Jump to content

Manos1212

Premium Members
  • Posts

    298
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by Manos1212

  1. Τι φοβερο τελος ηταν αυτο πραγματικο "Mind****"!Επρεπε να κατσω να το ψαξω για να καταλαβω τι ακριβως εγινε!

    Που καλο παιχνιδι!

    10/10!:yu::yu:

  2. Ελα ρε παιδι μου τωρα γιατι το κανανε αυτο και ελεγα να διαβαζω τιποτα να περναω το καλοκαιρι μου!Αντε τωρα να περιμενεις μεχρι Οκτωβριο!

  3. Το μονο που ξερω τωρα και χαιρωμαι ειναι οτι το METRO 2034(το οπιο σε εξωφιλο ειναι το ιδιο με το 2033 αλλα με κιτρινα τα κοκκινα)ερχεται Ελλαδα 2 ΙΟΥΛΙΟΥ του 2012!CANT WAIT!

  4. Καλα μιλαμε ανατριχιασα!Ακομα περιμενω να διαβασω το δευτερο βιβλιο!Ξερει κανεις ποτε βγενει ελλαδα?

  5. Τρεχει κανεις απο εδω σε κανα πρωταθλημα!Εγω ηδη σε 1 και κοντευω να παρω πρωταθλημα και μετα μπικα FSR!

  6. Κοίτα, είναι beta, οπότε μπορεί να φταίει οτιδήποτε. Το αρχείο που σου χτυπάει όμως, είναι της Visual C++ Redistributable. Οπότε κάνε μια δοκιμή να την κάνεις uninstall και να τη βάλεις πάλι.

    attachment.php?attachmentid=46042&stc=1&d=1317328287

    Τώρα αν έχεις κι εσύ τόσες εκδόσεις εγκατεστημένες, προσπάθησε από τα properties του dll ή από το φάκελο που είναι να καταλάβεις ποιά είναι. Ενδεχομένως να παίξει και χωρίς να βάλεις άλλη έκδοση, απλά με το uninstall.

    Σε ευχαριστω παρα πολυ ρε φιλε με εσωσες και εμενα και αλους 2 φιλους μου με το ιδιο προβλημα ευχαριστω πολυ!Απλα το εκανα uninstall και μετα install!:clap::clap::clap::clap:

  7. Τελικα μπορει καπιος να βοηθησει στο error(msvcr100.dll) Που περνω οταν παω να εγκαταστησω το παιχνιδι!Αυτο που ανεφερε πιο πριν ο Δημητρης μου ελεγε οτι εχω πιο καινουργια εκδοση!Καμια λυση!

  8. Παιδια σας παρακαλω βοηθηστε λιγο και πεδευομαι!Κατεβασα το παιχνιδι απο το Origin και οταν μου λεει εγκατασταση το παταω και μου λεει "Το σημειο εισαγωγης ??1critical_section@Concurrency@@QAE@XZ της διαδικασιας δεν ηταν δυνατο να εντωπιστει στη βιβλιοθηκη δυναμικης συνδεσης MSVCR100.dll."

    Καμια βοηθεια(Δεν ειμαι καλος με τα PC)!:help::help:

  9. Εχετε παρει γραμμη ποτε θα κυκλοφορησει κανενα καινουριο gameplay, demo, playthrough, διοτι στο Metro Last Light Exclusive 12 Minute Playthrough δεν αναφερει επομενο gameplay, και τα πρωτα σημαδια στερησης γινονται ορατα :shout:

    Να εισαι σιγουρος οτι με το που βρω κατι καινουργιο θα το ανεβασω εδω!Μεχρι στιγμης δεν ανεβενει τιποτα για ειναι ακομα στο Development!

  10. Οντος το παιχνιδι δεν μπορουσαν να το κανουν οπος το βιβλιο γιατι σε καπιο σημειο ισως και να αρχιζες να ψιλοβαριεσαι δηλαδη ποσες φορες με επιασε μια μικρη βαρεμαρα στο βιβλιο!

  11. Αυτο που ενοω ειναι πως θα χαλασει ολη η εικονα που θα εχει καπιος οταν δει την ταινια και μετα παιξει το παιχνιδι και διαβασει και το βιβλιο!Λογικα η ταινια για να βγει σωστη θα επρεπε να ειναι part 1,2 αλλιος θα κοβανε πολα πραγματα και δεν θα ηταν ωραια(σε οσους εχουν διαβασει το βιβλιο δηλαδη)!Αλλα και στο παιχνιδι να φανταστεις εχουν κοψει πολλα απο το βιβλιο!

  12. Και εγω τελιωσα πριν καμια βδομαδα το βιβλιο το οπιο ειναι πολυ καλο πραγματικα αξιζει!Καπιοι με ρωταγαν θα αξιζε για ταινια και εγω απαντω οτι αμα βγει ταινια θα χαλασουν τα παντα!Ανυπομονο για το δευτερο παιχνιδι και βιβλιο!

  13. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=iCVREJyyZWA&feature=feedu]Metro Last Light Exclusive 12-Minute Playthrough [HD] - YouTube[/ame]

    Αυτο ειναι το full gameplay και με μια εκπληξη στο τελος!

  14. Παρατηρηστε το τροπο που σκεφτετε, ωστε να σβησει η φωτια για να μην γινει ορατος! ! !

    Τι λες τωρα εχει και minigun πω αυτα ειναι!:clap::clap::clap::clap::clap:

  15. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=xYmB9QrYKHc&feature=related]YouTube - ‪E3 2011 Machinima Coverage - Metro: Last Light Interview w/ Huw Beynon‬‏[/ame]

    Αν καταλαβα καλα βγενει 20 Δεκεμβριου!Νομιζω το λεει στο 4:08-4:10

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.