Jump to content

arbakos

Members
  • Posts

    27
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by arbakos

  1. Θέλει πολύ προσοχή εγώ δοκίμασα πρώτα με άλλες που ήταν για πέταμα κ αφού έμαθα πήγα στην 7970 με τα ίδια προβλήματα με την δικιά σου κ όλα καλά έχουν περάσει 2 χρόνια κ δουλεύει τέλεια. Προσοχή κ πάλι στο χρόνο κ την θερμοκρασία κάθε φούρνος είναι διαφορετικός.    

  2. Καλησπέρα σας θα ήθελα την βοήθεια σας σε ένα πρόβλημα που με βασανίζει καιρό. Μετά από καμιά ώρα παιχνιδιού και μόνο στο unity κάνει ξαφνικό restart μπορεί όμως και να μην κάνει τίποτα και μετά από τρεις ώρες παιχνίδι. Το σύστημα μου είναι i7920 στα 3.8ghz 1.25V με Intel burn test έχω 68 βαθμούς και κάρτα γραφικών msi lighting 6970 με 69 βαθμούς στο furmark. Τροφοδοτικό έχω ένα 700αρι Silverstone με μόνο κατεμε ύποπτο σημείο ότι έχει 4 γραμμές 12V και 6pin pcix με αποτέλεσμα να έχω βάλει ανταπτορα σε 8pin.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.