μου λείπουν εργαλεία και με ένα dremel δεν μπορείς να τα κάνεις όλα...

    Τεσπα, Καλή συνέχεια!

  8. βασικά αν κώψεις τρύπες για τα ψυκτράκια, τότε θα χάσεις την μεταφερσημότητα, γιατί δεν ξέρεις που θα είναι η θέση των τσιπ σε ένα άλλο dvd της sony, άρα μπορεί να χρειαστεί να ανοίξεις μετά και άλλες τρύπες.καλύτερα να μην βάλεις τα ψυκτράκια που λες...αλλωστε θα έχουν και μηδαμηνή λειτουργικότητα, αφού το dvd δεν εκλείει μεγάλη ποσότητσ θερμότητας, ώστε να τα χρειάζεται.

  9. εδώ είναι ένα μονταρισμένο ντραιβ που λειτουργεί δες που κινήθηκε ο τύπος για να καταλάβεις που έκανες πιθανά λάθος και χάλασε τ άλλο.( http://www.pcmaster.gr/content/show/5772)

    Πάντως μπράβο σου!!!έχεις κάνει απίστευτη δουλειά!!θέλουμε co-op με τον Κοπρίτη!!!

    σορρυ π έβαλα λινκ απο αλλο φορουμ...

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.