Jump to content

eyuri

Premium Members
  • Posts

    113
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Είδηση Comments posted by eyuri

  1. Μιλα ξεκαθαρα για λειτουργικο συστημα.. τι δεν καταλαβαινετε? Απλοτητα, ευχρηστια, ταχυτητα, ασφαλεια? (ερωτηματικο στο τελευταιο)για τον απλο χρηστη. Αν εβρισκε κανεις το android φτηνα σε λαπτοπ και desktops... τοτε θα ηταν πριν απο καιρο το κυριαρχο λειτουργικο. (Το ειχα αναφερει στο φορυμ πριν κανενα χρονο  και δεν με πιστευαν, τουναντιον )

    • Like 1
  2. το περιμενα καποια στιγμη...true crypt και ο δισκος 100γβ καταληξη .exe αλλα καποια στιγμη θα καταφερουν και αυτο.. (ιδεα)

    Γνωριζει κανεις αν υπαρχει ασφαλεια σε Nas??? με το σκεπτικο οτι εκει ειναι ολα τα αρχεια μας καθαρα και εχουμε προσβαση μονο δικτυακα ftp με ισχυρο κωδικο.?

  3. Σκόνη φιλε μου σκονη!!! Εχεις ιδεα απο σκονη? Ολα αυτα τα περι fins που δεν μενει σκονη επανω...τα θεωρω τριχες κατσαρες.. δεν εχω κατι μαζι σου ή με την τεχνολογια... καλη η ιδεα... αλλα η υλοποιηση..χμ.. βαλε λαδι καπνο και σκονη μαζι.. και θα δεις τι εχει να γινει... απλα μου "χτυπησε" εκει η ατακα που με απλοτητατα παρουσιαζε τα συγκεκριμενα πτερυγια..φυγοκεντρος..και σκονη "παει" μακρυα!!! λολ

    Στην γερμανια σε 7 χρονια.. οταν ανοιξα το λαπτοπ ηταν σαν την μερα που το αγορασα. Στη Σαμο 2 μερες και ζωγραφιζα καλοκαιρι στην οθονη.(ο ευρω-πεος δεν ξερει τι θα πει σκονη σε αντιθεση με τον ελληνα) Σιγουρα μιλουσα για την Sandia και το δευτερο βιντεο που παρουσιαζονται τοσο ανετοιμοι. Το πρωτο δεν ειδα καν.

     

     

    Επιπολαια γρηγορα...αυτο εννοουσα:  το υλικο που μεσολαβεί μεταξύ των δύο πλακών της ψύκτρας (της ακίνητης βάσης της και του στρεφόμενου ανεμιστήρα / εναλλάκτη θερμότητας, οταν ελεγα "κλειστο" μοτερ.. μεταλλικες πλακες,πως δεν θα εχουμε διαρροες???? ...ρωτω

     

    Πως αυτο το θαυματουργο υλικο με την φυγοκεντρο δεν θα μεταβαλλεται ο ογκος του θεση του. Και πως το ιδιο αυτο υλικο δεν θα προσθετει επιπλεον τριβη οσο λιπαντικο κιαν ειναι..?  οποτε επιπλεον θερμοτητα καταναλωση κτλ???

     

    Αυτα ειναι τα ερωτηματα μου, που πιστευω οτι και οι ιδιοι εχουν να λυσουν.

     

    Σιγουρα η ιδεα εχει το συν του θορυβου.. αλλα και παλι θα μιλησω απλα... η απαγωγη της θερμοτητας σε ενα αεροψυκτο συστημα εχει να κανει με την επιφανεια της ψυκτρας -υλικο και ταχυτητα του αερα - μπορεις να πεις καλυτερα ογκος... λοιπον αυτο που βλεπω εδω δεν εχει τιποτα κατ'εμε,  απο μια απλη ψυκτρα αερα.. η διαφορα ειναι στον ογκο της ψυκτρας συνολικα και στον θορυβο.  Περισσοτερα προβληματα βλεπω παρα καλο... κατι που μου θυμιζει ενα ανεκδοτο..που εχει ως εξης... οι αμερικανοι ξοδεψαν 1 εκ.$ για να φτιαξουν ενα στυλο που να γραφει σε συνθηκες ελλειψης βαρυτητας...για χρηση στο διαστημα. Οι Ρωσοι απλα πηραν ενα μολυβι.!!

     

    υγ.(Ειχα μια Thermaltake τοσο ογκωδη που δεν χρειαζοταν καν ανεμιστηρα = zero sound!!! ουτε μηχανικα μέρη!! δεν χαλαγε ποτε σου λεω!!! να πω οτι ηταν πατεντα?)

    υγ. Τωρα που εχουν πεσει τοσο πολυ τα watt των cpu... θα μπορουσε και με μικροτερο ογκο.

    υγ. Τελικα σκοπος τους δεν ειναι να πουλανε???

     

    Δεν διαφωνω μαζι σου. τα ιδια καταλαβαμε.. απλα εγω το ειδα διαφορετικα... δεν θα πει καλυτερα απο σενα. 

    respect.

  4. Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν γνωριζουν τι θα πει σκονη. Σιγουρα θα χρειαστει καινουργιο κομπρεσερ.... αν εχει τοσο χαμηλο προφιλ η υλοποιηση.

    Τωρα αν το θερμοαγώγιμο λιπαντικό παραμεινει ο αερας και δεν γινει κλειστου τυπου μοτερ.. δεν περιμενω τιποτα περισσοτερο απο τις απλες κοινες ψυκτρες αερα...

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.