Jump to content

hulk17

Premium Members
  • Posts

    73
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by hulk17

  1. Αξιζει να το εγκαταστησω στον ssd?Θα δω καμια διαφορα η τζαμπα το γραψε σβησε.Μου εχουν μεινει καμια 50αρια giga απ τον c: που εχω το λειτουργικο.

  2. Σωστος αλλα λογω του οτι δεν ημαστε ολοι PRO εγω προσωπικα σαν μετρο συγκρισης εχω τα λεγομενα της intel και τα temps του επεξεργαστη φορωντας μια εργοστασιακη ψυκτρα και μετροντας με τα ιδια utilities.Προσωπικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος με τους αριθμους που εβγαλα βαση της εμπειριας του ψαξιματος αλλα και πειραματισμου μου.Και στην τελικη την πλακα μας κανουμε και οχι εργαστηριακους ελεγχους.

  3. Δωματιο γυρω στους 25.Στο κυκλωμα υπαρχει και μια 4870.Οσο για τον χρονο οσο και να αφησω τα ιδια temps βγαινουν.Σκεψου οτι σε καθε αλαγη κυκλου του τεστ στιγμιαια πεφτει η θερμοκρασια σε 34 και ξανα 41 και ξανα 34 και παει λεγοντας.Και για να μην το ζαλιζουμε στο κυκλωμα παιζουν 6 fan 120αριδες σε 2000rpm πανω στα 2 ψυγεια ena 3πλο και ενα μονο +2 120 πλαι και μπροστα παλι 2000rpm +ο μαμα που βρισκεται μπροστα στο haf.Οι ανεμιστηρες ειναι coolermaster και για τις στροφες τους ειναι εντελως αθορυβοι και ολα αυτα ελεγχονται απο 2 controler scythe.Αρα λογικο να υπαρχει αυτη η θερμοκρασια στο νερο αρα και στην cpu.Kαι παρ οτι τοσα fan ειναι αρκετα ησυχο ακομη και σε τσιτες....

  4. δεν νομιζω οτι το cpu temp ειναι ο μεσος ορος αλλα διαφορετικο σημειο ελεγχου θερμοκρασιας πανω στον επεξεργαστη.Αλλα και παλι τα core ειναι αρκετα χαμηλα.Ειδικος α αυτα ο κυριος Κοπριτης θα μας απαντησει.Το θεμα ειναι οτι δεν πηγαν στραφι τα fans που εβαλα και πως καταφερα να εχω τον cpu σε θερμοκρασιες που γουσταρω κατω του 40 γιατι δεν την αντεχω τη ζεστα βρε παιδακι μου.....ααα και κατι αλλο ,με τα temps που εχει ο επεξεργαστης θα τον κρατησω για τουλαχιστο 50 χρονια....:tomato:

  5. Το 62-63 ειναι στα cores η γενικο?Γιατι απο 40 σε 62 με νερο ειναι λιγο μεγαλη η διαφορα μιας και το μεγαλο κερδος στhν υδροψυξη ειναι η διατηρηση θερμοκρασιας χαμηλα οταν εισαι σε full load

  6. Ναι μονο ανεμιστηρες με sroud.To ψυγειο ειναι μεσα αλλα δοκιμασα για πλακα ακουμπωντας απο πανω 2 fan να δω τι λεει το push pull και ειδα μεγαλη διαφορα σε θερμοκρασιες,οπωτε και το σενιαρα ετσι να ειναι και ψιλοεμφανισιμο.Οσο για temps cpu με τους ανεμιστηρες σε full (3 μεσα 2 εξω+ 1*120 ψυγειο πισω) χτες σε full load ο i7 950 στα 3,75 δεν ξεπερασε τους 40.Ειχα 38-39.Σε idle 31-30.Kανει δουλεια το σπρωξε τραβα....Ατυχια γιατι δεν χωραει αλλος ενας ανεμιστηρας απο πανω να ειναι ολοι ταιριαστοι κι αγαπημενοι.......

  7. Γιωργαρε ασε γιατι χτες που το εστηνα κοιμηθηκα με πονοκεφαλο:hang3:....χαρας το κουραγιο σου πραγματικα δυσκολο επιχειρημα για ενα σωστο ποσο μαλλον τελειο αποτελεσμα βλεποντας τα δικα σου project.Σου βγαζω το καπελο κι παλι ευχαριστω για χτες.

    • Like 1
  8. cpu block- alphacool yellostone

    vga block- Swiftech MCW60

    ψυγειο 3*12 magicool

    ψυγειο 1*12

    watertank phobya 25

    waterpump laing ddc1rt+Phobya Laing DDC top

    οσο για την vga ειχα 55-60 με αερα.Τωρα 27-28 πως τα καταφερνεις δεν ξερω.Παντως εμεινα πολυ ευχαριστιμενος απ το block.Βεβαια επεσε αρκετη πατεντα για παθητικη ψυξη των αλλων μερων αλλα ας ειναι καλα ο κοπριτης με τις ψυκτρες και εγω με τον τροχο...

  9. Θα επιχειρουσα αλλη μια φορα να βαλω το ψυγειο απ την αλλη μερια αλλα επειδη ελυσα κι εδεσα καμια 10αρια φορες το συστημα για να καταληξω εδω λεω να μην το επιχειρησω.Εκτος και αν υπαρχει διαφορα στο κυκλωμα εχοντας μικροτερο μηκος σωληνων.Υπαρχει?

  10. Ετσι το ξεκινησα αλλα ηταν πολυ δυσκολο να κατεβω απ τα ρακορ του ψυγειου στη αντλια μιας και το ψυγειο φτανει μεχρι την προσοψη σχεδον του κουτιου.Συν της αλλης παιζει και ενα control panel της scythe για fan και temps σε μια θεση 5.25 και αναγκαστικα βγηκε ετσι το συνολακι!

  11. Kουτι haf932 τριπλο ψυγειο πανω με ανεμιστηρες απο μεσα προς τα εξω,μονο ψυγειο πισω και εξω απ το κουτι μιας και δεν ταιριαζε μεσα,με ανεμιστηρα να σπρωχνει εξω ,πλαινος ανεμιστηρας 22 νομιζω(μεγαλος) σπρωχνει μεσα και αλλος ενας ιδιος μπροστα στο κουτι με φορα προς τα μεσα.

  12. Το σενιαρα το εργαλειο.Καλες οι διαφορες θερμοκασιας σε σχεση με αεροψυξη αλλα το σοκ το επαθα με την καρτα γραφικων.Το μπλοκ μονο για gpu εριξε την θερμοκρασια απο 60idle σε 30!!Ολα τα λεφτα!Μια ερωτηση εχω,καλυτερο ειναι οι ανεμιστηρες στα ψυγεια να σπρωχνουν τον αερα δηλαδη πισω απ το ψυγειο με φορα προς τα εξω η να τραβανε τον αερα απο μεσα προς τα εξω μπροστα απ το ψυγειο?Το push-pull ειναι το καλυτερο αλλα εχουμε θεμα χωρου και φασαριας.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.