Jump to content

alexrenieris

Premium Members
  • Posts

    100
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by alexrenieris

  1. Παρατήρησα ότι PC-gadgets και αμάξια-μηχανές πάνε μαζί!!! Βέβαια ξέχασα να βάλω τις ωραίες γυναίκες στην εξίσωση!!!

    post-12275-1416078009,3021_thumb.jpg

  2. Εγώ πιστεύω ότι όλα είναι θέμα "βιασύνης". Αν για παράδειγμα σου χαλάσει ο SSD που έχεις το λειτουργικό σου και μείνεις χωρίς PC, τότε θα κοιτάξεις να το αγοράσεις στην καλύτερη τιμή που θα βρεις από Ελλάδα, μιας και θα έχεις παράδοση σε 2-3 ημέρες. Αν όμως σκέφτεσαι να αντικαταστήσεις τον SSD που ήδη έχεις στο PC σου με έναν καλύτερο, τότε δεν σε ενδιαφέρει αν θα αργήσει 10 μέρες προκειμένου να γλιτώσεις 15-20%.

    • Like 1
  3. Εγώ αγοράζω πολύ συχνά από ebay και στις αρχές του χρόνου από τα 10 πράγματα που ήταν από Κίνα είχα παραλάβει μόνο τα 5-6. Για κάποια χρειάστηκε να πάω εγώ στα ΕΛ.ΤΑ. να ψάξω να τα βρω. Δεν μου έστειλαν ούτε ειδοποίηση. Κάποια δεν τα πρόλαβα και τα γύρισαν πίσω. Έτσι αποφάσισα ότι αν κάποιο ανταλλακτικό είναι διαθέσιμο σε Αγγλία με μικρή διαφορά φυσικά, να το παίρνω από εκεί. Έτσι σχεδόν όλα πια μου έρχονται σε 2 εβδομάδες και γλιτώνω την καθυστέρηση που παρουσιάζεται από την διαδικασία να κάνεις refund, να ερευνήσει την υπόθεση το paypal, κ.ο.κ.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.